Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Moza R3 Almayı Düşünüyorum

Vallahi hocam ben duydugumu söylüyorum onun dışında bir fikrim yok ve çok profesyonelce olmasa da günlük kullanım yanlama falan fistan için bayağı güzel bir cihaz moza r3 ama amaç iracing f1 gibi oyunlarsa daha profesyonel setlere yönelmekte fayda var ben kendim g29dan geçtim gayet de memnun...
  2. E

Çözüldü✓ Moza R3 Almayı Düşünüyorum

Merhaba hocam bende yeni moza r3e geçtim şahsen asettoda 1 saatlik yanlama sonucunda tabii ki ısındı ama ffb kısma gibi birsey olmadı bende ama belki çok daha ffb isteyen oyunlarda durum farklı olabilir yalnız bende ilk basta pxn almayı planlıyordum ama satıldı set malesef ve satıldıktan sonra...
  3. E

19000 Bin TL 2.El Moza R3 Mantıklı mı ?

Hocam ciha gayet güzel ama şöyle bir durum var debriaj ve vites olmadıgından dolayı belki benlik durum en azından bana göre güçsüz arabalarla yanlamak zor malesef önümüzdeki ay ise debriaj ve vites almayı düşünüyorum sizce birde bu vites nasıl ? Alınır mı en azından 1 seneye yakın idare etse...
  4. E

Ceramical Masa Alınır mı ?

hocam urun elıme ulasalı yaklasık 2 hafta falan oluyor yanlıs degılsem oyle aman sahım bır kalıtelı masa degıl ama fıyatına gore bence cok ıyı
  5. E

Moza r3 nasıl alınır mı

Hocam pxn nin 2.eli çok dar secenek yok olsa da il dışı ve yüksek fiyatlı malesef bu yüzden dolayı piyasası geniş olan fiyatı görece iyi olan moza r3 tercih edeceğim Sizce 1 2 aylık moza r3 nasıl ? 19k ya ?
  6. E

Hocam kusura bakmayın bu hafta sonu alacağım yani yarın veya pazar günü hangi ceza alacağımı da kararlaştırmadığım için yazdım dediğim gibi Pxn tarafında çok fazla seçeneğim olmadığı için moza r3 iyi cihaz mıdır Üzmez değil mi 1785526361 ???
  7. E

Hocam şu an için moza r3 almayı planlıyorum çünkü dediğim gibi yakınımda veya alabileceğim bütçede vd4 veya vd6 yok maalesef ben de moza almayı planladım moza r3 nasıl cihazdır ikinci elde mantıklı mı 19000tl ye 1 iki aylık falan cihaz etiketleri üstünde öyleyormuş bu cihaza benzemiyor ama...
  8. E

Hocam duyduğum kadarını konuşuyorum Snowrunner ve forza 6 başka oyunları sadece duymadım belki başka oyunda vardır ki 2.elde konumuma yakın bir vd6 veya vd4 yok malesef veya bütçeme uygun 1785525787 Hocam vallahi ben o kadar milletin kötülüğe kötülüğe bitiremediği direksiyon seti ile...
  9. E

Hocam @Advocate hocamız ile konustum az cok pxn v10 ultra veya pro modelini önerdi açıkcası bende o modelin direksiyonunu cok begenemiyorum ve pxn de bazı oyunlarla uyumlu değilmiş ondan biraz fikrim değişti
  10. E

Arkadaşlar selam, Bir süredir Logitech G29’dan sonra daha üst seviye bir direksiyon setine geçmeyi düşünüyorum. İlk başta **PXN WD4 ve WD6** modellerine yönelmiştim. Hem fiyat olarak daha ulaşılabilir olmaları hem de Direct Drive tarafına giriş için mantıklı görünmeleri nedeniyle ilgimi...
  11. E

Direct Drive'a Uygun Fiyatlı Geçiş: G29'dan Pxn V10 Pro'ya Değer mi?

Vallahi hocam pxn v 10 ultra da neredeyse hiçbir seçenek yok 2.elde hemde hocam pxn de her oyunu desteklemiyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama yarın veya pazar günü gidip almayı planlıyorum 19k bir tane moza r3 buldum 1.5 aylık blacbox satıcısından idefixten alınmıs baya temize...
  12. E

Moza r3 nasıl alınır mı

Merhaba hocam bende de aynı şekil g29 vardı aslında gayet memnundum ama o yapay ffb hissediliyordu işleri birazcık üst segmente taşıyalım dedim 14.000 TL’ye g29u sattım yakın vakitte hangi cihaza geçeyim hiçbir fikrim yok t300rs gt güzel geliyor ama kayışı sistem diyor herkes moA r3 de konuda...
  13. E

Hocam r3 mozalar nasıl sizce ? Malesef ki 2.elde pxn de çok seçenek değil neredeyse hiç seçenek yok başka marka falan öneriniz varmı suanlık aklımda moza r3 var 19k bandında 1 aylık falan
  14. E

Hocam son gelişmeyle maalesef ki alacağım vd6 kullanıcı ile çarşamba günü konuşmuştum alacaktım bugün veya yarın kullanıcıya bugün yazdigimda vazgeçtiğini bir aylık cihazın bu kadar düşük fiyata neden satayım insanlar sıfır alırken beğenmezsem iade ederim kısmıyla alıyormuş falan fistan kısacası...
  15. E

Hocam simtur düşünüyorum da masa sıkıntı işte malesef
  16. E

Ne diyorsunuz hocam masa konusunda ?
  17. E

Hocam birde son olarak ben Ceramical MS2 modelini kullanıyorum hatta şuankı g29u bile zar zor kendi yöntemlerimle takıyorum aşşağı fotoğrafını bırakıyorum anlarsınız ne kadar geniş pxn vd4 veya vd6 bu masaya uyumlu olur mu ? Birde vites aldıgımda hangi vites bu masa için uyumlu olur ? Benim...
  18. E

Anladım hocam teşekkürler
  19. E

Yanlışlıkla attım hocam ?? ilk baş cevabınız gelmemişti siteyi yeniledikten sonra düştü çok teşekkür ederim videoya bakacağım şu an 1785357227 Hocam şu anlık vallahi bilmiyorum ama yüksek ihtimal vd6yı alacağım ama gene de v4de ki extralar beni çekiyor açıkcası o yüzden dolayı satılmazsa...
  20. E

Anladım hocam valla duanlık 1500tllik fark ve alacagım vd6nın cok yakın olması sebebiyle suanlık vd6yı dusunuyorum ama drift konusunda aklıma takıldı açıkcası ben videoya bakınayım
Geri