Arama sonuçları: *

1. Volkan:/

Yardım Asus Servis Rezaleti: Sağlam Giden Anakartın Pinlerini Ezip Ücret İstediler!

bu yetkili servis yetki belgesini acilen Servis pointten almaları lazım yada iş bilmez elemanları çıkarmaları lazım olayı uzatmadan benim arkadaşımın rog laptp una bakım yapsınlar diye yolladık sıvı metal vardı ellemek istemedik adamlar sıvı metali silip macun sürdüler üstüne ısınması...
  2. Volkan:/

Yardım Toyota Auris 2008 Aracıma Carplay Alacam Önerisi Olan Varmı?

https://www.trendyol.com/naviactgo/toyota-auris-2006-2011-uyumlu-4gb-ram-64gb-hafiza-pro-cihaz-carplay-fanli-p-1117175506 https://www.trendyol.com/for-x/auri-s-uyumlu-androi-d-carplay-multi-medya-kamera-4-64-pro-p-950459529 böyle ürünler buldum açıkçası ben o saçma sapan konsolu kaplayan büyük...
  3. Volkan:/

Yardım Gorgonx Psular Hakkında Bilgi

Sistem dizerken Psu konusu düşünülecek bir konu değil kalitesini kanıtlamış markalardan alıp geçmek lazım belki 50 60 80 100k lık parçaları besliyorsun o güç kaynağı ile riske girilecek ürün değil
  4. Volkan:/

Yurt Dışı iPhone Almak Riskli mi ?

Ram balonu yakında patlayacaktır ACER falan firmalar karlarını korumak için sahte kriz yaratıyorlar abartıyorlar diye paylaşım yaptı bu bile tüketiciyi ürün almamaya itecektir ondan uğraşmazlar
  5. Volkan:/

Yardım 450sr Almayı Düşünüyorum Piyasası Nedir ?

motor leş kanka neye yüklicen :D 3 arkadaşımda cf nin motorlarını bozdu birisinde sr vardı bu alacağından çukulata oldu nk kullanan arakdaşımın yekinin motor yolda radyatör patlattı kaldı yolda birisinin ekranlar gitti yenisine 25 30k fiyat çektiler
  6. Volkan:/

Yardım 450sr Almayı Düşünüyorum Piyasası Nedir ?

çevremde ne kadar cf moto alan varsa hepsi hurda oldu satıldı 5 6 ay kenarda parçasızlıktan yatıp önereceğim marka değil bence adam akıllı japon alıp veya daha bilindik parçası bol kronikleri feci olmayan markalara binmek lazım
  7. Volkan:/

Steam Profilim Sizce Nasıl?

Baya kötü
  8. Volkan:/

Laptop Hangisini Almalıyım? RTX 5070 12gb /5070ti

gamegaraj anakart değişimi olacakmış adam parasını vermişler xd3 işlemcisi hx olarak mı ne yollamışlar
  9. Volkan:/

Yardım Vadafone Fiber İnternet Alınır mı

Türktelekom altyapısını kullanacak fark olmaz ztn
  10. Volkan:/

Laptop Hangisini Almalıyım? RTX 5070 12gb /5070ti

game garaj hadi neysede gameraider ne la bunlara beleş olsa para vermem fason ürünü andırıyor 1790509829 yarın bozulsa alacağın garanti meçhul dün konu gördüm adam garantiye yollamış anakart değişim ücreti ödemiş elemanlar daha düşük işlemcili anakart takıp yollamışlar servisleri belirsiz...
  11. Volkan:/

Piyasanın Nirvanası İddialarına Biraz Daha Yakından Bakalım

o videolarda bu sistem pahalı deyip ince hesapta önerdiği sistemlerin de kazık olması komedi :D
  12. Volkan:/

🔥İndirim Motomax Te %41 E Varan İndirimler

annem araba sürerken taksam korur mu hocam bu [H3 id='Scorpion+EXO-530+Air+Theras']Scorpion EXO-530 Air Theras [/H3]
  13. Volkan:/

Yardım Bana Araç İçin Dayanıklı ama Fiyat Performans Takım Lazım Cır Cır Falan

birde araç için lazım olur dediğiniz şeyler varsa onlarında linkini alabilirim araç süpürgesi hariç
  14. Volkan:/

Yardım Bana Araç İçin Dayanıklı ama Fiyat Performans Takım Lazım Cır Cır Falan

Nasipse yarın araç alıyorum dostlar bir takım lazım gibi ufaktan da olsa bir şeyler yapmak için kriko falanda alabilirim belki hazırlıklı olalım :D
  15. Corsair Vengeance Rgb 6000mhz 2x16 32gb DDR5 EXPO XMP Ram SIFIR
    Satılmış

Satılık Corsair Vengeance Rgb 6000mhz 2x16 32gb DDR5 EXPO XMP Ram SIFIR

[H3 id='Corsair+Vengeance+RGB+32+GB+2X16+6000+MHz+CL36+CMH32GX5M2E6000Z36+DDR5+Ram']Corsair Vengeance RGB 32 GB (2X16) 6000 MHz CL36 CMH32GX5M2E6000Z36 DDR5 Ram[/H3] AMD ve İntel sistemleriniz için uygundur EXPO ve XMP desteği mevcuttur. Ürün sıfırdır 11.09.2026 tarihinde garantiden değişimden...
    23,000.00 TRY
  16. Volkan:/

Yardım Maks 1500 TL Civarı Mouse Önerisi Lazım

arkadaşım alacak kablosuz lazım sorun yaşatmayacak mask 1500 tl taş çatlasın bu kadar
  17. Volkan:/

RTX 5070 14600kf 64gb Ram Beyaz Sistem 70k Aldım Sizce Fiyatı Nasıl ?

H 610 o sisteme hakaret küfür tüm ağır kelimeler olmuş o işlemciyide ztn hiç bir zaman tam güçte kullanamayacaksın 1790055244 Ama fiyat güzel duruyor fena değil gibi ramden dolayı kurtarıyor
  18. Volkan:/

66 Bine Rtx5070 Sistem

bu markadan alıyorsan ramler fasondur (olabilir) ssd de öyle çok güven veren bir şey değil bence ddr4 sistemlerde genedle dragos ram ssd ekran kartı vs kullanıyorlar şahsen almazdım
  19. Volkan:/

Bütçeme Uygun Ekran Kartı Arıyorum Helpppp

3060 12 bulursun az çıkarsan veya arc a750 rx 6600xt 6700 falan alabilirsin
Geri