valla dostum arkadaşların önerdiği gibi yapmak istemiyorum diyorsan anti statik temizleme mendilleri var onlardan alıp kullanabilirsin ben çalıştığım yerden...
hocam öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim
fps sabitlemeyi denedim ilk olarak monitörün hz ile denk yaptım sonrasında bi tık düşürdüm bi tık...
İlk olarak FPS sabitlemeni öneririm, gecikmeyi azaltmak adına GPU kullanımında %20-30 bir boşluk bırakın. Yani GPU kullanımı online oyunlarda %100 dayanmasa...
War thunder frame gen açıksa frame gen ile oynanabilen bir oyun değil uzaktaki objeyi göremezsin fake piksellerden bu dediğin sorunları frame gen açıkken...
Mavi forumda bir tane adam vardı valorantda yaşıyordu benzer bir sorunu sonra ramleri kurcalamaya başladı birinin yardımıyla 30 sayfa mı ne bi konu oldu...
Valla hocam söyle söyliyim 2k olarak Q27G4ZR aldim ikisini yan yana koyunca aoc daha mat aw2525hm parlak duruyor onun haricinde tavsiye ederim fazlasiyla...
Haklı olabilirsin ama dediğim gibi farklı alt yapıya sahip bir sağlayıcı olmadığı için internetimi değistirip deneyemiyorum 😄 bu durumda donanım parçalarını...
Sana öyle geliyor da olabilir ben bu sitede termal macun değiştirdim artık mermilerim gitmiyor diyen adam bile gördüm. Kendisine öyle gelmediğinden de gayet...
İşlemci, ekran kartı ve bellek gibi parçaların görevi oyunu senin ekranına akıcı biçimde yansıtmak bu parçalar arasında bir gecikme olursa oyun takılır...
işllemci gpu sunu kaptıpta denedim sonuç aynı oyunu farklı bir ssd ye aktardım yine sonuç aynı arka planda uygulama olsada olmasada aynı değerleri alıyorum...