fark etmiyor bende beyaz sff var o ısınıyor ediyor hurafeleri tamamen kolpa adam gitmiş dandik markanın en dandik sff modelini almış ısınıyor sanıyor tüm...
2k da 12 gb vram'ın yetmediği oyun bilmiyorum ben ama ifadeyi şöyle düzeltirsek herkesi doğru yönlendirmiş oluruz. yalnızca oyun oynuyorsanız render/ai...
Evet ondan sonra da oyunlarda 2k ultra açınca Error: Out of Video Memory yazısını görür ve geri sahibindene koyar kartı.Burdaki çoğu kişinin yapay zeka ile...
çalıştığın alana bağlı ama çoğu modelde amd nin desteği yok. çekirdek hızları düşük yavaş çalışır demiyorum bak desteği yok. windows desteği çok çok kısıtlı...
Benim arkadaşım telefon vs satıyordu bi ara apple ürünlerini çocuğun başına düzenli böyle saçma şeyler geliyordu, engelleyip geçiyordu. Kendi suçu varsa...
Siz ne olsun istiyorsunuz ya 🤣🤣 hala bir dönüş vs yok artık geçti zaten hiçbir şekilde yardımcı olamam gel dediğimde gelecekti.
1782565336
Öyle hocam...
yok bende onu diyom ztn 1 saat e gelcem yazmış üste kaç saat geldi belki o ara bile bir şey yapmış olabilir onu diyom
1782583973
almam umurumda bile olmaz...