Anladım hocam bol şans diliyorum. Siz yazarken THH dilekçesine yine güncel ücret talep ettiğini söyle. Zaten vermezlerse öyle de vermezler. Geçmiş olsun tekrar. Gaming genelde iade konusunda çok sıkıntılı değil diye biliyodum ama demek ki amazondan başkası yalan ya.
Evet hocam icra başlıyorsun 2 hafta içerisinde karara itiraz hakları var. Süreç çok uzamaz ama yine de yapabilirler. Avukat varsa aileden vs avukat yardımı alabilirsiniz. Kazanınca parayı karşı taraf ödüyor avukat masrafını da ama tabi önden avukatla vs konuşmak lazım. Kendiniz de yapabilirsiniz.
Kesinlikle herkesin kafasında makul bir limiy olmalı. Telefon için, PC için, araba, klima, yemek farketmez. Bazen ihtiyaçları değil de sadece reklamları satın alıyoruz ne yazık ki.
Bunu yakın zamanda aldık. Tek LED var içinde ama performansı karanlıkta iyi. Boyutu küçük. Biz köpek gezdirirken kullanıyoruz. Şu ana kadar memnunuz. Küçük olması avantaj. Arabaya veya eve de konulabilir. Yandaki ışık elektriksiz ortamda epey iş görür mesela.
Olabilir ya her zaman ihtiyaçlar için harcamıyoruz zaten. Cidden merak etmiştim acaba e-spor filan mı var diye. Neye karar verirseniz şimdiden keyifle kullanın. Bu arada isim Elano Blumer', hatırlattı.
THH giderseniz bilir kişi raporu ile ilerlersiniz. Öncesinde gaming ile görüşmeyi deneyin tabi ama en nihayetinde bilir kişi raporu etkili olacaktır. Başvuruyu online yapabilirsiniz.