Micron çipli ram yoksa sende msi olabilir veya genel olarak çok gigabyte kullanan görüyorum. Düşünürsen msi b650m wifi plus var elimde garantili uyguna...
Neyse konuyu dağıtmayayım. Bütçenin 10k olduğunu düşünerekten bu attığım anakartlardan herhangi birini alabilirsin hepsi çok kuvvetli fazlara sahip her...
başında x870e yazıyor diye daha iyi bir anakart olmuyor hocam. Aldığınız anakartın özellikleri dolu bir b850 de veya b650 dede var
1777369664
Hocam bide...
şuanda asus prime b840m a anakart kullanıyorum öncesinde 7900x işlemci kullanıyordum ve bazı sebeplerden başlıktaki işlemciye geçtim geçmişken anakartıda...
7800x3d almana gerek yok işlemcin güzel farklı sebebi var sen biostan bi ayarlar yapmadığına emin misin birde sisteminde 1 tane mi 2 tane mi ram takılı iki...
hocam internetim ile alakalı diye düşündüm 3 defa paket değiştirdim olmadı modemi değiştirdim olmadı ekipman konusunda klavye fare diyorsan onlarıda...
Sistemine bi performans testi yap degerleri ilk aldiginla veya seninle ayni sistemi kullananlar ile kiyasla.
Gecikme sadece donanim ile alakali olacagini...