FreeShah isimli üyenin son içerikleri

1. FreeShah

Yeşil Site Moderatörleri Neden Bu Kadar Beceriksiz?

Ben sadece ana sayfada takılıyorum. Özellikle bakmadım ama o kadar çok benzer ve popüler konu vardı ki kapattım hesabı. DH'de zaten 15+ yıllık hesap duruyor sadece haber okuyorum orada da. Burada yeniyim. Şimdilik her şey daha makul. Valla toksik ve garip şeylerden kaçmaya çalışıyorum konu ne...
  2. FreeShah

Orada da en son Nazileri öven başlıklarla doluydu. İncel dedikleri tayfa gibi tipler vardı. Hala öyle mi bilmiyorum. Pek matah değil gibiydi.
  3. FreeShah

❌İndirim Bitti! Thermalrıght Trofeo Vision 9.16 LCD 2868 tl

Çok doğru ama hanımla aram açılmasın :d
  4. FreeShah

❌İndirim Bitti! Thermalrıght Trofeo Vision 9.16 LCD 2868 tl

Hiç ihtiyacım yok ama acaip canım çekiyor.
  5. FreeShah

10 yıllık hesabımı sildim ben de. Birine oyunda yardım etmeye çalışıyordum. Arkadaş anlamayınca DC'den anlatayım dedim. 24 saat ban atmışlar özel yardımlaşma yasak diye. Direkt sildim hesabı, açıldığı an. Çok kötü bir yönetimi var.
  6. FreeShah

Aula f75 klavye almak istiyorum iyi mi

Çok spesifik bir beklentiniz yoksa memnun eder ben de 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Sesi çok tatlı, boyutu da güzel. Tek eksi yanı tuşların ışık geçirmiyor.
  7. FreeShah

Yardım PCKOLİK BİNDİRİMİ 23 nisan

Evet. 😅
  8. FreeShah

Gamepadlar sarf malzemesi sınıfına girer mi?

İncehesap da sıkıntılı. Amazon varsa amazon. Yoksa Allah yardım etsin.
  9. FreeShah

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Vs Ofis Koltuğu Hangisi Alınır?

Haftada 2 gün ise Hawk,Exvega, Xdrive vs de işinizi görebilir. Fiyatına göre de değerlendirebilirsiniz. Arada indirim kampanya oluyor.
  10. FreeShah

Yani çok uzunmuş oturma süresi. Sizin için denemek daha güzel olur. Ofis koltuğu alacaksanız Zio XL değilse de ikea markus bakın. Araştırmalardan edindiğim bilgilere göre öyle. Zio düz modeli özellikle otururken bacakları rahatsız ediyor diyolardı. XL daha iyiymiş. Seduna Fab da f/p olarak iyi...
  11. FreeShah

Ofis koltuğu daha ergonomik olur genelde. Oyuncu koltuğu kalıplı, sağlam ama konfor eksiği oluyor. Xdrive ve Hawk kullandım. İkea Markus çok övülüyor ama biraz tuzlu sayılır. Ben denemedim ama bir daha alırsam öncelikle ofis koltuğu bakarım diye düşünüyorum.
  12. FreeShah

Yardım Hava Temizleyici Alacağım: 85 m² 2+1 Ev İçin En İyi Öneriler

Alırken filtre yedeklemeyi de unutmayın. İleride pişman olmazsınız. 😅
  13. FreeShah

🔴 STOKLARI BİTİREN ACAYİP OYUNCU MONİTÖRÜ - Gigabyte M27UP & M32UP 🔴

İncehesaptan ölü piksel değişimi yok bilginiz olsun. Ben THH ile kazandım o kararı. Sizi aylarca uğraştırır. Bu rakamı vereceksem amazon dışında bir şey almam. Herhangi bir ips monitöre de bu rakam çok fazla. Değmez.
  14. FreeShah

Vingopro Wpc80 Whey Protein 27.13TL/Servis (ENES10)

Bozuk ürün, plastik tadı vardı diyor hocam. Eğer haklıysa iyi bir sebep. Neden kızdınız?
Geri