Yılın oyununu kazansa nolur ülkemizde en underrated oyun bu kime sorsam oynamamış son 1-2 senedir falan açılan hiçbir oyun öneri kısmında önerildiğini...
Eğer adaptör yollamıyorlarsa baya büyük saçmalık bence hata var adaptörsüz monitör mü yollanır telefon mu bu hemde asus gibi bir marka ya yakıştıramadım
Honor 400 var Netflix premium var ben yüksek kalitede indirip öyle izliyorum stabil oluyor güzel oluyo en iyi kalitede izliyorsun 1gb falan oluyo Bi bölüm...
Bendede 200den fazla oyun var dolara geçtiğinden beri hikayeli ye para vermiyorum para kaybı dolara geçmeden önce sonuna kadar Steam den alıyordum ama...
Sayın Che hocam iyi günler size önerim hikayeli oyunu eğer bütçeniz yoksa paylaşımlı alıp istediğiniz diğer coop oyunlara falan yönelebilirsiniz onun...
Altın neslin dünya kupası macerası 2 maçta son buldu baya iyidi 0 gol atarak bitirdik turnuvayı Amerikada Bi 7-8 atsın tam bitirelim millet kendi takımında...
Can uzun ilk kez oyuna giriyor bu adam daha ne yapsın kadroya girmek için ilk 11 başlayacak adamlar 2.yarı oyuna giriyor ki ilk oyunda o da olmadı sabır