Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

Güzel kulaklık mouse var mı arkadaşlar indirimde kulak içi dışı farketmez kaliteli daha tolsun yeter kulaklık için 4 bin falan çıkar mouse için 2 bin herhalde

Amazon the cable seller :D İndirimleri kabloda yap diğerlerine bindirim .Herşeyin fiyatı artmış.
Ne Güzel İndirimlerde İşlemci falan Alırım Uyguna diyorsun hopp Amazon bey Gardaş Spigen kablo indirimde bak hele diyor Hepsiburadaya dönsek 9 bin liralık ürünü 13 bine çıkarıp sonra 12 bin liraya düşürüp premium fırsatı olarak gösteriyor biz kerizler de inanıp alıyoruz işte resmen indirim yapmamak için direniyorlar yapsalar bile artık yalandan oluyor

Amazon depo savaslari konusu uctu mu? Dedim amazonculara sorayim

Edit: 2 sefer bakmis olmama ragmen 3.de gordum konuyu, rahatsizlik verdiysem helal edin

Amazon flash ürünlere bak saat 4 ü bekledim belki bir şeyler gelir diye, gele gele köpekbalığı oyuncağı ha bir de telefon gelmiş 200 tl inidirmle :D Nerenin festivali bu alışveriş olmadığı kesin

Ne ürünler aldık 2023 de bee...
2015-16-17 indirimleri harbi indirimlerdi. N11'de arabalarda ciddi indirimler vardı Polo kaçırmıştım son ödeme ekranında. 2018 öncesi indirimler çok farklı seviyedeydi, ne günlerdi be.

3600tl bakiyem ile istediğim anakartı aldım sonunda.

1759855845415.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri