Arama sonuçları: *

• Users: Ben10
  • Order by date
  1. B

CS2 çıkaan itemi satmak mı mantıklı açmak mı=?

Dropta kaldıkça artması zor dalgalanmalar olabilir ama ilk hafta fiyatları beklemeyin
  2. B

CS2 çıkaan itemi satmak mı mantıklı açmak mı=?

banada çıktı 5 kişi oynuyoduk 4 kişi aç dedi bende dedim size çıkarsa açarsınız enayi değilim ben gaben dombilisine para kazandıramam zınk 12den sattım para direkt hesapta cillop gibi
  3. B

Cevremde ki herkes grip

Grip oldum öksürük burun akması falan geçti 1 gün sonra ateşim 39.1e çıktı onuda geçirdim şuan iyiyim dikkat edin
  4. B

Resident Evil Requiem kaça gider?

Şuan alsam bi ekran kartı kodu alabiliyor muyum?
  5. B

Resident Evil Requiem kaça gider?

Güven meselesini halletmek sıkıntı bu devirde kimseye güvenilmez
  6. B

Crimson desert 1600 TL’ye alınır mı ?

Yok ya sağlam yerden alırsan bir şey olmuyor Hocam nereden aldın sen hesabı özelden yazar mısın reklam olmasın
  7. B

75 tl paylaşımlısı şuan onu bekliyorum düşsünde bi 75 bile veresim yok :D
  8. B

en mantıklısı ben hypenın bitmesini bekliyorum ki premium key sıfatından düşsün daha da ucuza alayım asşjfşasdfjk
  9. B

Kan verme korkusunu nasıl yenerim

Elinin üstünden vermesi en kötüsü inanılmaz acıtıyor daha çok hissettiriyor
  10. B

Askerde kendi kendine gülmek

Kral yavaştan kafayı yiyon gibi ya
  11. B

Koltuk önerisinde bulunabilir misiniz?

Exvega Andromeda kullanıyorum memnunum
  12. B

Zoccoshop güvenilir mi?

peki hocam bu kulaklıktan iyisi var mıdır zorlasam 8-9 çıkabilirim yoksa bu iyi midir
  13. B

Zoccoshop güvenilir mi?

Nova 5x wireless kulaklığına bakıyorumda en ucuz burada hepsiburada üzerinden güvenilir midir arkadaşlar?
  14. B

C# proje ödevi yardım

basit bir döngü sayaç mekanizması ile yazılabilir diye düşünüyorum bende çok anlamıyorum ama aklıma bunlar geldi ama hangi aracın hangi sınıftan olduğunu nasıl tanıtıcaksın sisteme onu çözemedim büyük ihtimal kullanıcıdan kendisi girmesini isticek
  15. B

7-8 K Kulaklık önerisi

Selamun aleyküm arkadaşlar almışken kaliteli alayım 1 kere alayım diyorum bu yüzden bu bütçelerde bir kulaklık bakıyorum çoğunlukla hikayeli oyun ve dizi film izliyorum rahat olması önemli ama ses kasma konusunda ortalama veya daha iyi olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  16. B

Sizce burada Kim haklı?

yarını görceği malum olmayan bir ilişki için 6 küsür milyon tlmi neden boşa vereyim hadi 400-500 bin olsa neyse 1 kilo altın ne demek ya şu anki ilişkileri herkes biliyo zırt pırt kavga ayrılık oldu bide başlık parasıda verelim
  17. B

7000TL Kulaklık Tavsiye

hocam bu playstation olan modellerde yazılım desteği pcde yok diye biliyorum ben sıkıntı çıkar gibi ya
  18. B

7000TL Kulaklık Tavsiye

hocam 5x wireless ile normal 5 wireless arasında ne fark var birde bu v2 pro satıcısı güvenilir mi taksit falanda vade farklı aralarında en iyisi razer galiba sizide uğğraştırdım kusura bakmayın
  19. B

7000TL Kulaklık Tavsiye

başka ne önerirsin peki hocam bundan kaliteli bi sonraki nedir al dediğin şuan pahalı çünkü 3 s
Geri