FreeShah isimli üyenin son içerikleri

1. FreeShah

❌İndirim Bitti! Algida 400/200 İndirim (Migros Hemen)

Kechi vs gibi yüzde 50 süt olan markaları tercih etmek lazım. Çok sevdiğiniz bişi varsa arada yenir tabi de böyle büyük vs çok sağlıksız sürekli yemeyin.
  2. FreeShah

Radeon RX 9070 XT Taichi’Li Sistem İçin Psu Önerisi ?

Hocam kapanma olmaz. 700 W çekmez sistem sanırım. 600 maks çeker bu sistem sanırım. Undervolt da yaparsınız isterseniz ben hiç bişi yapmadım. Taichi 9800x3d var bende de 850W psu yetiyor her türlü.
  3. FreeShah

Wraith W75v2 Nasıl Sizce Kötümü ?

Wraith deniyor, olduğundan da fazla değer görüyor. Bence Havit ayarında bir şirket. Üstelik satış sonrası destek de genelde sorunlu. Direkt kullanmadım ama araştırırken bütçeme uygun olmasına rağmen direkt elemiştim.
  4. FreeShah

Radeon RX 9070 XT Taichi’Li Sistem İçin Psu Önerisi ?

Bir süre idare eder, 850W bişi denk gelince indirimde yapıştır girsin. 9800 sorun olmaz zaten.
  5. FreeShah

Amazon Tahmini Teslimat Bi Anda Uzadı

Hocam tahmini teslimat başka sizin ürününüz kargoya verilmiş. Gerisi DHL'nin hızına bağlı. Ben bazen takviye ilaç alıyorum bizim köpeğe. Öyle acil bişi olabilir diye düşündüm. Değilmiş ama normalde en geç cumartesi gelir. Muhtemelen sorun yaşamazsınız. Amazon da normalde anında arıyor ama...
  6. FreeShah

İlaç filan mı aldınız hocam? Panik olmuşsunuz. Çok acil bir şey ise başka yerden alın gidip elden bunu iptal edin. DHL genelde 2 gün sonra geliyor bende. Kargo süresinde de belki en kötü ihtimali düşünerek bilgi giriliyor olabilir. Ama amazon sahte kargo çıkışı vermez. Dhl de paketi aldım...
  7. FreeShah

2 güne teslim edilir bir aksilik olmazsa. Yola çıkmış.
  8. FreeShah

Taichi RX 9070xt Aldım Psum Yeterli mi?

PSU şu an sorun olmaz. 9070xt için genelde 850W öneriyor bileşen üreticileri. Ben de alırken ona göre almıştım. İleride modüler iyi bir fiyat denk gelince değiştirip elindekini de satarsın.
  9. FreeShah

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

Valla bana bir şey demek düşmez. Ben koleksiyonu bitirip hobiyi terkedeli biraz zaman oldu. Yeni nesil şeyleri çok az biliyorum. Merak edip giriyorum başlıklarda hep böyle tartışmalar var. Çok keyifli muhabbet dönebilirken gereksiz ya zıtlaşma işi. Bi de keyif meselesi bu. Teknik olarak...
  10. FreeShah

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

Her başlıkta niye marka kavgası var ya. Sanki firmalar kazanınca bize veriyor. 😄 Kulaklık konusunda ben de ucuz bir şey bakıyorum kendime, bu konuyu merak edip girdim. Biraz bakınınca da ufak bir şeyler yazmak istedim. Sürücü sayısı tek başına hiç bir şey ifade etmez bu arada. DAP, DAC, Kablo...
  11. FreeShah

Yardım Bana Acil Üniversite İyi Niyet Mektubu Lazım

Yapay zekaya yazdır. Sonra hepsini kendi cümlelerinle anlat. O kadar da kafan çalışmıyor değildir. :)
  12. FreeShah

❌İndirim Bitti! Migros Sızma Zeytinyağı 5lt 990tl

Stok yok bizde maalesef
  13. FreeShah

❌İndirim Bitti! 2 Adet Epic Games Haftalık ve 2 Adet Amazon Prime Toplam 1200tl Değerinde 4 Oyun Ücretsiz

Sol Cesto iyi oyundur. YouTube'dan bakın epey yayıncı da oynamıştır. Bağımsız yapım sevenler şans versin. Keyifli bir oyun.
  14. FreeShah

Yardım Türknet Çöktü Mü? Battı mı?

Kendi altyapılarında da durum farklı değil. Türkiye dijitalleşmeye çok erken başladı. Önünde büyük şans vardı ama planlı değil rantsal dönüşümler ile bu kadar iyi geldi yine. Hala büyük kentlerde, merkezi yerlerde hizmet yok veya gelişi güzel yapılmış alt yapılar var. Mesela Eskişehir'de...
  15. FreeShah

Yardım Türknet Çöktü Mü? Battı mı?

Turknet, Telekom, Kablonet vs kullandım. Hepsi birbirinden beter. Genel bir alt yapı kalitesizliği durumu var Türkiye'de. Alt yapı konusunda, kentleşme konusunda her şey korkunç ve kontrolsüz. Al birini vur ötekine. Bulunduğun bölgede hangisi daha düzenli ise onu kullanmak lazım. Her bölgede...
Geri