Mağdur kısmını tam yanıtlamak mümkün değil ama benim başvurumdan itibaren neredeyse 2 ay oldu daha yanıt alamadım en son mail attığımda 30 ila 60 gün...
Cloud 3e göre bass farklı gelmişti ilk zamanlar ama ondan sonra alıştım genel itibariyle ses kalitesi ortalama güzel ben pek hikayeli oyunlar oynamıyorum...
Direk olarak al demiş olmayayım ama bir üründen ne istediğine bağlı ve biraz daha benim önerilerim kişisel olduğundan yanlış önerme olmasın yukarıda...
Muhtemelen öyle olacaktır başvurular kapandıktan sonra 1-2 ay inceleme süreci ve daha sonra iadeler başlayacaktır yukarıda dediğim gibi ürün güzel ben Cloud...
https://promotion.asus.com/tr/unleash-your-limit-2026/
bu linkten aşağıya indikten sonra kırmızı kutuda paranızı iade edin diye kutucuk var ona tıklayıp...
Pelta'yı bende gaming gecesinden almıştım kısa olarak şöyle söyleyebilirim kulaklık güzel rahat ve ergonomik cashback ile iyi fiyata geliyor ama şunu...
Yeni parçalara yükseltme yaptığım için bu belirttiğim üç ürün boştadır şu an bu zamana kadar aktif halde kullandım herhangi bir sorunu yoktur.
7500F Tray...