Masraflık bir şey yok saydıklarımın hepsi var
1771098465
Valla hiç istemiyorum hocam aslında berbat performansı var valorantta 200 240 dan 140 a düşüyor sürekli
Selam arkadaşlar,
Elimde fazlalık bir Intel sistem vardı:
i5-10600K
ASUS B560-Plus
Ancak 10600K PCIe Gen4 desteklemediği için anakart üzerindeki üst M.2 slotu aktif olmadı. Sistemde 2 adet NVMe SSD kullanacağım için bu durum sorun oldu.
Bu yüzden i5-11400F aldım.
10600K’ya da alıcı çıktığı...
Warzone oynuyorum, normalde sistemde herhangi bir sorun yoktu. B460 Bazooka anakart kullanıyordum ancak işlemci nedeniyle RAM’ler 2666 MHz ile sınırlı kaldığı için, bu kilidi aşmak adına uygun fiyata ASUS Prime B560-Plus anakart aldım.
Sistemi kurup her şeyi sorunsuz şekilde ayarladım fakat bu...
uzay kullanmıyorum hocam da sistem test ediyorum evde kedi var ztn çok sağlık lı olmuyor o yüzden allaha emanet oluyor aldığımda bazen uzun kullanıp onaylıyorum aldığım ürünü mesela ram alıyorum memtest86 yapıyorum o sırada onu yerde bırakmam gerekiyor sıkılıyorum kendi bilgisayarımdan o sırada...
komple anakart takıp çıkarıyorum elli kere kasa sökmek çok zor oluyor uzay montaj yapıyorum bu sefer anakart sürekli kımıldıroyr allaha emanet oluyor power kablolarından dolayı bir tane ufak tefek kasa yapcam power üstünde kalacak anakartı koycam denicem işim bitince sökcem diğerini takcam gibi gibi
arkadaşlar elle yapıcam gidip x markanın ürününe dünya para veremem elimde eski kasalardan da var bir fikir lazım daha öne yapan varmı falan varsa görsel atabilir mi amacım kenime sistem değil parça aldığımda rahatça dök tak yapabilmek aldığım parçayı rahat deneye bilmek