Volkan:/ isimli üyenin son içerikleri

1. Volkan:/

Lian Li Vector V100r

Valla hacın sonun da dilediğim gibi oldu ya daha iyileri senin olsun inşallah Maşallah diyelim.
  2. Volkan:/

Yardım 40 45k Ya Hangi Laptop Alınabilir

Dostlar selam 40 45 e oyun amaçlı hangi laptop alınabilir böyle üzmeyecek bozulmayacak saçma arızaları olmayacak bir şey lazım bir arkadaşa alıcaz çok anlamıyor saçma sebeplerden bozulursa yorulur
  3. Volkan:/

Lian Li Vector V100r

Görselleri şöyle farklı 5070 takmıştım oda güzel duruyor corsair kasayıda ekledim kolpa sıkma diyenler olur diye
  4. Volkan:/

Lian Li Vector V100r

Valla bende var aga aşığım hastayım delisiyim müptelasıyım kasanın hava akışı da bence çok çok iyi bir kasa arkadaşa a32 asus kasa aldık fanların basıncı yerlerde hava üflemiyor nerdeyse corsair 4000D kasamda var onla karşılaştırma nasıl olur dersem kaliteleri aynı ikiside canavar gibiler...
  5. Volkan:/

Çözüldü✓ İkinci El MSI Geforce RTX 5070 Gamıng Trıo Oc Alınır mı Sahibinden

gereksiz pahalı 2 3 gün önce arkadaşa zotac aldım 27 k ya 1 sene garantili baya temiz kendime 25k ya gigabyte eagle oc ice sff aldım 10klık bir fark yok yani gereksiz olur o paraya sıfır alırsın
  6. Volkan:/

İtopya’Dan İnternetten Alıp Mağazadan Teslim Aldığım Monitörde Piksel Sorunu

açıkçası hacım Msi monitör de aldım 3 kere falan ben kardeşime aldım 2k kardeşime aldığımın aynısı arkadaşta var ötekinide yine bir arkadaş aldı hiç birinde ne ghosting nede ölü pixel çıktı ama tam tersi 3 4 tane farklı zamanlarda asus aldık alayında pixel çıktı en sonra 2 gün önce işte bende...
  7. Volkan:/

MSI MSI 24.5" Mag 255f E20 Güzel mi

valla hacım deneyimlerim göre MSİ bu bütçede sorunsuz marka gibi geliyor bana teknik özelliklerine bakmadım açıkçası ama bunun yerine alabileceğin Asus var ondada bahse varım ölü pixel çıkar veya diğer alternatifler çin malı yeni çıkan markalar 1786394199 bu arada 300cd parlaklık diyor bence...
  8. Volkan:/

İtopya’Dan İnternetten Alıp Mağazadan Teslim Aldığım Monitörde Piksel Sorunu

al işte geçmiş olsun öncelikle aga ASUS MONİTÖR ALMAYINNN bende diyorum kafada mı kuruyorum anasını satayım geçtiğimiz seneden itibaren arkadaşlar vs 4 5 tane tuf monitör aldık alayında pixel çıktı az önce de birinin konusuna yazdım senin konuyu gördüm kendi düşüncemin hayet gerçek olduğunu...
  9. Volkan:/

MSI MSI 24.5" Mag 255f E20 Güzel mi

arkadaşta benzer 2k modeli var mag olmayan seri gayet başarılı renk olsun vs kardeşimde de yine benzer model var hemen hemen aynı kodda renkleri gayet canlı birde şunu diyebilirim ki bunun rakibi veya alternatifi asus tuf monitörü sıfırdan 4 5 tane farklı zamanlarda farklı modeller aldık...
  10. Volkan:/

Tek Yol AMD Kartlara Yönelmek !

baya uzun süre 6500xt 6600xt 6700 xt 6800 kullanmış birisi olarak bir daha amd kullanmam okey peformans cart curt var ama olur olmadık saçma sapan droplar bezdiriyor ben 5070 im ile mutluyum :D
  11. Volkan:/

Yardım 2k OLED Samsung Alınır mı ?

değer mi peki klasik 2k alsam ne olur değermi görüntü zevkini yükseltirmi mini led
  12. Volkan:/

yorumlar öyle söylüyor :D
  13. Volkan:/

yorumlarında da baya baya ölü pixel sıkıntısı var gibi duruyor
  14. Volkan:/

marka cırt gibi sanki
Geri