Arama sonuçları: *

1. gaMMic_777

2.El Pc Topladım Çalışmıyor

Am5 sisteme çok eski nesil bir ekran kartı takılı, muhtemelen anakart ekran kartını tanıyamadı, güncel anakartlar ın hepsi varsayılan olarak UEFI destekli geliyor. BIOS a girip Legacy/CSM modunu aktif etme gerek ama onun içinde güncel bir ekran kartıyla sistemi açıp BIOS a girmen lazım...
  2. gaMMic_777

Epic Games Bağlantı Hatası Verip Açılmıyor

Bir ara ben de açılmıyordu, görev yöneticisinden ilgili bütün uygulamaları sonlandırıp denemiştim, olmuştu ama launcher da ciddi sorunlar var, yıllardır bilinen bir gerçek, adam akıllı bişi yapamadılar gitti, Epic e yakışmıyor...
  3. gaMMic_777

Ktc H27e6 İnceleme

Eline emeğine sağlık, başta görselleri görünce epeyce şaşırmıştım, sonra açıklamanı gördüm :)
  4. gaMMic_777

300w Kablosu ve Dönüştürücü Kablo Fark ?

Yok hocam hiç bir sıkıntı olmaz, soketlerin tam oturmasına özen göster. Yalnız madem sıfır bir PSU alacaksın ATX 3.0 veya 3.1 olan modellerden al, Cougar da iyi bir ürün ama ATX 2.0, çok anlamadım niyetini...
  5. gaMMic_777

Ekran Kartım Tam Watt Değerini Kullanmıyor Neden ?

Tamam hocam, cihaz da bir sorun yok, oynadığınız ve kullandığınız oyun veya uygulama nın güç dağılımıyla ilgili bir durum, kafaya takılacak bir şey değil.
  6. gaMMic_777

Ekran Kartım Tam Watt Değerini Kullanmıyor Neden ?

OCCT ile power testi yapar mısın? Totalde laptop ne kadar güç çekebiliyor bir gör.
  7. gaMMic_777

Silent Hill 2 Remake Düşük Fps Sorunu (Çözüldü)

Tuhaf, ben de benzer bir sistemle (ekran kartı rtx 5070) 4K Epic ayarlarda sadece DLSS Dengeli yapıyorum 60-70 arası FPS alabiliyorum, senin kart çok daha güçlü, farklı bir sorun olmalı. Sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?
  8. gaMMic_777

Wraithesports Rezilliği

Ben de gamepad aldım burdan, Allah var adamlar iade şartlarını açık açık yazmışlar, kutusu açılan ürünü geri iade almıyorlar, ama komik bir durum, bu ticaret anlayışıyka ne kadar hayatta kalabilirler hep birlikte göreceğiz. Ben tekrar alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
  9. gaMMic_777

AMD ile Nvidia Arasında Görüntü Farkı Varmı

Görüntü olarak hiçbir fark yok, yalnız AMD kartlarda varsayılan olarak digital vibrance bir tık fazla olduğundan renkler göze biraz daha canlı biraz daha doygun gelebiliyor.
  10. gaMMic_777

Mönitör Kapanma Sorunu

Monitörün kendi orijinal kablolarını kullanıyorsun değil mi? Arkadaşında dediği gibi kablo kaynaklı bir durum olabilir. G-Sync veya benzeri özellikleri kapatıp dener misin? Bunlar da bazen bu tarz sorunlara neden olabiliyor. Monitörün OSD menüsüne girip ayarları bir sıfırla, firmware...
  11. gaMMic_777

Bu Laptop Alınır mı Lütfen Bi Bakın Fikrinize İhtiyacım Var

CihazTv ye bir bak, arkadaş epeyce model inceliyor, tavsiyeleri filanda oluyor, laptop üzerine ciddi kafa yoran bir arkadaş, fikir edinme konusunda yardımcı olabilir.
  12. gaMMic_777

Oyunlarda Drop Sorunu

Oyunları hangi çözünürlükte oynuyorsun? Monitör nedir?
  13. gaMMic_777

Yardım Epic Games ve Dualsense

Steam e dışardan oyun ekleme diye aratırsan çıkıyor, hangi oyunu kurduysan onu ekliyorsun.
  14. gaMMic_777

Yardım Epic Games ve Dualsense

Epic Games in kontrolcü desteği Steam kadar düzgün çalışmıyor, hatta bazı oyunlarda kontrolcüyü bile görmüyor. Hal böyle olunca Epic den ful Dualsense veya Dualshock desteği beklemek ne kadar doğru olur bilemedim. Yalnız şöyle bir şey deneyebilirsin, oyunu Epic te kuruyoruz zaten, yalnız...
  15. gaMMic_777

Cs2 Valorant Gibi Oyunlarda Bilgisayarım Kendini Yeniden Başlatıyor

Evet, PSU için max yük altında neler yapabileceği görmek önemli, oyunda tabi ki bu kadar güç çekmeyecek, hatta bu testen sorunsuz çıkmasına da aldanmamak gerekir, belkide oyundaki ani güç dalgalanmalarına doğru cevap veremiyordur.
  16. gaMMic_777

Anladım, yük altında sistemin reset atması veya kapanması büyük oranda PSU kaynaklı bir sorundur. Kafa da soru işareti kalmaması açısında testi biraz daha uzun yapmanız sağlıklı olabilir. BIOS un güncel olmasına da özen gösterin. Sadece bu iki oyunda mı yaşıyorsunuz bu sorunu? Diğer oyun ve...
  17. gaMMic_777

OCCT ile yapılan "power" testi PSU da sorun olup olmadığını anlamak için önemli, sistemin max çekebileceği yükü çektiriyor, PSU da bir sorun varsa zaten belli oluyor. Lütfen testi yapıp dönüş yapın.
  18. gaMMic_777

Yeni Ekran Kartı Aldım Reset Atıyır

Merhaba, kasayı almadan önce yazsan daha doğru olurdu, aldığın ürüne yorum yapmanın canını sıkmaktan başka bir işe yarayacağını zannetmiyorum. Fazeon, giriş-orta seviyeye hitap eden bir marka, öyle beklentin çok yüksek olmasın. Hava akışı olarak fena yorumlar almamış ama fan sesi- PSU kalitesi...
  19. gaMMic_777

Yardım Furmark Test Sonucu Nasıl Sizce ?

Merhaba, eğer fan sesi rahatsız etmiyorsa değerler gayet iyi, 9070XT modellerinde VRAM ler genelde sıcak değerlerde çalışıyor.
  20. gaMMic_777

Kickte Sadece Sohbet Yayını Açıp Hikayeli Oyunlar Oynamanın Yaptırımı Varmıdır?

Yaptırım derken ciddi bişi olacağını zannetmiyorum, en fazla uyarı gelir, eğer para kazanma durumun açıksa o yayından para gelmez. Algoritmayı yanıltırsın, seni önerme şansını azaltırsın, bu şekilde yaparak izleyici kasabilir misin orası da meçhul, izleyicide kanal hakkında click bait intibası...
Geri