520 Mhz FHD monitörün olması bile endüstrinin nasıl bir PR pompası olduğunu göstertiyor. Sanırsın CS, Valo rank kasmak için bütün bunlar aşırı lazım. Ki bence rank işini bu kadar ciddiye almak da garip zaten. Profesyonel oyuncu değilsen ve paranı buradan kazanmıyorsan gerçekten işi boş çoğu...
Öncelikle geçmiş olsun. Bu gibi durumların hepsi spesifik detaylar barındırır. Hayatınızdaki insanlarla iyi vakit geçirmeye çalışın. Mental olarak yormayın. Onun dışındaki tavsiyeler iyi niyetine rağmen daha kötü şeyler doğurabilir.
CatchyOs bayağı popüler son dönemde ya. Daha kararlı bir sürüm çıkarsa ben de Linux'a geçmeyi planlıyorum. PC'yi sadece oyun için kullanıyorum sayılır. Fakat artık yaşım gereği basit kurulum ve ayarı olmayan şeylerden uzak duruyorum. Hem zamanım olmuyor hem de artık böyle şeyleri araştırıp...
Habgi oyunlarda oluyor? Yazabilir misiniz? Bazı oyunlar ekran kartına bazıları işlemciye daha çok yükleniyor rekabetçi tarafında. Belki fikir verir. Ram Expo ayarı yapıldı mı bi de monitör 1080 mi yoksa 2K mı acaba?
En sevdiğim site. Sayesinde bir sürü kaliteli oyun oynadım. Bir kısmını da kütüphane yapıyorum. Kesinlikle değerlendirin. 3A bağımlısı ya da rekabetçi değilseniz çok iyi oyunlar bulursunuz.
Aynı şeyi çok fazla yaşadım maalesef. Ben sırf arkadaşa eşlik etmek için indirmiştim epeydir oynamıyodum. Artık o sıkılınca bırakırım zaten. Bugün ilk kez aniden düşme olmadı. Onda da 3-4 kişiyi 3 level yaptım ve çok item denk geldi. O itemler kimse gitse kazanırdı zaten. 21 veya 22 win streak...
Bu sette değil Ekim'de geçecekmiş. Ben biraz oynadım. Oynanır ama kolay değil. Bence aksine zor. Eklentiler var kartlar yetmezmiş gibi. Bana şamata modu gibi hissettiriyor. Ben çok sevmiyorum böyle eklentisi şuyu buyu. Bir de bu sette bir şeyi bazen 2lemek bile çok zor. Ya bug var ya başka bir...
Konuyu açan arkadaşa lafım yok. İndirim görüp paylaşmış. 10 bin TL'ye ikinci el az çok işe yarar bir PC alabilirsiniz bakınca. Gerçekten garip bir rakam. Yani bileşenleri pahalı markaların var olmasının sebebi tüketici tabi. Yapacak bir şey yok. Ama harbiden de bu ne abi. 🤺
Uydurmuşlar. Aynı durumda amazondan Hyperx mouse iade ettim param geldi. Başka temsilciler ile görüşün gerekirse daha yetkili birisi baksın. Dava mı açalım ya her garanti işleminde. Memleketin haline bak. Thh olmadan ürün iadesi, para iadesi yapılmıyor.
Osmaniye firmaları vardı 4KG 900 lira. Forumda konusu da vardı. İndirimi kaçıranlar bakabilirler. KG fiyatı 225 filan oluyor. Yüzde yüz yer fıstığı. Her ay alıyorum ben de fena değil.
Bugün ki ücreti talep edebilirsiniz ama THH'ye gidebilir durum. Yardımcı olurlar mı bilmiyorum. Bir görüşün hepsiburada ile. Paranızı satıcı onlar olduğu için onlar ödeyecek. Böyle bir karar verebiliyorlar. Tamirat yoksa. Muadil ürün isteyin olmadı.