İncehesap yarı fiyatına ürün satınca bile bakmıyorum. Dilim bir kere yandı THH ile kazandım. Allah uzak götürsün valla. Aman aman müşteri memnuniyeti ön planda olmayan firmaların pazarı domine etmesi de tüketici olarak bizden kaynaklı. Yoksuluz ve haliyle ucuz olanı tercih ediyoruz. Öyle öyle...
Sorun olmaz umarım ama telaşlanmak için erken. Boşuna kendinizi strese sokmayın erkenden. Sadece sizi yıpratır, süreci değiştirmez. Neyse aynı şeyleri yazıp durmayalım. Dilerim sorunsuz ve zamanında gelir. Şimdiden iyi günlerde kullanın.
yok ben mesafe yetmezse diye dedim. Kol bende de var dün taktım :). Gözüme dar geldi ama 5 cm kadar varmış yetebilir gibi görünüyor hocam. Bence denemeye değer. Güzel oluyor.
Çok sağlıklı tutmaz gibi ama delik açarak kullanma yöntemi de var. Belki delerek vida ile sabitleme olabilir. Onda da yeri iyi ölçüo biçip seçmek lazım sanki.
Kişisel bir sebep bilmiyorum. İncehesap ile benzer monitör durumu yaşadım kazandım. Aradılar gönderin dediler. Wraith'e yaptırım olmuyorsa yasadan üstünler demek ki bilemedim.