7800x3d almana gerek yok işlemcin güzel farklı sebebi var sen biostan bi ayarlar yapmadığına emin misin birde sisteminde 1 tane mi 2 tane mi ram takılı iki...
hocam internetim ile alakalı diye düşündüm 3 defa paket değiştirdim olmadı modemi değiştirdim olmadı ekipman konusunda klavye fare diyorsan onlarıda...
Sistemine bi performans testi yap degerleri ilk aldiginla veya seninle ayni sistemi kullananlar ile kiyasla.
Gecikme sadece donanim ile alakali olacagini...
hocam dediğini yaptım fakat durum hala aynı ben işlemcimi değiştirmeyi 7800x3d almayı düşünüyorum ama şimdide aklıma acaba anakart ile alakalı olabilirmi...
hocam sen bi normal format at usbden isoyla şuanki windowsundan driverları teemizle diğer temiz windowsta temiz şekilde kur butun driverları windowsu...
Hocam kendim formatladiğim da kurdum fakat ayni durumlar olunca tekrar format attirdim (pc ciye) ve onlar tüm driverlari yüklettim bu olay olali yaklasik 3...
bios için bir şey diyemiycem fakat bunun için hem kendim format attım 1-2 ay sonra da bir pc ciye götürüp format attırdım(kendim beceremediğimi düşünüp) ve...
hocam ms den kastınız ping mi frametime olan mı gecikme değeriniz öyleyse bi biosu sıfırlayıp format atmanız bütün driverları tertemiz temizleyip ddu ile...
Eco mod frekans düşürdüğü için gayet normal hocam. Performans istiyorsanız fan sesi duyulacak mecburen yoksa başka yolu yok.
1773021064
Laptop sandım ben bir de
:d hocam bu dediğim gecikmeyi 5-6 aydır yaşıyorum umursamıyordum ilk başlarda (çünkü bukadar net hissettirmiyordu) ama şaun atıyorum 450fps alırken bir anca...