FreeShah isimli üyenin son içerikleri

1. FreeShah

Kalıcı Ücretsiz Amazon Prime Luna 3 Adet Yeni Ücretsiz Oyun

Eline sağlık ikisini önceden vermiş olabilir bende var çünkü. 😄 Ekleyelim dursun ne zaman canımızın ne oynamak isteyeceği belli olmaz.
  2. FreeShah

Kalıcı Ücretsiz Epic Haftalık Ücretsiz Oyunlar 2 Adet 628 TL Değerinde

Teşekkürler arkadaşlar ekledim.
  3. FreeShah

🔥İndirim Detroit: Become Human 14,2 TL

Bedava gibi olmuş. Hikayeli oyun sevenler kaçırmasın.
  4. FreeShah

Yardım Betaplus Thh Başvurusu İçin Yardım

Anladım hocam bol şans diliyorum. Siz yazarken THH dilekçesine yine güncel ücret talep ettiğini söyle. Zaten vermezlerse öyle de vermezler. Geçmiş olsun tekrar. Gaming genelde iade konusunda çok sıkıntılı değil diye biliyodum ama demek ki amazondan başkası yalan ya.
  5. FreeShah

Evet hocam icra başlıyorsun 2 hafta içerisinde karara itiraz hakları var. Süreç çok uzamaz ama yine de yapabilirler. Avukat varsa aileden vs avukat yardımı alabilirsiniz. Kazanınca parayı karşı taraf ödüyor avukat masrafını da ama tabi önden avukatla vs konuşmak lazım. Kendiniz de yapabilirsiniz.
  6. FreeShah

Ürünün güncel fiyatını da talep edebilirsiniz. Bunu alarlar da vardır. Emsal karar bulun ve onu da ekleyin dilekçeye.
  7. FreeShah

Vivo X300 Ultra 120 Bin'den Satışa Çıktı!🔥🔥🔥

Kesinlikle herkesin kafasında makul bir limiy olmalı. Telefon için, PC için, araba, klima, yemek farketmez. Bazen ihtiyaçları değil de sadece reklamları satın alıyoruz ne yazık ki.
  8. FreeShah

🔥İndirim Neeko Phonix Mobıl Stıck Telefon Kontrol Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb 594 TL

Ayın 15'i olsa şimdi siparişi geçmiştim. Lazım da değil ama iyi geldi gözüme.
  9. FreeShah

❌İndirim Bitti! Exvega Ex788 İkili Monitör Standı 799tl

Yazılım, çizilim işi kullanan için güzel fiyat. Diğer kollarla kıyaslamak saçma çünkü fiyat farkı çok. Kendi içinde değerlendirmek lazım.
  10. FreeShah

❌İndirim Bitti! 🔥Polis El Feneri - Metal Ultra Güçlü Parlak Zoom Mini Boy 148tl🔥🔥

Bunu yakın zamanda aldık. Tek LED var içinde ama performansı karanlıkta iyi. Boyutu küçük. Biz köpek gezdirirken kullanıyoruz. Şu ana kadar memnunuz. Küçük olması avantaj. Arabaya veya eve de konulabilir. Yandaki ışık elektriksiz ortamda epey iş görür mesela.
  11. FreeShah

2250tl Gaming Kulaklık Önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/havit-gamenote-h2015-pro-kablosuz-kulaklik-tl1999.1241309/
  12. FreeShah

Nintendo Switch Türkçe Yama Uygulaması : Yamanx

Eline sağlık müsait vakitte deneyeyim bakalım yapabilecek miyim.
  13. FreeShah

Bir Adet Oyun Önerin.

Çok hızlı davranmışsın be. Hollow Knight Silksong
  14. FreeShah

Drunkdeer A75 Ultra Hakkında

Olabilir ya her zaman ihtiyaçlar için harcamıyoruz zaten. Cidden merak etmiştim acaba e-spor filan mı var diye. Neye karar verirseniz şimdiden keyifle kullanın. Bu arada isim Elano Blumer', hatırlattı.
  15. FreeShah

Yardım Gulikit Kk3 Pro Tetik Mekanizması Bozulması ve Garanti Tutarsızlığı

THH giderseniz bilir kişi raporu ile ilerlersiniz. Öncesinde gaming ile görüşmeyi deneyin tabi ama en nihayetinde bilir kişi raporu etkili olacaktır. Başvuruyu online yapabilirsiniz.
Geri