valla hocam sırf skinim olsun diyorsan ucuz bir şeyler al sırf görüntü olsun diye yoksa para harcamak mantıklı değil o parayı daha iyi yerlere harcaya bilirsin
anladım çok teşekkürler
1785613011
denemedim hocam ben genelde işten geldikten sonra (hergün olmasada) birkaç saat takılıp çıkıyorum bazen oyun bazen dizi film çok takıldığım yok o yüzden denemedim
ya son zamanlarda sirekli ekran kartı hatası alıyorum ve pat diye oyunlar kapanıyor yaklaşık 1 seneden fazla oluyor kartı alalı ilk başlarda çok memnundum fakat şuan biraz sinir oldum o yüzden amd almak pek istemiyorum nvidia tercihim
elimde 7800xt ekran kartım var hem kartı güncellemek istiyorum hem nvidia ya geçmek istiyorum bu yüzden ekran kartı almak istiyorum ama şuanki fiyatlara baktığımda 2 kart arasında 20 bin lira kadar fark oynuyor genelde fps tarzı oynuyorum ama hikayeli oyunlarda oynadığım oluyor. aradaki 20k...
Hocam artctic kullaniyorum kasa boyutuna bi bak ona gore al eski kasama uymadigi icin kasami degistirmek zorunda kalmistim suan ms gungir 300r airflow kullaniyorum
Kasa boyutunu olcemem filan der isen arkadasin onerdigi corsairi al gec derim
Akko monsgeek fun60 ultra kullandım 2 kötü yanı vardı benim kullandığımın ilki şarj yüzdesi yoktu sarj azaldığında esc tuşu kırmızı yanıp sönüyodu 2. Kötü yanı kırmızı yanıp sönmeye başlayınca klavye kendini kitliyo gibi bir şey oluyodu en son hangi tuşa bastiliysan onda takılı kalıyodu oda...