Daha çok acı çekersiniz bence şimşek gibi olması sağlığınızdan önemli mi hocam daha yeniyken nasıö o kadar büyük ameliyat oluyor onu anlamadım doktordan iyi...
20 veya 22ye almış olmamız lazım düzünü bende babama pro alalım baba dedim 2 telefon alacağımız için oğlum 1 pro 2 telefon ediyo dedi gel düz alalım dedi...
Benimde gidesim varda biletler çok pahalı yoksa akar valla
1776155173
Hocam kiralık ev bulmak kolay değil galiba ben öyle biliyorum yurtları kötü değilse...
Her dersten 2 haftadan fazla hakkın vardır bence 2 haftayla kalmazsın benimde 2 hafta devamsızlığım var çoğu derste bizde 4 hafta hak var
Hocalarla konuşman...
Valla reis gümüş falan eritir satarlar öyle deme yerel üreticiye destek diyorsunda orjinal pokemon one piece kartı üreten yerel üretici ben tanımıyorum...
Bizim burda bi çocuk var 8e gidiyo 182 cm falan hayvan gibi hormonlu bu yeni nesil rızkıma çökmüşler bende 172 gariban halimle devam short kinglere selam olsun
Bir umuttur yaşamak dedim 😃 mecbur gelirken yanında getirecek o zaman ula kart bile alamıyoruz ya millet nasıl getirip satıyor Türkiye'de farkıyla onada el...