Hocam artctic kullaniyorum kasa boyutuna bi bak ona gore al eski kasama uymadigi icin kasami degistirmek zorunda kalmistim suan ms gungir 300r airflow kullaniyorum
Kasa boyutunu olcemem filan der isen arkadasin onerdigi corsairi al gec derim
Akko monsgeek fun60 ultra kullandım 2 kötü yanı vardı benim kullandığımın ilki şarj yüzdesi yoktu sarj azaldığında esc tuşu kırmızı yanıp sönüyodu 2. Kötü yanı kırmızı yanıp sönmeye başlayınca klavye kendini kitliyo gibi bir şey oluyodu en son hangi tuşa bastiliysan onda takılı kalıyodu oda...
çoğunlukla fps oyunları oynuyorsan alabilirsin ben genellikle cs2 oynadığım için aldım hala kullanıyorum ve memnunum.
@Tayfunns hocam daha bilgilidir bir el atarmısınız.
165 ten geçtim bende çoğunlukla cs2 oynadığım için almıştım öyle hard rekabetçi değilim fakat eski monitörüme göre daha akıcı ve güzel geldiğini söyleyebilirim (çok fazla model kullanmadığım için iyi bir modeldir diyemem) ben herhangi bir sorun yaşamadım ölü pikselde çıkmadı çerçeve köşelerinde...
Halihazirda 320 hz fhd bir monitörüm var sadece rekabetçi oyu larda onu kullanmayı düşünüyorum.
Hikayeli oyunlarda veya film filan izlerken de 2k bir monitör alayım dedim bütçem 10k dan fazla bana önerilen bu iki model oldu aoc va panel olsada performansi güzel ondan dolayı almayı düşündüm tek...
2k oled monitör almayı düşünüyordum fakat vaz geçtim şuan ıps panel bir monitörüm var bunu 2. ekran yapıp ana ekran olarak 2k kullanmayı düşünüyorum fakat 2 model arasında kaldım
VG27AQL5A
Q27G42XNE
bu ikisi arasındayım aoc modelin incelemesinde benim kullanım tarzıma uygun olduğu için almak...