dejort01 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Çözüldü✓ CS2+birçok oyunda fazla gecikme yaşıyorum

konuyu güncelliyim arkadaşlar işlemciyi değiştirdim sorunum düzeldi
  2. D

hocam internetim ile alakalı diye düşündüm 3 defa paket değiştirdim olmadı modemi değiştirdim olmadı ekipman konusunda klavye fare diyorsan onlarıda değiştirdim dedim acaba fare ve klavye 8khz muhabbetimi yapıyor dedim 1khz çektim sonuç hala aynı donanımdan başka bir şey gelmiyo aklıma artık ve...
  3. D

hocam dediğini yaptım fakat durum hala aynı ben işlemcimi değiştirmeyi 7800x3d almayı düşünüyorum ama şimdide aklıma acaba anakart ile alakalı olabilirmi diye geldi ? anakartımda asus prime b840m a
  4. D

BI deniyim hocam
  5. D

Hocam kendim formatladiğim da kurdum fakat ayni durumlar olunca tekrar format attirdim (pc ciye) ve onlar tüm driverlari yüklettim bu olay olali yaklasik 3 ay oluyor hani onlarin yaptillari uzerine ekstra birsey yuklemedim Sadece bios guncellemesi yapmadim
  6. D

bios için bir şey diyemiycem fakat bunun için hem kendim format attım 1-2 ay sonra da bir pc ciye götürüp format attırdım(kendim beceremediğimi düşünüp) ve hepsinde yine aynı sorunu yaşadım format çözmedi gecikme derken pingden bahsetmiyorum hocam frametime dan bahsediyorum
  7. D

:d hocam bu dediğim gecikmeyi 5-6 aydır yaşıyorum umursamıyordum ilk başlarda (çünkü bukadar net hissettirmiyordu) ama şaun atıyorum 450fps alırken bir anca 150fps düşüyor hadi bunu geçtim dibimdeki karakteri öldüremiyorum mermiler bildiğin içinden geçiyor bu sadece cs2 için değil diğer oyunlar...
  8. D

yaptığım herhangi bir ayar yok bios güncellmesi yapmadım pc yi topladığımda yaptırmıştım ondan dolayı olma ihtimali varmı ?
  9. D

onuda denedim fark etmedi hatta bir süre sonra pc kendine reset attı
  10. D

7900x işlemcim var tdp değeri yüksek olduğu için eco modda kullanıyorum ( kardeşim ile aynı odayı paylaşıyorum yüksek tdp de fazlasıyla fan sesi çıktığı için kardeşim rahatsız oluyor bundan dolayı eco modda kullanıyorum) genelde cs2 oynuyorum gözle görülür şekilde gecikme yaşıyorum oyun bozuk...
  11. D

Öneri 360mm sıvı soğutma önerisi

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 kullanıyorum öneririm fakat kullandığın kasanın boyutlarına uyuyormu bi bak tabi rgb li istiyotsan başka
  12. D

Bynogame den CS için bıçak alacağım

csfloattan alman daha iyi olur tek bakman gereken satıcının gönderdiği takastaki ürünle aldığın ürün aynımı onu kontrol et onun haricinde bir şey yapmana gerek yok
  13. D

Çözüldü✓ 5k Bandına Klavye Önerisi

Teşekkürler
  14. D

Çözüldü✓ 5k Bandına Klavye Önerisi

Yeni bir klavyeye geçmek istiyorum hali hazırda manyetik kullanıyorum yine manyetik bir klavye almayı düşünüyorum ama itopya da bakarken Asus Rog Falchion Rx low Profile klavyesini gördüm indirimle fiyatı düşmüş yorumları genel olarak güzel ama ilk başta bakarken Mchose Mix 87 klavyesini almayı...
  15. D

İlk defa pc dopluyorum

sana tavsiyem 7900x almaman eğer alıcaksan iyibir sıvı soğutucu al çünkü soğumuyor :D arkadaşın dediği gibi 7800x3d al daha iyi şuan 7900x kullanıyorum 7800x3dye geçmeyi düşünüyorum
Geri