gaMMic_777 isimli üyenin son içerikleri

1. gaMMic_777

Displayport Görüntü Hatası

Tolgahan, o zaman önce HDMI ile bağlayıp görüntüyü sabitle, sonra ayarları kontrol edersin. 1784296743 Tuhaf bir durum, olmadı ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar kur, kablonda veya monitöründe teknik bir sorun veya arıza yoksa çok rahat çalışması gerekirdi, benim aklıma bunlar geliyor, umarım...
  2. gaMMic_777

Type-C girişini boş ver, dönüştürücüyle filan yaparsın ama uğraştırır. Önce monitörü bir sıfırla, fabrika yarlarına döndür, sonra kendi orijinal DP kablosuyla bağla bakalım. 1784295846 PC tarafında da Nvidia App üzerinden bazı ayarları kontrol etmende fayda var, G-Sync açıksa kapatması dene...
  3. gaMMic_777

Tamam, marka modeli yazınca ben baktım, eğer 240hz almak istiyorsan monitörün DP veya Type-C Alt Mode girişini kullanman gerekiyor.
  4. gaMMic_777

Monitör marka modeli de sormuştum? Bu şekilde bir bağlantı yapma zaten, monitörün kafası karışır. Önce en güncel ve en yüksek bant genişliğini sağlayan portu testpit et, sonra uygun bir kablo ile bağla. hala devam ediyorsa monitör OSD ayarlarından resetleme yapmayı dene.
  5. gaMMic_777

Merhaba, çift monitörlü bir sistem mi kullanıyorsun? Hem HDMI hem de DP kablosunu neden taktığını anlamadım. Monitör marka model nedir bu arada?
  6. gaMMic_777

Upload Latency Sorunu

Merhaba, bu testi bir kaç kere çalıştır, peş peşe yapılan testlerde bile farklı sonuçlar çıkabiliyor, ban çok güven veren bir uygulama değil. Ara ara modemi kapatıp CGNAT havuzundan farklı IP ile çıkış yapmayı dene. Aynı IP farklı port bloğu da denk gelebilir. Hangi operatör, kimin altyapısı?
  7. gaMMic_777

Çözüldü✓ Yeni Monitörümdeki Ips Glow/Işık Sızması İçin Yardım

Kamera bu tarz durumlarda ışığı aşırı patlatıyor, senin de dediğin normalde bu kadar kötü durmuyordur. Ama az ama çok bu durum IPS in doğasında var, çok rahatsız ediyorsa ikici el OLED monitörlere filan bak, bu sorunu kökten çözersin.
  8. gaMMic_777

PC Arada Sıra Masaüstünde Gezinirken Donuyor, Takılıyor Sebebi Nedir?

Merhaba, sıfırdan temiz bir kurulum yap, varsa BIOS güncellemesi filan faydalı olabilir.
  9. gaMMic_777

Yardım Monitör De Siyah Çerçeve Oluştu

Her monitörde olan bişi o, iç çerçeve boşluğu, black matrix diye de geçer. Senin gözler yeni fark etmiş olabilir.
  10. gaMMic_777

Monitörüme Kılcal Kesikler Geliyor

Bağlantıda bir kararsızlık oluşuyor gibi, monitörün hertz ayarını biraz düşürmeyi dene. 1783714550 Laptop da HDMI portu varsa onun üzerinden de görüntü almayı deneyebilirsin, aynı sorunun yaşanıp yaşanmayacağını görmüş olursun.
  11. gaMMic_777

Ram'leri İkinci El Alırken Neye Dikkat Etmem Lazım?

RAM ler en dayanıklı sistem parçalarından biridir. Eğer kullanıcı yüksek voltaj veya fiziksel bir hasar vermediyse kolay kolay arıza yapmazlar. Memtest olayı biraz zahmetli iş, saatlerce sürüyor. Bence sistem de bios menüsünde kapasite frekans değerleri sağlıklı bir şekilde görünüyorsa, büyük...
  12. gaMMic_777

Bilgisayarın Fanları Ne Yöne Bakmalıdır?

Genel kabul gören dizilim, üst ve arka fanlar çıkış (exhasut), diğer bütün fanlar giriş (intake) olacak şekilde ayarlamaktır.
  13. gaMMic_777

Kasma Drop Yeme Yardımcı Olursanız Sevinirim

Sadece bu oyunda mı oluyor? Diğer oyun ve uygulamalarda durum nedir? OCCT ve Furmark gibi testlerde sistem performansı ve değerleri nasıl?
  14. gaMMic_777

Yardım Monitör ile Kasa Sekronize Değil

Üzerinde güç düğmesi (açma kapatma düğmesi) olan akım korumalı çoklu prizler var, onlardan bir tane al, hem kasanı hem de monitörünü bağlarsın. PC ile işin bitince direk o düğmeden gücü kesersin, güç kablosunu tak çıkarla uğraşmazsın. 1783434512 Sistem bileşenlerin içinde ufak bir koruma önlemi...
  15. gaMMic_777

Yardım Monitör ile Kasa Sekronize Değil

Merhaba, monitörü sürekli prize takılı halde bırakıyorsan bazı modellerde güç koruma yöntemleri devreye girebiliyor. Senin monitörde derin uyku modu gibi bir sürece giriyor olabilir. OSD menüsüne bir göz at, ilgili ayarlar varsa kapatmayı veya değiştirmeyi dene.
Geri