FreeShah isimli üyenin son içerikleri

1. FreeShah

🔥İndirim Baseus Bowie H1s Gürültü Engelleyici Bluetooth Kulaklık 1.999₺

Ya şöyle iptal edilmeyecek bir şey gelse de hanıma alsam.
  2. FreeShah

Incehesap Kalitesi !

İncehesap yarı fiyatına ürün satınca bile bakmıyorum. Dilim bir kere yandı THH ile kazandım. Allah uzak götürsün valla. Aman aman müşteri memnuniyeti ön planda olmayan firmaların pazarı domine etmesi de tüketici olarak bizden kaynaklı. Yoksuluz ve haliyle ucuz olanı tercih ediyoruz. Öyle öyle...
  3. FreeShah

Dfs Bilgisayar Pttawm

Sorun olmaz umarım ama telaşlanmak için erken. Boşuna kendinizi strese sokmayın erkenden. Sadece sizi yıpratır, süreci değiştirmez. Neyse aynı şeyleri yazıp durmayalım. Dilerim sorunsuz ve zamanında gelir. Şimdiden iyi günlerde kullanın.
  4. FreeShah

Dfs Bilgisayar Pttawm

En kötü iptal olabilir sonuçta platformdan sipariş vermişsiniz. Yani süre dolmadan siz dolmuşsunuz. Biraz sabır lazım gibi.
  5. FreeShah

Dfs Bilgisayar Pttawm

Bugün verilmesi gerekiyor ise niye telaş yaptınız? Akşam 18.00'a kadar verebilirler. DFS çok bildiğim bir yer değil ama amazondan da satış yapıyorlar.
  6. FreeShah

Render İşleri İçin 9070xt Ekran Kartı Mantıklı Mıdır?

Render için işlemci 7900x vrya 9700x olabilir. Sadece ekran kartında bitmiyor.
  7. FreeShah

Black Myth: Wukong İndirime Girer mi?

Hesap alıp oynayanlar vardı indirime girmiyor diye. İyi bir indirim almaz maks yüzde 30 girer ve kim bilir ne zaman.
  8. FreeShah

Çözüldü✓ RX 9070xt Alınır mı? Aklıma Takildi

Her gün bu konudan 2-3 tane açılıyor herhalde gerçekten. 😄
  9. FreeShah

❌İndirim Bitti! Hiq Sporcu Ürünleri İndirim Yüzde 40 Dahil

Whey bakıyorum. Bu yazdıklarınıza da bakarım mutlaka. Teşekkürler
  10. FreeShah

❌İndirim Bitti! Hiq Sporcu Ürünleri İndirim Yüzde 40 Dahil

Alternatif hangi markalar var fikrin var mı?
  11. FreeShah

9800x3d Soğutma Önerisi

Sessiz ve serin çalışan Arctic 360 iii pro modeline de bakabilirsiniz. Ekran yok ama performansı güzel.
  12. FreeShah

Yardım North Bayou Nb F80 Monitor Stamdı Alınır mı? ve Masama Uygunmudur

yok ben mesafe yetmezse diye dedim. Kol bende de var dün taktım :). Gözüme dar geldi ama 5 cm kadar varmış yetebilir gibi görünüyor hocam. Bence denemeye değer. Güzel oluyor.
  13. FreeShah

Yardım North Bayou Nb F80 Monitor Stamdı Alınır mı? ve Masama Uygunmudur

Çok sağlıklı tutmaz gibi ama delik açarak kullanma yöntemi de var. Belki delerek vida ile sabitleme olabilir. Onda da yeri iyi ölçüo biçip seçmek lazım sanki.
  14. FreeShah

❌İndirim Bitti! Obsbot Meet 2 4k Webcam 800 Tl

Kişisel bir sebep bilmiyorum. İncehesap ile benzer monitör durumu yaşadım kazandım. Aradılar gönderin dediler. Wraith'e yaptırım olmuyorsa yasadan üstünler demek ki bilemedim.
  15. FreeShah

❌İndirim Bitti! Obsbot Meet 2 4k Webcam 800 Tl

Karar çıktıktan 2 hafta sonra direkt icra başlatabilirsiniz. İki hafta itiraz hakları var. Etmezlerse ekstra yaptırım da öderler.
Geri