dostlar dell yazısının olduğu uzunlamasına bölüm özellikle sol taraf resmen el yakıyor bunun bir zararı varmıdır garanti söz konusu değil 3 senedir falan bendedir muhtemelen
özellikle o taralı alan el yakıyor fazla tutamıyorsun elini
varmış bende ona bakıyordum şimdi ama pek yorumu olan ürünler yok aga bilemedim öneriye açığım
1782758797
ne yapıkrediymiş arkadaş sadece ona var 6 taksit
Dostlar 15 beki daha fazladır bizde olan buzdolabımızın artık ömrü doldu bir kere sıfır motor aldık tabi orijinal kadar kaliteli değil oda garip sesler yapmaya başladı kısaca ömrü doluyor bende bi bu kadar daha kullanılabilecek geniş bir dolap arıyorum ha tabi eskinin kalitesi olur mu orası...
AirPods'u almadan önce şunları tek tek kontrol etmeni öneririm:
Önce kendi iPhone'una bağla.
Bul (Find My) uygulamasına gir. Kulaklığın konumunu ve mümkünse metre hassasiyetinde bulma özelliğini destekliyor mu kontrol et.
Ayarlardan AirPods menüsüne gir. Şeffaf Mod, Gürültü Engelleme ve Duyarlı...
fark etmiyor bende beyaz sff var o ısınıyor ediyor hurafeleri tamamen kolpa adam gitmiş dandik markanın en dandik sff modelini almış ısınıyor sanıyor tüm sff kartları onuda geçtim ben ssf olupta daha 80 derece gören karta denk gelmedim bana kalırsa sff daha iyi kasanın cama 12wphvr soketi...
yok bende onu diyom ztn 1 saat e gelcem yazmış üste kaç saat geldi belki o ara bile bir şey yapmış olabilir onu diyom
1782583973
almam umurumda bile olmaz bu tip elemanlar ile uğraşmamak için evimde genelde ticaret yapmam tanıdığın dükkan var orada gösteririm numune çok
bilemezsin kanka kumar bu ztn ikinci elde garanti olmaz da onu geçtim bu eleman gitse şimd io 1 saat içinde telefonu sökse parça çalsa uğraşadur hatta buluşana kadarda baya vakit var ne bileceksin kurcalamadığını
yok aga aman aman ben herşeyini satarken söylerim 5 10 kere sindi mi dostum içine derim adam denemek istemez zorla 15 dk furmark yaparım kart satarsam veya her hangi bir şeyde aç dene tak dene derim yoksa umurumda olmaz
iade alma kanka belki içini değiştirdi eleman ben olsam gel bak bile demem baksın dalgasına almış denemiş ikinci elde garanti yoktur bu işlerde de olmaz ne bilcen çakal çok
ben olsam hiç göndermem ya gerek yok böyle sistemler ile ürün satmaya 100 tl aşağı sat elden sat en iyisi yok sonra ürünü bozdu yolladı ürünü değiştirdi gibi saçmalıklar yoruyor
Valla birde nasipse şu altın artık daha fazla düşmek yerine yükselirse araba alıcam tüm parayı araba yer artık :D pc de bir yere kadar be ztn oyun oynamanın tadı yok tozu bile almıyorum artık arada mini süpürge ile dıştan filitre tozu aıyorum o kadar