Arama sonuçları: *

1. gaMMic_777

Gamepad gerçekten alışılması zor bir alet mi?

FPS tarzı oyunlarda ben de çok kötüyüm ama "side-scroll, aksiyon ve macera" tarzı oyunlarda gamepad ile oynamanın tadı bambaşka.
  2. gaMMic_777

MSI PSU MPG A850G vs MAG 1000GL

PSU lar ses yapar hocam, özellikle düşük tier olanlar da bu durum epeyce rahatsız edebilir. Bende bu tür konularda biraz hassasım, bileşenlerin sessiz çalışması hoşuma gidiyor. Bana kalırsa, eğer bütçeniz müsaitse, 1000w - 1250w olanı alın, hatta GS olan serisini alın (daha güncel ve daha...
  3. gaMMic_777

MSI PSU MPG A850G vs MAG 1000GL

MSI'ın MPG serisi iyidir, üzmez, 850w çok rahat şu an için işini görür, yalnız ilerisi için aynı serinin 1000w-1250w de düşünebilirsin.
  4. gaMMic_777

Yeni aldığım monitörde böyle bir sorun var

LG monitörde benzer bir sorun yaşamıştım, kutudan sıfır çıkan üründe bu tarz bir karartı vardı, yukarda arkadaşların dediği gibi muhtemelen üretim bandında oluşan bir sorun, çok rahatsız etmiyorsa kalsın ama ben zamanında iade etmiştim.
  5. gaMMic_777

Yardım Gamesir supernova vs atk battle axe pro

ATK Pro bir süre kullandım, titreşim geri bildirimi biraz zayıf geldi bana, diğer özellikleri gayet iyi, değerlendirebilirsin.
  6. gaMMic_777

BU SATICIDAN HERHANGİ BİR ŞEY ALMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM

Dostum ben adamı tanımam etmem, iyi esnaf mıdır değil midir bilmiyorum, senin attığın linke tıklayarak ilanı gördüm, şahsen ben bu tarz ilanları görünce tebessüm edip uzak duruyorum. Ticarette alıcı olarak kozlar senin elinde, para senin paran, tercih-irade senin, kafana uymuyorsa kestir at...
  7. gaMMic_777

BU SATICIDAN HERHANGİ BİR ŞEY ALMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM

Adam "Bilal"e anlatır gibi o kadar açıklama yazmış, hala son fiyat ne olur diye yazmışsın, sende de tuhaflık yok değil hani. kafanıza uymuyorsa uzak durun abi bu tarz satıcılardan.
  8. gaMMic_777

ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR (PSU BAĞLANTI)

Anladım, PSU üzerinde eski nesil kullanabileceğiniz 2 adet 8-pin güç çıkışı var görünüyor ve sizin 3 adet 8-pin güç girişine ihtiyacınız var. Mevcut durumda kablolardan birini "daisy chain" yapmak dışında bir alternatif görünmüyor.
  9. gaMMic_777

ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR (PSU BAĞLANTI)

Merhaba, yeni nesil kabloyu kullan, bir ucu PSU ya direk girer diğer taraf için çoklayıcı kullanman gerekecek. Ekran kartı kutusunda çıkıyor olması lazım.
  10. gaMMic_777

Bilgisayar her açıldığında bu hatayı veriyor yardım

Win 10 desteği geçtiğimiz yıl Ekim-Kasım gibi sona erdi, çok elzem değilse Win 11 e geçmen daha sağlıklı olur...
  11. gaMMic_777

Furmark testinde laptop normalin yarisi veriyor

Laptoplarda güç profilleri oluyor, kendi yazılımları üzerinden kontrol edilebilen, o kısma bi bak istersen. Ayrıca prize takılı kullanıyorsun değil mi?
  12. gaMMic_777

Yardım RTX 5060 Ti R5 7500F Sistem Kendi Kendine Reset Atıyor

Ne kadar sürede çıktı bu sıcaklığa? Sistem reset atmadı değil mi?
  13. gaMMic_777

PSU GPU BAĞLAYAMIYORUM YARDIM ! MORALİM 0

Merhaba, bu ikiliyi bağlayamıyorum derken güç bağlantısını mı yapamıyorsunuz? PSU dan yeterince PCIe 8-Pin güç kablosu çıkmadı mı? 1770556098 Şimdi baktım, PSU yeni nesil tek kanal 600W çıkışa sahip, bu çıkışı eski nesil 8-Pin güç bağlantısına çeviren dönüştürücü kullanman gerekiyor.
  14. gaMMic_777

Yardım RTX 5060 Ti R5 7500F Sistem Kendi Kendine Reset Atıyor

OCCT ile "Power" testi yapın, aynı şekilde sistem reset atıyorsa kuvvetle muhtemel PSU kaynaklı bir sorundur.
  15. gaMMic_777

Ekran kartı youtubede fan açıyor

Ben sesten filan rahatsız oluyorsun gibi anladım, yani Yavuz, Allah dan belanı filan aramıyorsan çokta dillendirme bu durumu :)) hayırlı olsun, güle güle kullan.
  16. gaMMic_777

Ekran kartı youtubede fan açıyor

Merhaba, ekran kartının masaüstünde veya youtube da filan video izlerken 50-55 derece de gezmesi çok da anormal değil. Kafaya takılacak bir durum yok bence. Fan olayı, ekran kartının bios una yazılmış fan profiline bağlı olur. Çift bios varsa silent olanda kullanmayı deneyebilirsin. Bu arada...
  17. gaMMic_777

AMAZON DEPO'DAN EKRAN KARTI ALDIM NEYE DİKKAT ETMEM GEREKLİ?

Amazonun depo ürünleri bana çok mantıklı gelmiyor, çok bi fiyat avantajı da olmuyor ki, ne bilim yaa, kovalayan arkadaşlar var ama, hayırlı olsun.
  18. gaMMic_777

YENİ KASA TOPLADIM AMA TAKILMA VE DONMA YAPIYOR

BIOS sürümünü de bi kontrol et, güncel değilse güncelle.
  19. gaMMic_777

Yardım Bilgisayar Kendiliğinden Yeniden Başlıyor Sorunu

Yani, Ömer, kuvvetle muhtemel PSU arızalı. Yine de OCTT ile power testi yapıp durumu netleştir. Pc yine aynı şekilde yeniden başatırsa PSU yu garantiye yollamak en mantıklı hareket olur.
  20. gaMMic_777

Yardım Bilgisayar Kendiliğinden Yeniden Başlıyor Sorunu

PC nin yeniden başlaması genelde PSU'nun sorunlu olduğunu gösterir. Bu yeniden başlamalar yük altında mı oluyor? Yani oyun oynarken filan mı? Yoksa normal masaüstünde beklerken de oluyor mu?
Geri