Yanlış anlamadıysam, yanlış hesaptan giriyor oyuna. Bu durumda oyunu ilk açtığınızda oyuna başlat dedikten sonra çıkan menüden "oturumu kapat diyerek"...
Yaklaşık 7-8 ay sonra gamepass aldım ve bir de baktım ki oyuna girdiğimde sıfırdan oynatıyor. Ama Xbox'ın başarımlar kısmında bütün ilerlemem duruyor. Ama...
rdr2 yi oynadım, aklımda şey var ps5 i alıp bi süre oynayıp 1 ay falan sıkılınca 9-10k ya satmak gibi ancak şöyle bir sorun var dolar böyle yükselmeye devam...
Merhaba dostlar, bir müşterim başlıkta belirttiğim gibi işler için 15.000₺ civarında fiyata uzun vadeli Fiyat Performans bir bilgisayar toplamak istiyor...
Yeni çıkan Playstation sistemi ile yıllık 400₺’ye çoğu oyunu oynayabiliyorsun AMA yeni çıkan bir oyun örnek gow ragnarok sisteme hemen gelmeyecek.
Daha...
Bu kararı vermek zor fakat gümrük ile ilgili şunu yazayım. Konsolda da gümrük iadesi alınabiliyor mu bilmiyorum önce onu araştır lakin zamanında ben telefon...
Yanıtlarınız için teşekkürler aklımda sorular cevaplandı
@Perfectshot06 arkadaş çevremde sadece bir kişide ps4 var o da kütüphanesi geniş olan arkadaş ps5...