Ben sadece ana sayfada takılıyorum. Özellikle bakmadım ama o kadar çok benzer ve popüler konu vardı ki kapattım hesabı. DH'de zaten 15+ yıllık hesap duruyor sadece haber okuyorum orada da. Burada yeniyim. Şimdilik her şey daha makul. Valla toksik ve garip şeylerden kaçmaya çalışıyorum konu ne...
10 yıllık hesabımı sildim ben de. Birine oyunda yardım etmeye çalışıyordum. Arkadaş anlamayınca DC'den anlatayım dedim. 24 saat ban atmışlar özel yardımlaşma yasak diye. Direkt sildim hesabı, açıldığı an. Çok kötü bir yönetimi var.
Çok spesifik bir beklentiniz yoksa memnun eder ben de 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Sesi çok tatlı, boyutu da güzel. Tek eksi yanı tuşların ışık geçirmiyor.
Yani çok uzunmuş oturma süresi. Sizin için denemek daha güzel olur. Ofis koltuğu alacaksanız Zio XL değilse de ikea markus bakın. Araştırmalardan edindiğim bilgilere göre öyle. Zio düz modeli özellikle otururken bacakları rahatsız ediyor diyolardı. XL daha iyiymiş. Seduna Fab da f/p olarak iyi...
Ofis koltuğu daha ergonomik olur genelde. Oyuncu koltuğu kalıplı, sağlam ama konfor eksiği oluyor. Xdrive ve Hawk kullandım. İkea Markus çok övülüyor ama biraz tuzlu sayılır. Ben denemedim ama bir daha alırsam öncelikle ofis koltuğu bakarım diye düşünüyorum.
İncehesaptan ölü piksel değişimi yok bilginiz olsun. Ben THH ile kazandım o kararı. Sizi aylarca uğraştırır. Bu rakamı vereceksem amazon dışında bir şey almam. Herhangi bir ips monitöre de bu rakam çok fazla. Değmez.