Halihazirda 320 hz fhd bir monitörüm var sadece rekabetçi oyu larda onu kullanmayı düşünüyorum.
Hikayeli oyunlarda veya film filan izlerken de 2k bir monitör alayım dedim bütçem 10k dan fazla bana önerilen bu iki model oldu aoc va panel olsada performansi güzel ondan dolayı almayı düşündüm tek...
2k oled monitör almayı düşünüyordum fakat vaz geçtim şuan ıps panel bir monitörüm var bunu 2. ekran yapıp ana ekran olarak 2k kullanmayı düşünüyorum fakat 2 model arasında kaldım
VG27AQL5A
Q27G42XNE
bu ikisi arasındayım aoc modelin incelemesinde benim kullanım tarzıma uygun olduğu için almak...
Hocam bu tür bir konuda çok bilgili olmasamda yazmak istedim sistem değişmeye bilirsin sistemin gayet iyi he şöyle yalabilirsin bence imkanın var ise güncel bir ekran kartı al ilerleyen zamanlarda bakarsın sistemi güncellemek istersin sadece diğer parçaları değiştirirsin
teşekkürler hocam bilgilendirme için fakat ben pek anlamdığım için soruyorum giriş seviyesi QD mi oluyor bu model XG27AQDMES eğer öyle ise sizin paylaştığınız model monitöre yöneliceğim