Am5 sisteme çok eski nesil bir ekran kartı takılı, muhtemelen anakart ekran kartını tanıyamadı, güncel anakartlar ın hepsi varsayılan olarak UEFI destekli...
Bir ara ben de açılmıyordu, görev yöneticisinden ilgili bütün uygulamaları sonlandırıp denemiştim, olmuştu ama launcher da ciddi sorunlar var, yıllardır...
Yok hocam hiç bir sıkıntı olmaz, soketlerin tam oturmasına özen göster. Yalnız madem sıfır bir PSU alacaksın ATX 3.0 veya 3.1 olan modellerden al, Cougar da...
Tamam hocam, cihaz da bir sorun yok, oynadığınız ve kullandığınız oyun veya uygulama nın güç dağılımıyla ilgili bir durum, kafaya takılacak bir şey değil.
Tuhaf, ben de benzer bir sistemle (ekran kartı rtx 5070) 4K Epic ayarlarda sadece DLSS Dengeli yapıyorum 60-70 arası FPS alabiliyorum, senin kart çok daha...
Ben de gamepad aldım burdan, Allah var adamlar iade şartlarını açık açık yazmışlar, kutusu açılan ürünü geri iade almıyorlar, ama komik bir durum, bu...
Görüntü olarak hiçbir fark yok, yalnız AMD kartlarda varsayılan olarak digital vibrance bir tık fazla olduğundan renkler göze biraz daha canlı biraz daha...
Monitörün kendi orijinal kablolarını kullanıyorsun değil mi? Arkadaşında dediği gibi kablo kaynaklı bir durum olabilir.
G-Sync veya benzeri özellikleri...
CihazTv ye bir bak, arkadaş epeyce model inceliyor, tavsiyeleri filanda oluyor, laptop üzerine ciddi kafa yoran bir arkadaş, fikir edinme konusunda yardımcı...
Epic Games in kontrolcü desteği Steam kadar düzgün çalışmıyor, hatta bazı oyunlarda kontrolcüyü bile görmüyor. Hal böyle olunca Epic den ful Dualsense veya...