Arama sonuçları: *

1. D

Cs2 Envanter Önerisi

Bunu dememin sebebi ilerleyen zamanlarda aldigin urunler aldigin fiyatin altina dusunce ister istemez pisman oluyorsun
  2. D

RTX 5070 mi RTX 5070 Ti Hangisini Almak Mantıklı ?

valla hocam beklemek sorun değilde fiyatlar gün geçtikçe fazlasıyla artıyor imkanım varken alsammı diyorum. fiyatlar artıyor ama maaşlar artmıyor :d
  3. D

anladım hocam teşekkürler
  4. D

Cs2 Envanter Önerisi

valla hocam sırf skinim olsun diyorsan ucuz bir şeyler al sırf görüntü olsun diye yoksa para harcamak mantıklı değil o parayı daha iyi yerlere harcaya bilirsin
  5. D

:D aynn hocam
  6. D

anladım çok teşekkürler 1785613011 denemedim hocam ben genelde işten geldikten sonra (hergün olmasada) birkaç saat takılıp çıkıyorum bazen oyun bazen dizi film çok takıldığım yok o yüzden denemedim
  7. D

ya son zamanlarda sirekli ekran kartı hatası alıyorum ve pat diye oyunlar kapanıyor yaklaşık 1 seneden fazla oluyor kartı alalı ilk başlarda çok memnundum fakat şuan biraz sinir oldum o yüzden amd almak pek istemiyorum nvidia tercihim
  8. D

elimde 7800xt ekran kartım var hem kartı güncellemek istiyorum hem nvidia ya geçmek istiyorum bu yüzden ekran kartı almak istiyorum ama şuanki fiyatlara baktığımda 2 kart arasında 20 bin lira kadar fark oynuyor genelde fps tarzı oynuyorum ama hikayeli oyunlarda oynadığım oluyor. aradaki 20k...
  9. D

Çözüldü✓ Monitör Önerisi Lazım

Q27G4ZR 1 aydır filan kullanıyorum öneririm
  10. D

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Mu Almalıyım MSI Mag Coreliquid A13 mi

Hocam artctic kullaniyorum kasa boyutuna bi bak ona gore al eski kasama uymadigi icin kasami degistirmek zorunda kalmistim suan ms gungir 300r airflow kullaniyorum Kasa boyutunu olcemem filan der isen arkadasin onerdigi corsairi al gec derim
  11. D

Maksimum 3-4 Bin TL’Ye Kablosuz Mouse Önerisi

valla hocam alalı yarım yılı geçti hiçbir sorun yaşamadım teknoloji biraz şans işi bana gelen ürünle sana gelen ürün aynı olmaya biliyor
  12. D

Çözüldü✓ Manyetik Klavye Önerisi

Akko monsgeek fun60 ultra kullandım 2 kötü yanı vardı benim kullandığımın ilki şarj yüzdesi yoktu sarj azaldığında esc tuşu kırmızı yanıp sönüyodu 2. Kötü yanı kırmızı yanıp sönmeye başlayınca klavye kendini kitliyo gibi bir şey oluyodu en son hangi tuşa bastiliysan onda takılı kalıyodu oda...
  13. D

Maksimum 3-4 Bin TL’Ye Kablosuz Mouse Önerisi

Mchose A7 ulta kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
  14. D

Modern Warfare 2 ''the Application Has Unexpectedly Stopped Working.'' Hatası

hocam çözümünü buldum sanırım denedim ve şuan girdi ama sanırım arkadaşın dediği gibi sürekli yapmak zorunda olucaz sanırım ama emin değilim
  15. D

Modern Warfare 2 ''the Application Has Unexpectedly Stopped Working.'' Hatası

aynı hatayı bende alıyorum bnmde ddr5 sistem çözümünü bulamadım
  16. D

Öneri 240hz Üstü Monitör Önerisi Lazım

aW2525hm kullanıyordum 2k ya geçtiğim için satıyorum düşünürsen sitede ilanım var
  17. D

2k Monitör (Oyun-İş) Hangisi Tercih Edilmeli?

1 Hafta dan biraz fazla oldu aoc modelini aldım hocam memnunum tavsiye ederim 1781462125 Valla hocam ben yaşamadım çift monitör olarak kullanıyorum
  18. Alienware AW2525HM 24.5 inç 320Hz FHD
    Closed

Satılık Alienware AW2525HM 24.5 inç 320Hz FHD

12 Aralık 2025 gaming gentr den almıştım 2k monitöre geçtiğim için satıyorum ölü piksel yoktur. Ürün ile alakalı bir sorunuz var ise whatsapp üzerinden yazabilirseniz sevinirim. iletişim : 0543 420 11 23
    8,500.00 TRY
  19. D

Dell Alienware Aw2525hm 320 Hz Alınır mı? ?

aynı model monitörü kullanıyorum 2k ya geçtiğim için satmayı düşünüyorum eğer almayı düşünürsen konuşabiliriz ?
Geri