Perfectshot06 isimli üyenin son içerikleri

1. Perfectshot06

Samsung 720p 1040Hz/2K 600Hz Monitörünü Tanıttı!

Hocam şöyle düşün monitör aslında herşeydir. Sen 5090 bile alsan monitorun iyi olmadıktan sonra onu kullanamazsin. Kimisi gidiyor 5080 sistem topluyor monitörü IPS. Kimisi de gidiyor oled alıyor 25'e 5070 alıyor bütçeden kısıp. 5080 alandan daha çok keyif alıyor. Çünkü sana gelen görüntü daha...
  2. Perfectshot06

Fiyatlar düşündürüyor. Pg27ucdmg bile 55 bin. Yeni nesil kaç olacak? Blackshield kaplama Asus özel mi yoksa Samsung mu yapmış.
  3. Perfectshot06

Amazon'da ki pg27ucdmg'yi iptal mi etsek snsjsjsksks. 1766579910 Koreliler öyle istemiş.
  4. Perfectshot06

Blackshield kaplama siyahlari aydınlık ortamda bir önceki nesle göre 2.5 kat artıyormuş. Yani yeni qd oledin tandemi :d Ama bunu yaparken canlılığı bozar mı? Siyah koruma kaplama mat panele yaklaştırmaz mi?
  5. Perfectshot06

Samsung 2026 yılında çıkaracağı monitörleri duyurdu. 6k ve 5k olmak üzere 2 yeni IPS model geliyor. Muhtemelen fiyatları 2k oledlere yakın olacaktır. Keşke onun yerine mini led falan olsaydı. [H2 id='BOdyssey+G6+Yksek+Hzl+Oyunlar+in+Dnyann+lk+1040+Hz+Yenileme+HzB']Odyssey G6: Yüksek Hızlı...
  6. Perfectshot06

🔥İndirim CMF Nothing Phone 1 9999₺!

Hb satıcılı 9999₺'ye geliyor. Oyuneks üzerinden 500₺ hb hediye çeki alırsanız sepette 9499₺'ye gelir. Bu sayede öğrenci vergi indiriminden yararlanabilirsiniz. Ben 2 hafta önce mh hizmetlerine sordum hediye çeki sadece hb satıcılı udunlerde geçiyor demişlerdi. Ama siz gene de bu telefonda...
  7. Perfectshot06

İtopya iade alıyormu

@XPCX subeden alıp iade denedi ama almadılar.
  8. Perfectshot06

Hyper Rocket X-ERA PRO ATX RGB Kasa Alınır mı?

Dostlar tasarımı çok hoşuma gitti. H9 flow kasami satıp geçesim var. Hiçbir yerli/yabancı kaynaktan inceleme bulamadım. Yerli firma galiba. https://www.vebingo.com/hyper-rocket-x-era-pro-atx-rgb-gaming-beyaz-oyuncu-kasasi?ref=akakce_quickapp&v=1.9 Nasıl sizce :D @Mehmet Yılmaz @B1L0 @Emre...
  9. Perfectshot06

🔥🔥ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI 🔥🔥

Geçen sene de vardı dolar enflasyonu.
  10. Perfectshot06

Erime hızı bence düştü. Dolar artışı olmadığı için erimiyor fazla. Kira vb şeylerde eriyor.
  11. Perfectshot06

Dolar bazında 655$'a denk geliyor. Rekor galiba dolar bazında.
  12. Perfectshot06

27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör Alınır Mı

Mat kaplaması çok agresif. Oled olmasına rağmen canlı durmuyor. Kimi kullanıcı bunu begenirken kimi de beğenmiyor. Ben beğenmeyen taraftayim.
  13. Perfectshot06

Hepsiburada premium mu Kuveyt Türk mü

Hb'de peşine 9 genelde premium karta var iken amzsonda ise bazi ürünlerde sadece kuveyte peşine 9 var. Burada tercih bir ürünü amazondan mi yoksa hb'den mi alacağın olmalı.
Geri