dejort01 isimli üyenin son içerikleri

1. D

2k İçin AMD Ryzen 7 7800x3d mi AMD Ryzen 7 9800x3d mi

Valla hocam hani genel olarak hikayeli oyunlar oyniycaksan 9700x online da oynarim diyosan yi e 9700x almani oneririm hani 9800x3d fiyayi yuksek 7800x3d almak yerine 9700x almani oneririm ben 7800x3d aldim mesela 9700x almadigima pismanim acikcasi
  2. D

Çözüldü✓ S.Soğutucu Fanları Son Hızda Çalşıyor

Hocam d diye bir seçenek yok voltage ve pwm diye bir seçenek var
  3. D

Evet 1789697763 Pwm di tersini deniyim birde
  4. D

geçen günde konu açmıştım anakart değiştirdim geçtiğim anakart aorus x870e değiştirdikten ss sürekli uçak uçuruyomuşum gibi full çalışıyordu gcc sildim biraz düzeldi fakat tam olarak çözzülmedi bende chatgpt ile bios üzerinden fan ayarı yaptım fakat biostan yaptığım ayarlarda sadece 70 derece...
  5. D

Çözüldü✓ Anakart Değişimi Sonrası Fanlar Gürültülü Çalışıyor

gcc uygulamasından bahsediyorsan bir deniyim 1789555645 fanlardan geldiğini düşünüyorum normalde tek giriş kullanıyorudum 3 lü pin girşini taktım hwinfodan bakınca hem vram fanları hem radyatör fanları yüksek rpmde çalışıyor bende sıcaklıklardan şikayetçi değilim bencede normal ama gereksiz...
  6. D

Çözüldü✓ Anakart Değişimi Sonrası Fanlar Gürültülü Çalışıyor

X870E AORUS ELITE WIFI7 ICE anakarta geçtim önceki anakartımda sıcaklık değerlerini hatıırlamıyorum fakat bu kadar gürültülü çalışmıyordu sıvı soğutucu şuan uçuyor gibi chatgpt ile birkaç bir şey yaptım biraz azaldı gibi ama hala yüksek şuan pc yi yeni açtım sıcaklık değerleri belki normaldir ama...
  7. D

Artic Liquid 3 Pro Alınır mı?

Tam emin degilim ama buyuk ihtimal sigmaz hocam
  8. D

Artic Liquid 3 Pro Alınır mı?

Hocam kullanan biri olarak öneririm ama kasana uyuyormu kontrol et ben bu yuzden kasa degistirdim 😄
  9. D

Lazerle Göz Çizdirmek İçin En İyi Fiyat Performans Hastane/Doktor Neresi?

Hocam söyle söyliyim ben 4 5 sene önce gözlerimi çizdirdim ozamanlar eczanede çalışıyordum ve o zamanlar en bilinenler veni vidi ve dünya gözdü eczaneye gelen hastalar oluyoru konuşuyorduk beğenende vardı beğenmeyende google yorumlarıyda öyleydi ben bht clinic diyr bi hastane vardi orda...
  10. D

Çözüldü✓ X870e Tomahawk mı X870 Aorus Elıte Ice mı ?

2 anakart arasında kaldım kasam beyaz olduğu için aorusu almayı düşünüyordum ama görünüşten çok işlevsel olması benim için daha iyi ama pek bilgi sahibi olmadığım için konu açayım dedim hangisini almayı tavsiye edersiniz ?
  11. D

Monitör Temizleme Ürünü Önerisi.

valla dostum arkadaşların önerdiği gibi yapmak istemiyorum diyorsan anti statik temizleme mendilleri var onlardan alıp kullanabilirsin ben çalıştığım yerden alıyorum ve kullanıyorum yeterince iş görüyor
  12. D

PC Geçikmesi ? mi Emin Değilim ?

hocam öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim fps sabitlemeyi denedim ilk olarak monitörün hz ile denk yaptım sonrasında bi tık düşürdüm bi tık yükselttim her denediğim sonuçta aynıydı nebi akgünün videosunuda izledim bir şey değişmedi arkaplanda açık olupta bu tür sorun yapabilicek hertürlü...
  13. D

PC Geçikmesi ? mi Emin Değilim ?

evet
  14. D

Dell Alienware Aw2525hm 320 Hz Alınır mı? ?

Valla hocam söyle söyliyim 2k olarak Q27G4ZR aldim ikisini yan yana koyunca aoc daha mat aw2525hm parlak duruyor onun haricinde tavsiye ederim fazlasiyla guzel bir monitor
  15. D

Dell Alienware Aw2525hm 320 Hz Alınır mı? ?

Satmaktan vaz geçtim hocam kullanıyorum 😄
Geri