İncehesaptan ölü piksel değişimi yok bilginiz olsun. Ben THH ile kazandım o kararı. Sizi aylarca uğraştırır. Bu rakamı vereceksem amazon dışında bir şey almam. Herhangi bir ips monitöre de bu rakam çok fazla. Değmez.
THH ile ücret iadesi isteyin. 6 ay da olsa hallediliyor. Ben arzum ve incehesap için kazandım. Online başvurusu zaren. Wraith'ten ürün alınmaz. Çin'den direkt alabilsek daha kaliteli destek alırız satış sonrası için. Ama onu da hökümet istemiyor. Yoksa bu paramız ile rezil olma olayı olmaz
Amazondan f75 aldım. İso düzen Türkçe. Epey araştırdım ve düşündüm. Manyetik klavyeye ihtiyacım olmadığına kanaat getirdim. F75 de kuzende görmüştüm sesi filan da hoşuma gitmişti. Aldığımdan beri oldukça memnunum. 2.4 civarındaydı fiyatı. Sizin ihtiyacınıza uygun olanı seçmek daha doğru olur...
Hikayeli olup da oynanış mekaniği daha ön planda olan oyunlara bakabilirsin. Ben izlediğim yayıncılardan ötürü de merak edip oyun alıyorum bazen. Aynısı değilse de benzeri vs. Mesela Sekiro hikayeli oyun ama hikayesi değil asıl oynanışı önemli. Tabi Souls türüne girin demiyorum da örnek olarak...
Bunda çantayı çıkarmışlar sanırım. Auhma satıyor aynı firma 989 TL trendyolda. Onu mu alsam acaba ya da beklesem mi bilemedim. Kupon çıkmayınca kafam çok karıştı
Hocam eski LCD problemleri ve dil desteği sorunları çözüldü. Ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım. Kasanız güzelse toplamda 1 veya 2 egzoz kalan yerlere de reverse blade alabilirsiniz. 3lü alırsanız size kontrol aparatı da veriyor. Ona sanırım 6-7 taneye kadar...
LCD şart değilse Asia horse bakabilirsin. Kasa içi LCD ekranlar var ayrıca satılan onları da değerlendirebilirsin. Ama genel olarak hoş duruyor. Sadece asla F/P değil.
Benim tavsiyem 3D de kullanabileceği bir şey bakması olur madem alacak. İleride 3D programları da rahat kullansın. Genelde AMD işlemci ile Nvdia yapıyorlar masaüstüne ama laptoplara hakim değilim. Şimdiden güle güle kullansın.
AutoCAD için ise işlemci önemli. 3D çizim için ise grafik kartı. Autocad çalıştırmayan bilgisayar kalmamıştır. Sadece Acad için ise çok kasmaya gerek yok. Ekran kartı kullanmaz pek. Ama büyük dosyalar için iyi işlemci lazım. Layer arttıkça kasmasın diye. Ama okulda genelde öyle projeler olmaz.