Tamamdır teşekkür ederim bir şey daha soracağım Asus almadığım durumda asustan daha iyi monitör hangisidir onu da söyler misin konuyuda daha uzatmayayım...
@Tayfunns etiket için kusura bakmayın gaming gecesinde alıpta iptal ettiğim gigabyte g27q2 tekrar stokta bu önerdiğiniz Asus yerine olur mu hangi ürün daha...
2 aynı 1 farklı monitor istemiyorum hocam 3üde aynı olması her zaman daha iyi yan yana koyarken eşit koyma vb şeyler için
monitor ayağı hiç önemli değil...
simracing için ve normal gündelik kullanımda sağ sola discord youtube kullanmak amacıyla oynadıgım oyunlarda iracing, lmu acc gibi oyunlar arada bir fps ve...
Valla cevap vermesini istediklerimden biriydin bu örneklerde senin konulardan bakıp öyle seçtim. Bütçe tcl alabilirim tabii 3 tane alınca büyük para oluyor...
Merhaba, bir kaç konu ve araştırmadan sonra resimde belirttiğim dört model arasında kaldım panel vb şeyler değişiyor ama gelen yorumlara göre alacağım...
Merhaba iyi günler konunun son güncellemesinden itibaren uzun bir süre geçmiş bu konuyla ilgili bir güncelleme planınız var mıydı? @Tayfunns
Ek olarak bir...
O zaman aramıştım baya ama buldugum ürünleri alan cok kisi olmuş fakat bana yeterince güven vermedi ve beğenemedim o yüzden o zaman asus cashback kampanyası...