B

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• B
      Ben10, Yardım Steam Bakiyemi Nasıl Nakite Çevirebilirim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      En güvenlisi cs skıni alıp csfloattan çekmek olur bekletir biraz ama garanti olur şimdi oyun alsan güven sıkıntısı olur uğraştırır
    • B
      Ben10, Oynadığınız En Underrated Oyunlar başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yılın oyununu kazansa nolur ülkemizde en underrated oyun bu kime sorsam oynamamış son 1-2 senedir falan açılan hiçbir oyun öneri kısmında önerildiğini...
    • B
      Ben10, Oynadığınız En Underrated Oyunlar başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Disco elysium gereken değeri görmüyor çok önyargıyla yaklaşıyor millet daha fazla kişinin oynaması lazım
    • B
      Ben10, Abim Gelirken Ne Getirsin başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Parfüm olabilir ben arkadaşa slovakyadan getirtmiştim %40 falan daha uygundu
    • B
      Ben10, Cargox Umursamazlığı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben bayram öncesi söylemiştim arefeden Bi gün önce gelecek diyordu gelmedi amazona yazdım 200 tl promosyon verdiler arefe günü kargom geldi 😃
    • B
      Eğer adaptör yollamıyorlarsa baya büyük saçmalık bence hata var adaptörsüz monitör mü yollanır telefon mu bu hemde asus gibi bir marka ya yakıştıramadım
    • B
      Ben10, Netflix Mobilde Çamur Gibi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Honor 400 var Netflix premium var ben yüksek kalitede indirip öyle izliyorum stabil oluyor güzel oluyo en iyi kalitede izliyorsun 1gb falan oluyo Bi bölüm...
    • B
      Ben10, Balık İçin Olta Önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende Giresundayım eğer bulabilirseniz güzel Bi takım benide etiketler misiniz bende balık tutmak istiyorum zevkli olabilir
    • B
      Ben10, Outdoor Basketbol Ayakkabısı Önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Olabilir ama çok ekstrem Bi olaydı ya iyi kırılmadı ucuz kurtulduk 😃 Ne almaya karar verdiniz
    • B
      Ben10, Outdoor Basketbol Ayakkabısı Önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Witness 8 kullanıyorum beton sahada gayet memnunum kilom fazla kötü bir burkulma yaşadım orada bileği tutmasa kırılırdı burukla kurtuldum burkulmadan 1...
    • B
      Ben10, Öneri Steam Sepete Oyun Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bendede 200den fazla oyun var dolara geçtiğinden beri hikayeli ye para vermiyorum para kaybı dolara geçmeden önce sonuna kadar Steam den alıyordum ama...
    • B
      Ben10, Öneri Steam Sepete Oyun Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sayın Che hocam iyi günler size önerim hikayeli oyunu eğer bütçeniz yoksa paylaşımlı alıp istediğiniz diğer coop oyunlara falan yönelebilirsiniz onun...
    • B
      Kasa fiyatları ne alaka oyun pcye açıldı mı ki ön siparişe sadece konsollar değil mi
    • B
      Ben10, Evet Beyler Sabah Sabah Kaç Tane Gol Yiyoruz ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Altın neslin dünya kupası macerası 2 maçta son buldu baya iyidi 0 gol atarak bitirdik turnuvayı Amerikada Bi 7-8 atsın tam bitirelim millet kendi takımında...
    • B
      Ben10, Evet Beyler Sabah Sabah Kaç Tane Gol Yiyoruz ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Can uzun ilk kez oyuna giriyor bu adam daha ne yapsın kadroya girmek için ilk 11 başlayacak adamlar 2.yarı oyuna giriyor ki ilk oyunda o da olmadı sabır
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,213
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri