Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

Para varsa yenisi;

Yoksa eskisi;

Kayıpsız müzik için telefonunda sd sound yoksa type c dongle almalısın. O da 3k.

telefon xiaomi 17 o sey var mı bilmiyorum bu eklenti olmadan kullanılırsa cok mu kotu olur

benim stanley termos geldi 2.3 lt sadece etrafını sarmışlar amazon paketine koyup geldi

telefon xiaomi 17 o sey var mı bilmiyorum bu eklenti olmadan kullanılırsa cok mu kotu olur
Kayıpsız müzik dinleyemezsin.
Kayıpsız müzik nedir? O müziğin CD kalitesinde en yakın aktarilmasidir.
Bunun için kablosuz tarafında BT codecleri ve wifi aktarım yöntemleri vardır.
Wi-fi aktarim Xiaomi de mevcut ama o da sadece Xiaomi kulaklıklar da kayıpsız müzik iletiyor.
BT tarafında ise 2 büyük codec vardır. Bunlar sd sound ve ldac.
SS sound aslında bütün sd işlemcisi olan telefonlarda olması lazım da lisans almadığı için Samsung gibi firmalar onlarda bu codec açık değil.
Xiaomi, nubia, vivo gibi firmalarda mevcut bu coedec.
Geliştirici seçeneklerinden görebilirsin cihazda mevcut bir kodeklerini.
Sadece bununla da bitmiyor. Kayıpsız kayıt alınıp yüklenmiş bir platforma ihtiyacın var.
Bunlar ise Apple müzik, Deezer ve tidal.
Yani Spotify ve yt music kullanırsan yine kayıpsız müzik dinleyemezsin.
Bunu şuna benzetebiliriz. PC üzerinden 4k film izlemeye.
Ne gerekiyor 4k film izlemek için;
4k bir monitör yani kulakligimiz.
Başka ne gerekiyor 4k film izlemek için iyi bir internet işte bu da codec.
Son olarak ne gerekiyor 4k filmi yüklemiş bir platform. İşte bu da Apple müzik veya Deezer.
İnternetin kötü ise 4k film izlemeyezsin.
İnternetin iyi monitörün 4k değil yine izlemeyezsin.
İkisi de var ama izledigin platformda 4k film yok. Yine izlemeyezsin.
Bu üçü olmadan ne 4k film ne de kayıpsız müzik dinleyemezsin.

Sana ne göndermişler
Evde ütü bozulmuştu ütü almıştım. Kupon gelmese de alacaktım bu arada, pazar günü prime indirimi olacağını görünce geceyi bekleyim demiştim denk geldi. Gelen ürün aynı ütü ama net şekilde iade edilmiş bir ürün kutuyu video ile açtım paketten takırtılar geliyordu daha açmadan. Şimdi desteğe yazdım ürün depo ürünü değil ama belki sınıflandırma yanlış yapılmıştır iade alırız dediler, iade istemiyorum dedim değişimi de kabul ettiler ama hiç yoktan önümüzdeki haftaya kadar ütüsüz kalacağız. Uygulanabilecek daha rahat bir yöntem varsa özelden bilgilendirirseniz sevinirim yoksa mecbur değişim sürecini yapacağız.

Normalde ürün çok kötü durumda değil de sıfır ürün alıp depo gelmesi can sıkıcı, depo istesem depo alırdım yani 550TL ucuza, sıfır olsun diye pahalısını almışız.

Evde ütü bozulmuştu ütü almıştım. Kupon gelmese de alacaktım bu arada, pazar günü prime indirimi olacağını görünce geceyi bekleyim demiştim denk geldi. Gelen ürün aynı ütü ama net şekilde iade edilmiş bir ürün kutuyu video ile açtım paketten takırtılar geliyordu daha açmadan. Şimdi desteğe yazdım ürün depo ürünü değil ama belki sınıflandırma yanlış yapılmıştır iade alırız dediler, iade istemiyorum dedim değişimi de kabul ettiler ama hiç yoktan önümüzdeki haftaya kadar ütüsüz kalacağız. Uygulanabilecek daha rahat bir yöntem varsa özelden bilgilendirirseniz sevinirim yoksa mecbur değişim sürecini yapacağız.

Normalde ürün çok kötü durumda değil de sıfır ürün alıp depo gelmesi can sıkıcı, depo istesem depo alırdım yani 550TL ucuza, sıfır olsun diye pahalısını almışız.
Onların suçu olmayabilir. Bi marka ütü almıştım. Hatta içinde su vardı, ürünü direk kendi satıcısından almıştım. Aynı tıkırtı sesi de vardı hatta içine biraz su ekledim su damlatınca direk kutuya koyup geri göndermiştim. Belki amazona gelen ürünü öyle göndermiş olabilirler. Net bişey diyemem

Onların suçu olmayabilir. Bi marka ütü almıştım. Hatta içinde su vardı, ürünü direk kendi satıcısından almıştım. Aynı tıkırtı sesi de vardı hatta içine biraz su ekledim su damlatınca direk kutuya koyup geri göndermiştim. Belki amazona gelen ürünü öyle göndermiş olabilirler. Net bişey diyemem
Tamam da adamlar zaten Amazon depo ürünü olarak da daha ucuza satıyor yani oradan satsınlar öyle geldiyse. Ürün çalışıyor mu diye bakıp çalışıyorsa kullanılmış olmasını kabullenmek mantıklı mı onu düşünüyorum şuan.

Enis kirazoğlu storyde amazon kodu paylaşmış ENIS150 diye başka paylaşan varmı deneyelim üst üste oluyormu kodlar yine

PCHOCA150
SERAY150
ILAYDA150
ENIS150
GAZETE150

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,221
Üyeler
204,646