Arama sonuçları: *

1. FreeShah

🔴 STOKLARI BİTİREN ACAYİP OYUNCU MONİTÖRÜ - Gigabyte M27UP & M32UP 🔴

İncehesaptan ölü piksel değişimi yok bilginiz olsun. Ben THH ile kazandım o kararı. Sizi aylarca uğraştırır. Bu rakamı vereceksem amazon dışında bir şey almam. Herhangi bir ips monitöre de bu rakam çok fazla. Değmez.
  2. FreeShah

VİNGPRO WPC80 WHEY PROTEİN 27.13TL/SERVİS (ENES10)

Bozuk ürün, plastik tadı vardı diyor hocam. Eğer haklıysa iyi bir sebep. Neden kızdınız?
  3. FreeShah

Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci (İade Reddedildi - 10.04.2026)

THH ile ücret iadesi isteyin. 6 ay da olsa hallediliyor. Ben arzum ve incehesap için kazandım. Online başvurusu zaren. Wraith'ten ürün alınmaz. Çin'den direkt alabilsek daha kaliteli destek alırız satış sonrası için. Ama onu da hökümet istemiyor. Yoksa bu paramız ile rezil olma olayı olmaz
  4. FreeShah

Öneri APEX 3 TKL or AULA F75

Amazondan f75 aldım. İso düzen Türkçe. Epey araştırdım ve düşündüm. Manyetik klavyeye ihtiyacım olmadığına kanaat getirdim. F75 de kuzende görmüştüm sesi filan da hoşuma gitmişti. Aldığımdan beri oldukça memnunum. 2.4 civarındaydı fiyatı. Sizin ihtiyacınıza uygun olanı seçmek daha doğru olur...
  5. FreeShah

Hikayeli oyunları oynamayan biri için oyun önerisi

Hikayeli olup da oynanış mekaniği daha ön planda olan oyunlara bakabilirsin. Ben izlediğim yayıncılardan ötürü de merak edip oyun alıyorum bazen. Aynısı değilse de benzeri vs. Mesela Sekiro hikayeli oyun ama hikayesi değil asıl oynanışı önemli. Tabi Souls türüne girin demiyorum da örnek olarak...
  6. FreeShah

❌İndirim Bitti! 7GO Araç Süpürgesi 🔥 629₺

Bunda çantayı çıkarmışlar sanırım. Auhma satıyor aynı firma 989 TL trendyolda. Onu mu alsam acaba ya da beklesem mi bilemedim. Kupon çıkmayınca kafam çok karıştı
  7. FreeShah

❌İndirim Bitti! 7GO Araç Süpürgesi 🔥 629₺

Bende kupon yok ya. İyi denk gelmişti şansa bak
  8. FreeShah

Lian Li UNI FAN TL LCD Nasıldır?

Hocam eski LCD problemleri ve dil desteği sorunları çözüldü. Ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım. Kasanız güzelse toplamda 1 veya 2 egzoz kalan yerlere de reverse blade alabilirsiniz. 3lü alırsanız size kontrol aparatı da veriyor. Ona sanırım 6-7 taneye kadar...
  9. FreeShah

Lian Li UNI FAN TL LCD Nasıldır?

LCD şart değilse Asia horse bakabilirsin. Kasa içi LCD ekranlar var ayrıca satılan onları da değerlendirebilirsin. Ama genel olarak hoş duruyor. Sadece asla F/P değil.
  10. FreeShah

Steam bölgesel fiyatlandırma sistemine geçiyor iddialara göre

Triple A oyun yapanlar bu işe pek girmez gibi. Bazıları bölgesel fiyatlandırma bile yapmıyor. Ya da 10 dolar filan düşüyor.
  11. FreeShah

Autocad gibi uygulamalar için laptop önerisi

Benim tavsiyem 3D de kullanabileceği bir şey bakması olur madem alacak. İleride 3D programları da rahat kullansın. Genelde AMD işlemci ile Nvdia yapıyorlar masaüstüne ama laptoplara hakim değilim. Şimdiden güle güle kullansın.
  12. FreeShah

Autocad gibi uygulamalar için laptop önerisi

AutoCAD için ise işlemci önemli. 3D çizim için ise grafik kartı. Autocad çalıştırmayan bilgisayar kalmamıştır. Sadece Acad için ise çok kasmaya gerek yok. Ekran kartı kullanmaz pek. Ama büyük dosyalar için iyi işlemci lazım. Layer arttıkça kasmasın diye. Ama okulda genelde öyle projeler olmaz.
  13. FreeShah

Oyuncu koltuğu farkları, önerisi

Zio yalnızca XL öneririm hawk kullanıyorum. İşini yapar sağlam. Ama mesela insanlar ikea markus daha konforlu diyorlar oyuncu koltuklarından.
  14. FreeShah

🔥İndirim GSStore Icardi T-Shirt S ve XL 149 TL - amazon.com.tr

Bedenim olsa bir tane alırdım. Aşkın olaaayım.
  15. FreeShah

Öneri 9070XT İADE EDİP 5070TI ALMALI MIYIM?

Ekonomik olarak sorun değilse direkt geçin. İçinize sinmemiş. Hep dürter. Beklemeyin.
  16. FreeShah

🔥İndirim GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz - FHD 320Hz 1ms PCHocası inceleme 14999TL

BenQ idi hocam. Firmalar da hiç çekinmiyor, arsızlae ya. Bence ceza kesilmesi lazım.
  17. FreeShah

🔥İndirim GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz - FHD 320Hz 1ms PCHocası inceleme 14999TL

İncehesap monitör aldım ölü piksel çıktı. Değiştirmediler. Thh başvurdum kazandım. Vi daha alışveriş yapmam sanırım. Özellikle monitör.
  18. FreeShah

🔥İndirim Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD 120 Reverse 3x Beyaz 7.832,00 TL

F/P olarak çok kötü ürün. Ama yine alır mıyım? Sanırım evet. 🙄
  19. FreeShah

🔥İndirim Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD 120 Reverse 3x Beyaz 7.832,00 TL

Yapıyor maalesef. Vida yerleri de dandik. Ama şık mı? Evet... Parasına değer mi? Sanmam.
  20. FreeShah

❌İndirim Bitti! Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 6 x 330 G 1.049 TL

Valla fiyat iyi. Tüketmediğimiz için almıyorum ama bence çoğu bilindik firmadan iyi.
Geri