Bendede 200den fazla oyun var dolara geçtiğinden beri hikayeli ye para vermiyorum para kaybı dolara geçmeden önce sonuna kadar Steam den alıyordum ama...
Sayın Che hocam iyi günler size önerim hikayeli oyunu eğer bütçeniz yoksa paylaşımlı alıp istediğiniz diğer coop oyunlara falan yönelebilirsiniz onun...
Altın neslin dünya kupası macerası 2 maçta son buldu baya iyidi 0 gol atarak bitirdik turnuvayı Amerikada Bi 7-8 atsın tam bitirelim millet kendi takımında...
Can uzun ilk kez oyuna giriyor bu adam daha ne yapsın kadroya girmek için ilk 11 başlayacak adamlar 2.yarı oyuna giriyor ki ilk oyunda o da olmadı sabır
Hocam ngenuity indirdim oradan güncelledim driver ilk aldığımda beta değil indirdiğim sorun olmaz değil mi ama dediğim gibi dtx spatial sound açılmıyor
Bendede driver güncellemesi var diyor kurmuyor spatial bende açamıyorum
1781088849
Nereden bakabilirim 200 GB log dosyasına ve varsa nasıl kurtulabilirim...
Baştan umudu kesmişsin sen hocam söyle yedeğe atsınlar seni spor bu hiç bir şey belli olmaz mentalini kırmamalısın maçta elinizden gelenin en iyisini yapın...
Arkadaşlar bilgisayarda ki boş kullanmadığım şeyleri falan sileyim diyorum ama nerde ne yüklü çok karışık bunları nasıl ayırt ederim var mı önerdiğiniz...