Arama sonuçları: *

1. gaMMic_777

Oyunlarda Pc Kendini Kapatıp Açıyor

Sıcaklıklarda fena değil, tuhaf, bu durum sadece oyun oynarken oluyor değil mi? 10-15 dakika Furmark testi dene bir de, değerleri takip et, nasıl tepki verecek?
  2. gaMMic_777

"Power" testi yaptın demi? Bu testen hatasız çıktıysa sorunu farklı bir yerde olabilir, oyun içi sıcaklık ve kullanım değerlerin ne alemde?
  3. gaMMic_777

PSU kaynaklı bir sorun olabilir, OCCT uygulamasını indirip "Power" testi yap bakalım, aynı şekilde sistem restart atacak mı?
  4. gaMMic_777

Xbox Sitesinden Oyun Alırsam Pc De Oynayabilir miyim? (3 te biri fiyatına!!)

Pc de oynamak istiyorsan Microsoft Store üzerinden bak, Elden Ring kuvvetle muhtemel Xbox konsola özel, store da görünmüyor.
  5. gaMMic_777

Samsung SSD orijinal mi?

Samsung un "Magician" yazılımı var, driver dan kastın bu mu bilmiyorum ama eğer bu yazılım ssd yi tanımıyorsa sıkıntı olabilir.
  6. gaMMic_777

Media tools usb yi görmüyor Acil Yardım Lütfen

Yılmaz, Media Tool u sadece Windows'u ISO formatında indirmek için kullan, flasha yazdırmak için "rufus" çok daha sağlıklı bir uygulama. Netten ücretsiz indirip kullanabilirsin. https://rufus.ie/tr/
  7. gaMMic_777

Ekran Kartını bilgisayara güç tuşuyla uzun basıp kapatıp açmadan çalışmıyor

Tuhaf bir sorunmuş, monitör marka model nedir?
  8. gaMMic_777

9900x bu anakarta olurmu

Yok hocam, hiç bişi olmaz, hepi topu 120Wattlık bir işlemci. Kasa içi havalandırman iyi olsun, VRM ler serin serin çalışır.
  9. gaMMic_777

9900x bu anakarta olurmu

Niye olmasın, olur tabi, BIOS'un "F30" ve üzeri olmasına dikkat et ama...
  10. gaMMic_777

Bilgisayar açıkken güç kaynağı şartelini indirmek sıkıntı olur mu

Tabi ki doğru değil ama yapacak başka bir şey yoksa el mahkum. Bu arada "Power" tuşuna basılı tutarakta kapatmayı deneyebilirsin, bu yöntemde sağlıklı değil ama, işte, anladın sen onu.
  11. gaMMic_777

Çözüldü✓ RX 9060 XT YouTube videosu açınca çöküyor

Temizinden format atmak, bu ve benzeri pek çok sorun için çözüm olabiliyor, arkadaşlara katılıyorum.
  12. gaMMic_777

Turknet vs Türk Telekom; İSS Önerisi

Aleyküm selam. Altyapı Telekom, hal böyle olunca Türknet veya farklı ISS lerde sonuçta bu altyapıyı kiralayıp hizmet veriyorlar, hat değerlerinin çok değişeceğini zannetmiyorum. Fiyat kampanya ve bütçene göre uygun olanı seç.
  13. gaMMic_777

Çözüldü✓ Işlemci driverı indirilmeli mi?

İşlemci driverı ne oluyor bilmiyorum, chipset var, onu kurman yeterli olur. Ryzen Master a bence gerek yok...
  14. gaMMic_777

Çözüldü✓ Samsung g81sf 27" ideal görüntü ayarları nasıl

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, monitörlerde ideal bir ayar olmuyor ama ben resim modunu "Graphic" veya "Orginal" de kullanıyorum. VRR kapalı olsun, diğer çoğu ayar varsayılan haliyle üzmüyor. Parlaklığı gözünüze göre ayarlayın.
  15. gaMMic_777

Bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor

Yok yaa, onla alakalı değildir, bence PSU ya odaklan.
  16. gaMMic_777

Bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor

Merhaba, ısıdan dolayı önce "Thermal Throttling" dediğimiz frekans kısma işlemini yapar, direk sistemin yeniden başlatma yapacağını zannetmiyorum. Kaç derecelik bir ısıdan bahsediyorsun?
  17. gaMMic_777

Googleden gorulen ıp adresı sıkıntı cıkarırmı

Orda görünen IP den sana ulaşma ihtimalleri çok düşük, yukarda arkadaşın da dediği gibi, hepimiz CGNAT havuzundayız. Aynı IP üzerinden 100lerce kullanıcı internete çıkabiliyor.
  18. gaMMic_777

Resident Evil Requiem kaça gider?

Forumlarda 1k ya bulunabiliyor ama güven meselesi sıkıntı tabi. Ayrıca bazı kodlar RTX 5000 serisi ekran kartı şartı da koyabiliyor.
  19. gaMMic_777

Yardım Fiber internet bağlatıyorum Fiber modem onerisi lazım dostlar.

Tamam Volkan, sen bilgili bir arkadaşa benziyorsun, konu sende.
  20. gaMMic_777

Yardım Fiber internet bağlatıyorum Fiber modem onerisi lazım dostlar.

Modem değil de Router bakacaksın. Çekim güçleri, maalesef, ev içinde üç aşağı beş yukarı aynı oluyor. Aynı oda içerinde çoğu iyi, uzaklaştıkça kötüleşiyorlar. Senin için çok önemli ise "mesh" sistemleri değerlendirebilirsin.
Geri