trailer'i izlemedim, büyük ihtimalle izlemeyeceğimde. o kadar para harcayıp oyuna türkçe altyazı bile eklememeleri konusuna hala gıcığım. türkiye 2004 deki...
Aynı şeyi çok fazla yaşadım maalesef. Ben sırf arkadaşa eşlik etmek için indirmiştim epeydir oynamıyodum. Artık o sıkılınca bırakırım zaten. Bugün ilk kez...
Bu sette değil Ekim'de geçecekmiş. Ben biraz oynadım. Oynanır ama kolay değil. Bence aksine zor. Eklentiler var kartlar yetmezmiş gibi. Bana şamata modu...
aynı malzemeye rağmen marka yüzünden maliyet ciddi şişiyor. çinde pixart firma 3950 sensörün tanesi 0.70 cent civarına satılıyor nordicde öyle. gpx razer v4...
Konuyu açan arkadaşa lafım yok. İndirim görüp paylaşmış. 10 bin TL'ye ikinci el az çok işe yarar bir PC alabilirsiniz bakınca. Gerçekten garip bir rakam...
ne kadar yorum yaparsanız yapın 10k ya hava soğutucu alınmaz aga ya valla yani ne derseniz diyin değmez yani bu fiyatlara üst düzey sıvı soğutucu var...
Uydurmuşlar. Aynı durumda amazondan Hyperx mouse iade ettim param geldi. Başka temsilciler ile görüşün gerekirse daha yetkili birisi baksın. Dava mı açalım...
Kasa, kordon plastik. Metal görünüm verilmiş. Kaplama zamanla çıkıyor deniyor. Fazla terleyen biriyseniz bu süreç hızlanır. Paranıza yazık. GA-B2100...