dejort01 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Öneri 24.5 Veya 25 İnc 240+ Monitör Tavsiyesi

aw2525hm modeli kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim
  2. D

2 Monitör Arasında Karkasızım

Halihazirda 320 hz fhd bir monitörüm var sadece rekabetçi oyu larda onu kullanmayı düşünüyorum. Hikayeli oyunlarda veya film filan izlerken de 2k bir monitör alayım dedim bütçem 10k dan fazla bana önerilen bu iki model oldu aoc va panel olsada performansi güzel ondan dolayı almayı düşündüm tek...
  3. D

2 Monitör Arasında Karkasızım

2k oled monitör almayı düşünüyordum fakat vaz geçtim şuan ıps panel bir monitörüm var bunu 2. ekran yapıp ana ekran olarak 2k kullanmayı düşünüyorum fakat 2 model arasında kaldım VG27AQL5A Q27G42XNE bu ikisi arasındayım aoc modelin incelemesinde benim kullanım tarzıma uygun olduğu için almak...
  4. D

2k Monitör Tavsiyesi

hocam k.b. konuyu tkrar okurken fark ettim öneri değilde soru sorduğunu :D bendeki dell modelden memnunum diğerini kullanmadım fakat dell i öneririm 1780384331 hocam aldınızmı acaba ?
  5. D

Am4 Sistemden Am5 E Geçmek Mevcut Sistemimde Mantıklı mı

Hocam bu tür bir konuda çok bilgili olmasamda yazmak istedim sistem değişmeye bilirsin sistemin gayet iyi he şöyle yalabilirsin bence imkanın var ise güncel bir ekran kartı al ilerleyen zamanlarda bakarsın sistemi güncellemek istersin sadece diğer parçaları değiştirirsin
  6. D

Çözüldü✓ Manyetik Klavye Önerisi

Fun60 medellerine bakabilirsin ultrasini kullanmistim memnundum tek kotu tarafi sarj % delik olarak gorunmuyor
  7. D

Sadece Cs2 İçin Monitör Önerisi

1080p istiyor isen tayfunns hocamin dediği monitörü alabilirsin yaklaşık 6 aydır kullanıyorum memnunum
  8. D

2k OLED Almalı Mıyım

teşekkürler hocam bilgilendirme için fakat ben pek anlamdığım için soruyorum giriş seviyesi QD mi oluyor bu model XG27AQDMES eğer öyle ise sizin paylaştığınız model monitöre yöneliceğim
  9. D

2k OLED Almalı Mıyım

Woled yerine qd oled almak daha mantıklı ozaman attığım asus modelin qd oled olanını almak mı daha iyi olur yoksa attığınız gigabyte in mi ?
  10. D

2k OLED Almalı Mıyım

Aslında oled için kafamda bu model vardı hocam XG27AQDMGR yada QD oled olani Woled sanirim dah uzun ömürlü oluyormuş
  11. D

2k OLED Almalı Mıyım

Teşekkürler hocam
  12. D

2k OLED Almalı Mıyım

Aoc un hangi modeli hocam ?
  13. D

2k OLED Almalı Mıyım

Hocam G65B suanki fiyatiyla almaya değermi ?
  14. D

2k OLED Almalı Mıyım

Teşekkürler
  15. D

2k OLED Almalı Mıyım

olde için 30k gözden çıkarmıştım ıps içinde 15-16k ya kadar verebilirim 2k için tabi
Geri