banada çıktı 5 kişi oynuyoduk 4 kişi aç dedi bende dedim size çıkarsa açarsınız enayi değilim ben gaben dombilisine para kazandıramam zınk 12den sattım para direkt hesapta cillop gibi
basit bir döngü sayaç mekanizması ile yazılabilir diye düşünüyorum bende çok anlamıyorum ama aklıma bunlar geldi ama hangi aracın hangi sınıftan olduğunu nasıl tanıtıcaksın sisteme onu çözemedim büyük ihtimal kullanıcıdan kendisi girmesini isticek
Selamun aleyküm arkadaşlar almışken kaliteli alayım 1 kere alayım diyorum bu yüzden bu bütçelerde bir kulaklık bakıyorum çoğunlukla hikayeli oyun ve dizi film izliyorum rahat olması önemli ama ses kasma konusunda ortalama veya daha iyi olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
yarını görceği malum olmayan bir ilişki için 6 küsür milyon tlmi neden boşa vereyim hadi 400-500 bin olsa neyse 1 kilo altın ne demek ya şu anki ilişkileri herkes biliyo zırt pırt kavga ayrılık oldu bide başlık parasıda verelim
hocam 5x wireless ile normal 5 wireless arasında ne fark var birde bu v2 pro satıcısı güvenilir mi taksit falanda vade farklı aralarında en iyisi razer galiba sizide uğğraştırdım kusura bakmayın