Bunların kısa YouTube incelemelerine baksan senin için daha aydınlatıcı olur. Çünkü üçü birbirinden farklı oyunlar. Hem görselleri hem de oynanışını da görmüş olursun.
Hemen arayın.
1767956775
Aynı ürün varsa zaten gönderirler. Belge sorunu senin sorunun değil. Sonuçta değişim olmuş. Kendileri halletsin sen neden bekleyesin? Ama aynı ürün yoksa vs bilemiyorum. Ama bekleme.
Demek ki Connect Game'den ürün de alınmaz. Garanti konusunda da yokları oynadıkları söyleniyor. Amazondan şaşmamak lazım gerçekten mümkünse tabi.
1767194243
Bu arada doğrudan THH'ye başvurabilirsiniz. Online başvuru yapılabiliyor.
Toplamda 10 mesaj ancak gelmiştir. Bana da her gün gelse sinirimi bozardı. Demek ki bişiler oldu ama herkese aynı dönem mesaj geldiğine göre. Mesela Osmangazi köprüsünden geçtik. Para çekmemiş onun bildirimi gelmedi. 800 liralık para yerine 9 bin TL haciz gönderdiler. 😅
Valla ben her şeyi yaptırdım. Denk gelmemiştim kuruluma gelen ekipleri gönderdim alt yapı düzelene kadar uğraştım. Çok uğraşırsın belki ama kutuyu düzgün bir yere koyarlar. Yoksa apartman kablo cehennemine döner. Ama diyelim o kısmı sallamıyorsun. Senin istediğin yere kablo çekerler ev içinde. O...
Bizim bina içinde kutunun yerini 3 defa değiştirdim. Düzeltmediler uğraşarak yaptırdım. Mümkün ise ilinizdeki sorumluya ulaşın bina içerisinde de değişiklik lazımsa. Daire içinde de yine bizim istediğimiz yere çektiler. Modemi de oraya kurdular. Ben sıva üstü hiçbir şey de istemedim. Normal...
Valla keyif işi. Ben de tek tek neyi seviyosam onu almıştım. Gayet de memnunum. Her gün enflasyon yükseliyor. O sebeple niyetiniz varsa çok uzun beklemeden bir şeyler almak mantıklı. Hazır sistem özelleştirmek de bir seçenek. Rm850e yerine 850x öneririm. Onun dışında iyi görünüyor.
Rengi çok güzelmiş bence ama ben de sıkış tıkış klavye istemiyorum. Yüzde 85 filan bulsam onu alırım. Iso düzen f75 aldım o yüzden. Türkçe olması da iyi.
Bu başlıklar turnusol oldu. Gelip saçma sapan nefret kusanı engelliyorum. İsteyen noel kutlar, isteyen yeni yıl kutlat isteyen sadece süsünü ve ışığını sever. İstemeyen de kutlamaz. Olay basit. Ama gelip şurada tahammülsüzlük ile yorum yapanlar garip bir tayfa.