valla dostum arkadaşların önerdiği gibi yapmak istemiyorum diyorsan anti statik temizleme mendilleri var onlardan alıp kullanabilirsin ben çalıştığım yerden alıyorum ve kullanıyorum yeterince iş görüyor
hocam öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim
fps sabitlemeyi denedim ilk olarak monitörün hz ile denk yaptım sonrasında bi tık düşürdüm bi tık yükselttim her denediğim sonuçta aynıydı
nebi akgünün videosunuda izledim bir şey değişmedi arkaplanda açık olupta bu tür sorun yapabilicek hertürlü...
Valla hocam söyle söyliyim 2k olarak Q27G4ZR aldim ikisini yan yana koyunca aoc daha mat aw2525hm parlak duruyor onun haricinde tavsiye ederim fazlasiyla guzel bir monitor
Haklı olabilirsin ama dediğim gibi farklı alt yapıya sahip bir sağlayıcı olmadığı için internetimi değistirip deneyemiyorum 😄 bu durumda donanım parçalarını değiştirmek seçeneği kalıyor
işllemci gpu sunu kaptıpta denedim sonuç aynı oyunu farklı bir ssd ye aktardım yine sonuç aynı arka planda uygulama olsada olmasada aynı değerleri alıyorum :D
1786703632
valla hocam dediğim gibi internet sağlayıcımı değiştiremiyorum çünkü geçebileceğim tüm sağlayıcılar türk telekomun...
videodan kaynaklı değil denedim video dışıda aynı değerleri alıyorum ram olarak 1x32 kullanıyorum yapay zeka tek modul olarak kullanmandan dolayı kaynaklanıyor olabilir yada internetinden dolayı olabilir dedi ram imim 2x16 yapman bu durumu çözebilir ama kesin çözer diyemiyorum dedi
chatgpt hem afterburner ile hem amd kendi programındakiyle almamı söylemişti 2 siylede birar tane aldım
1786702335
birde afterburnerdan frametime açıp almıştım bunuda atıyım
bilgisayarı toplayalı 1 sene oluyor genelde cs2 war thunder ve bf5 oynuyorum (işten geldikten sonra 1 el filan oynuyorum kafa dağıtmaya) en son birkaç ay önce işlemcimi değiştirdim (7900x ten 7800x3d) ilk başlarda çok önemsemiyordum fakat son zamanlarda çok rahatsız etmeye başlayan bir sorunum...