Arama sonuçları: *

1. gaMMic_777

Yardım MSI Anakart Sessis Fan Ayarları

Merhaba, standart bir fan ayarı olmaz, her fanın bir karakteristiği vardır, başkasının sessiz fan ayarı sende sesli olabilir. Sessiz bir ortamda, genelde gece ölü saatlerde, bunu kendin deneyerek bulmalısın. Eğer fanların PWM (4pinli) ise daha hassas fan ayarları yapabilirsin.
  2. gaMMic_777

Çözüldü✓ Sahibinden Rtx5070 Alınır mı?

Ahmet, senin derdin ne bilader benle, sana giren çıkan ne anlamadım, bırak konu sahibi cevap versin.
  3. gaMMic_777

Çözüldü✓ Sahibinden Rtx5070 Alınır mı?

Beyler adam ASUS TUF modeli atmış, siz giriş seviyesi soğutma çözümleri sunan modelleri tavsiye olarak öneriyorsunuz.
  4. gaMMic_777

Bugün Aldığım 7800x3d ve RTX 5070 Sistemde Görüntü Geç Gelme Sorunu

AM5 sistemlerde genelde 30-35sn civarı olur, senin sistemde bir sorun var gibi. BIOS un filan güncel değil mi? 1786054641 İmzandaki sisteme bakarak yazıyorum, buradan son BIOS sürümünü kontrol et...
  5. gaMMic_777

Bugün Aldığım 7800x3d ve RTX 5070 Sistemde Görüntü Geç Gelme Sorunu

Görev Yöneticisi ----> Başlangıç Uygulamaları sekmesinden "Son BIOS Zamanı" kaç görünüyor?
  6. gaMMic_777

GPU Dikey Montaj Isınma Sorunu.

Cama çok yakın kalıyorsa yapıyor bunu, bende bi ara deneyip sonra vazgeçmiştim. 1785966212 Sürekli kendi oluşturduğu sıcak havayı sirküle edince, boğuluyo kart.
  7. gaMMic_777

Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

Geçmiş olsun Furkan, 30 küsür alışverişde bir kere yaşamışsın ama, işte, can sıkıcı olaylar, umarım çözülür...
  8. gaMMic_777

Arkadaşa ulaşıp durumu izah ettin mi, belki yanlış ürünü geri göndermiştir.
  9. gaMMic_777

Sahibinden in "Param Güvende" satış yönteminin satıcı için en büyük sıkıntısı bu zaten, gönderdiğin ürünü, iade olarak, aynı şekilde geri alacağının bir garantisi yok. Suistimal edilmeye oldukça açık durumlar.
  10. gaMMic_777

Ekranda Çıkan Çizgiler ve Arada Siyah Olup Geri Gelme Sorunu

240Hz alamadığın bir durum olmaz, orijinal veya kendi kablosuysa her türlü bu hertz değerini alman lazım. Tekrar dene, kabloları kontrol et.
  11. gaMMic_777

Ekranda Çıkan Çizgiler ve Arada Siyah Olup Geri Gelme Sorunu

Merhaba, HDMI portunda durum nasıl? Denedin mi?
  12. gaMMic_777

Ryzen 7 9700x Sıcaklık Değeri

Full yükte derken hangi benchmark da yaptın testi? Oyunlar GPU için bir ölçü olabilir ama CPU için tavsiye edilmez. OCCT ile "Power" testi yaparken yanda da HWInfo yu açarak özellikle CPU değerlerini takip et, CPU ısınıp "throttling" yapıyor mu kontrol et.
  13. gaMMic_777

Bilgisayar Aniden Kapanıyor

Daha 2 aylık sistem, 1 aydır da bu sorunla uğraşıyor kardeşimiz, yazık valla. Hazır sistemlerde PSU ve anakart ciddi suistimal edilen donanımların başında geliyor. Garantisi vardır muhtemelen, hemen iletişime geçip durumu izah et.
  14. gaMMic_777

Bilgisayar Aniden Kapanıyor

PSU da sorun olabilir, OCCT ile "power" testi yapmaya çalış bakalım, aynı şekilde kapanacak mı?
  15. gaMMic_777

Sistem SSD Yüzünden Yük Altında Kapanıyor.

Merhaba, yük altında 50-55 derece gayet güzel değer, boşta da genelde 35-45 arasında olurlar. Dosyaları yedeklersin, harici bir drive veya bulut hizmeti filan da alabilirsin, ne kadarlık bir dosyadan bahsediyoruz?
  16. gaMMic_777

İkinci Elden Satılan Cihaz Sonrasında Oluşan Sorun

İkici el alışverişlerde bu tarz durumlar oluyor, çokta kafaya takılacak şeyler değil bence, yerinde olsam şahısla aranda geçen yazışmaları ve dekontları saklardım, ilerde lazım olabilir.
  17. gaMMic_777

Filenin Sultanları Şampiyon !

Tebrikler kızlar, gururumuzsunuz...
  18. gaMMic_777

Neredeyse Tüm Oyunlarda Drop Yiyorum

Merhaba, epeyce sıkıntı çekmiş ve uğraşmışsın, madde madde bu kadar detaylı da yazmışsın. Bu sistemi FullHD monitörle kullanmıyorsundur diye tahmin ediyorum. Bütün oyunlardan kastın hangileri mesela? Unreal Engine la yapılan oyunlar güncel sistemlerde bile drop - stutter yapabiliyor, kaldı ki...
  19. gaMMic_777

Turknet Altyapısında Diğer Sağlayıcılar Kullanilabilir mi

Merhaba, bildiğim kadarıyla Türknet'in öyle bir uygulaması yok, olmasında zaten. Adamlar kendi altyapıları üzerinden 1000/1000 simetrik internet veriyor. Diğer İSS ler de böyle bir hizmet yok varsa da kurumsal oluyor veya sağlam geçiriyorlar.
  20. gaMMic_777

Yardım 9070xt 1 Giriş 2 Çıkışlı Güç Kablosu Sorunu , Ne Yapmalıyım

Merhaba, aldığın PSU ATX 3.1 ekran kartın ise ATX 2.0 standardında güç giriş çıkışına sahip, sistem toplarken dikkat etmemişsin. Forumlarda, aynı sorunu yaşayan onlarca hatta yüzlerce kullanıcı vardır. Bir ucu 12VHPWR diğer ucu eski nesil 8-pin olan kablolar var, onlardan biriyle sorunu büyük...
Geri