Bende binadan daireye gelen kabloda sorun vardı ama aynı zamanda o zamanlarda genel bir arıza vardı bende iptal edip kablonete başvurdum gelen adam kablo...
Turknet ile ilgili bende problem yaşadım 10 günden fazladır internet yoktu fiber kablo kopuktu her gün aradım sonuç olmadı ve en son bende btkya şikayet...
Her üründe olan bir problem olsa zaten komple piyasadan toplatmaları gerekirdi :D Ama Moza'da R3 ve R5 modelleri kalite kontrol bakımından çok sağlıklı...
Bundle ürün olarak satıldığından dolayı evet ama bende de aynı sorun vardı destek olmuşlardı kullanıp bildiğim bir ürün mozayı tavsiye ederim ama pxn bu...
Her üründe olan bir problem değil ama olma olasılığı var içerisinde metal sürtüyor kullanıma engel değil ama tabii ki böyle bir şey olsun istemeyiz Moza R3...
Şu sıralar çok fazla OLED yanığından endişe ediyorum, OLED güvenilir mi diye sorular geliyor. Uzun kullanım testlerine bakarak OLED yanığı ne alemde, hala...
Turkcell altyapı olarak sadece superbox veriyormuş o yüzden vazgeçtim millenicom ile türk telekom arasında kaldım ama millenicom da tt altyapısı kullanıyor...
Turkcell, Millenicom, TT, Turksat 1000/35 hepsi böyle veriyor millenicom tt altyapısında veriyor daireme tt kablosu geliyor konu için uzamasın diye net...