Arama sonuçları: *

1. Volkan:/

Yardım Opel Astra 2011 Sedan

Lpg varsa oluyor durduk yere olmuyor motor ztn fiatın motoru bunda o sorun yok opelin 1.3 dizelleri fiat multijet
  2. Volkan:/

🔥İndirim Busstier 25 Parça Tornavida Tamir Seti, Deri Cüzdan Kılıflı 179 TL

kalitesiz ya aldım attım kenara nerde onu bile bilmiyorum
  3. Volkan:/

Çözüldü✓ 2700tl Ye GTX 1650 Alınır mı??

iyi iyi alınır kötü fiyat değil
  4. Volkan:/

Çözüldü✓ 2700tl Ye GTX 1650 Alınır mı??

kötü değil alınabilir
  5. Volkan:/

Ekran Kartını Yenilemeyi Düşünüyorum

az daha koysun 5070 ler 28k ya iniyor onu alsın demi (!)
  6. Volkan:/

Bir Ramin Cl'si Sizin İçin Ne Kadar Önemli?

Çok değil
  7. Volkan:/

Ceramical Masa Alınır mı ?

yan takarsan sığar ztn ama normal takınca sığmıyor mengene 1783862552 bende f80 ile kullanıyorum bu arada oda yarım oturuyor ama sorunsuz
  8. Volkan:/

onuda çıkarsan olmuyor kanka ben yaptığımı atayım dur 1783861562 Şu şekilde yan yatırıp takarsan sağdan soldan vidası var biraz uğraştırır aha kafa yorarak rahat yaparsın ben başta ezdim sonradan aklıma geldi yan yatırmak 🤣
  9. Volkan:/

direksiyon seti takamazsın (g29 920 923) haberin olsun bende var bende g 920 ile kullandım profilleri kalın mengene girmiyor ya profili çekileyip ezeceksin yada söküp yan yatırman lazım onun içinde 2 3 tane matkap a metral uç takıp delik açman lazım ve masa biraz sallanıyor 160cm var bende...
  10. Volkan:/

🔥İndirim Yurt İçi Uçuşlar 1.449 TL! Thy Den

çokta işe yarayacak bir kampanya değil ya anca o gün işi olana yarar
  11. Volkan:/

🔥İndirim Yurt İçi Uçuşlar 1.449 TL! Thy Den

hani nerde 1449 tüm biletler aratınca izmri istanbul 2700 3000 4000 tl fiyat çıkarıyor EDİT: tarih bugu olmuş f5 atınca düzeldi
  12. Volkan:/

🔥İndirim Intel Core İ5 14400f 6699tl 🔥🔥🔥

tamam bir halta yaramıyor işte :D sistemi kısıtladığını hissettiriyor insana 7600 işlemciden geçtim 6800 z trio vardı 14400f e geçtim warzone performansı katloldu resmen ekran kartı bile tam gücünü kullanamıyordu sonra sattım 6800 ü nvidia geçicem diye idarelik 3060 aldım performans stabil hale...
  13. Volkan:/

🔥İndirim Intel Core İ5 14400f 6699tl 🔥🔥🔥

Kanka ben 14400f kullandım epey süre 7600 işlemciyi de baya kullandım rakip bile değiller emin ol 14400f i kendini boostlamasın diye kısmışlar işlemcide potansiyel var ama frekans yükselmiyor kilitli diye ondan oyunlarda performans vasat oluyor ben ddr4 e döndüm 14400f aldım midem bulandı biraz...
  14. Volkan:/

Yardım Teknobiyotik İade Talebini Reddetti.

Şikayet vara yaz kanka kendileri arıyorlar seni 😆
  15. Volkan:/

Xdrive Vs Hawk Hangisi

Fab v4 ve serisinden uzak dur beş para etmez bir koltuk konfor sıfır bel yastığı boyun yastığı beş para etmez future arkadaşta var denedim yine yastıkları vs iyi yumuşak fıtık etmıyor bel yastığı araya kaçma sorunu gıcırtı takırtı sesi yok
  16. Volkan:/

❌İndirim Bitti! Enermax Esc001-R Kırmızı M.2 2280 Nvme SSD Soğutucu Bloğu 209 TL

Çok var vidalı vs geri sökmek rahat
  17. Volkan:/

❌İndirim Bitti! Enermax Esc001-R Kırmızı M.2 2280 Nvme SSD Soğutucu Bloğu 209 TL

bunu alan soğutucuyu tekrar sökmeyi hayal bile etmesin sandiviç gibi tak diye oturtuyorsunuz bir daha çıkmıyor çıksada ssd ye zarar vermek epey mümkün alan ona göre alsın
  18. Volkan:/

🔥İndirim Ryzen 5 5600 Ddr4 İşlemci 5399 TL

bende varda kenarda duruyor :D b550 ile
  19. Volkan:/

Bu Fiyata Sizce Nasıl ?

ama bu paralara eminim 7500f bir sistem dizilir
  20. Volkan:/

Bu Fiyata Sizce Nasıl ?

sistem önerisi konusu aç veya bu konuyu değiştir kankam yardımcı olurlar ben sistem araştırmayı saldım şuan neler var güzel pek bilmiyorum
Geri