Pyhton Nasıl Öğrenebilirim?

Sevinç1507

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,757
Arkadaşlar selam üni başlamadan bunla başlayıp ileridede veri ile olan ilişkimi geliştirmek istiyorum . Öğrenebilmem için yt oynatma listesi veya makul fiyatlı online ders önerir misiniz? ( Şimdilik başlangıç yeterli ancak ileri seviyede öğrenmek istiyorum buna göre önerilerinizi yazın lütfen )

Arkadaşlar selam üni başlamadan bunla başlayıp ileridede veri ile olan ilişkimi geliştirmek istiyorum . Öğrenebilmem için yt oynatma listesi veya makul fiyatlı online ders önerir misiniz? ( Şimdilik başlangıç yeterli ancak ileri seviyede öğrenmek istiyorum buna göre önerilerinizi yazın lütfen )
BTK akademide birçok alanda bedava kurslar var ona bakabilirsin, YouTube üzerinde de vardır illaki çok bakmadım oraya, bir de bir website vardı o çok güzel gelmişti bana ama unuttum şuan adını.

BTK akademide birçok alanda bedava kurslar var ona bakabilirsin, YouTube üzerinde de vardır illaki çok bakmadım oraya, bir de bir website vardı o çok güzel gelmişti bana ama unuttum şuan adını.
btk akademiden başlayarak ücretsiz sertifika alabilirsin
teşekkürler btk'dan giderim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hiç bilgin yoksa sololearn
teşekkürler hocamda btk daha mantıklı geldi

W3school olabilir mi acaba dediğiniz site

teşekkürler btk'dan giderim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler hocamda btk daha mantıklı geldi
BTK ile temeli atıp daha sonra gemini veya chatgpt ile pekiştirebilirsin yapay zeka gibi bir nimet var hocam değerlendir.

Oynatma listesine girersen bir sürü eğitim serisi var python ile. Ayrıca ingilizcen iyi değilse ingilizcene de vakit ayır. Mezun olasıya kadar ing native seviyesinde olacak kadar geliştir. Teknik olarak eksiğin olduğunda ünideyken de işte çalışırken de öğrenebilirsin ancak belli bir yaştan sonra dil edinmek zorlaşıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri