Aynı şeyi çok fazla yaşadım maalesef. Ben sırf arkadaşa eşlik etmek için indirmiştim epeydir oynamıyodum. Artık o sıkılınca bırakırım zaten. Bugün ilk kez aniden düşme olmadı. Onda da 3-4 kişiyi 3 level yaptım ve çok item denk geldi. O itemler kimse gitse kazanırdı zaten. 21 veya 22 win streak...
Bu sette değil Ekim'de geçecekmiş. Ben biraz oynadım. Oynanır ama kolay değil. Bence aksine zor. Eklentiler var kartlar yetmezmiş gibi. Bana şamata modu gibi hissettiriyor. Ben çok sevmiyorum böyle eklentisi şuyu buyu. Bir de bu sette bir şeyi bazen 2lemek bile çok zor. Ya bug var ya başka bir...
Konuyu açan arkadaşa lafım yok. İndirim görüp paylaşmış. 10 bin TL'ye ikinci el az çok işe yarar bir PC alabilirsiniz bakınca. Gerçekten garip bir rakam. Yani bileşenleri pahalı markaların var olmasının sebebi tüketici tabi. Yapacak bir şey yok. Ama harbiden de bu ne abi. 🤺
Uydurmuşlar. Aynı durumda amazondan Hyperx mouse iade ettim param geldi. Başka temsilciler ile görüşün gerekirse daha yetkili birisi baksın. Dava mı açalım ya her garanti işleminde. Memleketin haline bak. Thh olmadan ürün iadesi, para iadesi yapılmıyor.
Osmaniye firmaları vardı 4KG 900 lira. Forumda konusu da vardı. İndirimi kaçıranlar bakabilirler. KG fiyatı 225 filan oluyor. Yüzde yüz yer fıstığı. Her ay alıyorum ben de fena değil.
Bugün ki ücreti talep edebilirsiniz ama THH'ye gidebilir durum. Yardımcı olurlar mı bilmiyorum. Bir görüşün hepsiburada ile. Paranızı satıcı onlar olduğu için onlar ödeyecek. Böyle bir karar verebiliyorlar. Tamirat yoksa. Muadil ürün isteyin olmadı.
Aldığınız yere kağıdın kopyasını gönderip ücret iadesi alacaksınız demektir. Mesela ürünü Amazon'dan aldın ama teknik servis kararı Lenovo'dan geliyor. Haliyle böyle bir kağıt var. Servis onu verirse ücret iadesi, değişim vs şansınız oluyor.
Bu modeli aldım. Kronik sorunlar oldu. Ona göre alın. Ama bu paraya değebilir tabiç Garanti firması rezaletti. Arıyorsun böyle nasıl desem üslubu bozuk bir kadın vardı. Zannedersin huysuz teyze mekan işletiyor. Ben global yönetime mesaj atıp destek almıştım. Özür dilediler ve yeni ürün göndermel...
PC ekipman aksesuarları öyle bir yere gidiyor ki fiyatlar artık değerine değil tamamen piyasaya göre ilerliyor. Bu teknolojiler henüz sorunlarını çözmeden piyasada haddinden fazla yer kaplıyor. İhtiyaçlarımızı değil de artık reklamları satın alıyoruz. Ben de çok öyle biriyimdir. Son yıllarda...
Bugün vatandan 11 modelinç aldım. Valla 3 defa uyguladım olmadı ben hata yapıyorum diye. Yine pek bi faydası olmadı. Bozuk filan mı diye düşündüm. Bu sıcakta 3 defa pc aç topla.. Macundan mı yoksa bende mi sorun bilemedim. Konuyu görünce bi bakim dedim.
Benim favorim ugreen. Baseus da çok ürün aldım hiç sorun çıkarmadı. Kablo, kulaklık aldım hep. Arkadaşların yazdığı markalar da genel olarak başarılıdır.
Kechi vs gibi yüzde 50 süt olan markaları tercih etmek lazım. Çok sevdiğiniz bişi varsa arada yenir tabi de böyle büyük vs çok sağlıksız sürekli yemeyin.
Hocam kapanma olmaz. 700 W çekmez sistem sanırım. 600 maks çeker bu sistem sanırım. Undervolt da yaparsınız isterseniz ben hiç bişi yapmadım. Taichi 9800x3d var bende de 850W psu yetiyor her türlü.