Volkan:/ isimli üyenin son içerikleri

1. Volkan:/

Yardım Opel Corsa 1.4 Twinport Alınır mı ?

1. Corsa 1.4 enjoy 155 binde siyah güneş yanıksız net hatırlamıyorum öyle önemli boyası yok 2 3 parça var ön 3 temiz 540k 2. Corsa 1.4 enjoy 99 binde mavi sadece arka çamurluk lokal tavan kaput güneş yanığı 600k bir kaç araç daha varda hepsi yazarsam desstan olur
  2. Volkan:/

Yardım Opel Corsa 1.4 Twinport Alınır mı ?

Dostlar bu bir kaç hafta içinde alıcam nasipe sadece uygun arabayı arıyorum aklımda 1.25 2013 fiesta da var i20 1.2 D-CVVT 2013 te var ama pek temizleri düşük km olanları zor bulunuyor bu başlıktaki alınır mı ne dersiniz 1.2 twinportta alabilirim ama aynı paralar hemen hemen neden 100bg olmasın...
  3. Volkan:/

Sıfır Lastikte Bu İz Normal mi

Sanki kesik var orada
  4. Volkan:/

❌İndirim Bitti! Xbox 9. Nesil Oyun Kolu 2999tl 6 Taksit

Yeni müşteri kazanma çabaları gibi
  5. Volkan:/

❌İndirim Bitti! Xbox 9. Nesil Oyun Kolu 2999tl 6 Taksit

Normal fiyat itopyada eğey zamandır bu parada indirim diye duruyor
  6. Volkan:/

Valorant Aim Geliştirme

tabi sağlığa zararlı kanka ben bıraktım ne stress kaldı ne bir şey gençleştim o 4ptal kitlesi bile insanı bitirir içten çürütür
  7. Volkan:/

Valorant Aim Geliştirme

zor aga bire bir aynı durum bende çıkma muhabbetinde sıkıntı yokta tek çıkmakta istemiyom valla ne saçma bir hayat yaşıyorum bilmiyorum bu aralar boş gidiyorum Allah yardımcımız olsun ama sen boş ver yinede valo oynama gfhjfgjfg
  8. Volkan:/

Valorant Aim Geliştirme

valla inan bende aynı agam bayram tatilinden önce kuzenin nişan vardı işe gitmiyorum 14 gündür falan ilk hafta iyiydi bu hafta geçmedi sıkıntı dan sadece beamng ets oynuyorum oda sarmıyor dışarı çıksam tek ne yapacağım diyorum cs giriyorum avel ruslar geliyor kafayı yemelik durum benim genelde...
  9. Volkan:/

Valorant Aim Geliştirme

saçma sapan bir oyun hiç kendini yorum böyle kullanıcıyı düşünmeye sadece parayı düşünen firmanın saçma oyununu oynama hem akıl sağlığın için hemde vaktin için gereksiz boş oyun ne kitlesi beş para eder ne eşleme sistemi çöp oyun
  10. Volkan:/

Öneri GTX 1650 Sistemimi Satacağım Ne Kadar Eder?

aynen dostum 20 21 er rtx 3050 cihazlar satılırken milattan önceye yakın cihaza 19 verecekler sırf özellik var diye xd güldürme adamı ztn sırf özellik var diye 13 14 15 eder 1780072853 ayrıca bataryası yok onu bile alsa 3 4 lira para çıkar sırf asus rog diye bwen excalibur g770 bataryası aldım...
  11. Volkan:/

Yardım Iphone 13 Ten Hangi Cihaza Geçmeliyim

illaha iphone şartım yok ama olursa olabilir 13 ün pil falan çok yetersiz geliyor bana film bile izlesem çok hızlı gidiyor pil 87 ye düştü bunun etkisiyle daha hızlı bitiyor 3 senelik cihaz bende artık samsung s 26 ultra s25 ultra gibi cihazlara geçeyim diyorum öncelikle söylemem gerekirse yurt...
  12. Volkan:/

Öneri GTX 1650 Sistemimi Satacağım Ne Kadar Eder?

işlemci en azından 10. nesil olsa iyi olurdu pil tuş masrafıda var bazı cihazlarda komple klavye değişiyor onuda düşün 14 15 e güncel güzel cihazlar satılıyor sırf rog diye satarsan belki satarsın ama zor
  13. Volkan:/

🔥İndirim RTX 4060 Ti 16.000 TL

berbat fiyat ne iyisi 14 e 16 gb olanı satılıyor onuda geçtim gider 5060 alırım yeni güncel yazılımlar ile daha yüksek performans alırım
  14. Volkan:/

❌İndirim Bitti! Xdrive Anka Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah9024tl 9 Taksit

değil kanka oturduğun yer ip ince toton pert oluyor bel yastığı aşağı kaçıyor işlevsin geçici çözümü var oda boş mekanizması tak tuk ediyor ve şuan epey boşluk oluştu bende gıcırtı takırtı sesleri var berbat koltuk ya konfor yok kanka öyle diyeyim fıtık olursun el mahkum idare ediyorum.
  15. Volkan:/

❌İndirim Bitti! Xdrive Anka Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah9024tl 9 Taksit

baya kötü den bile kötü vasat konfor kalite sıfır
Geri