Beyler, vergi düzenlemeleri sonrası yurt dışı siparişi olayı bitti, çok ciddi ücretler çıkıyor, bulaşmayın. Yurt dışına gidip gelen bir yakınınız filan varsa ondan rica edin, en uyguna bu şekilde edinirsiniz.
Bufferbloat da olay, büyük ölçüde kullandığın router veya modemin paket trafiğini yönetmesiyle alakalı. Eğer giriş seviyesi kötü bir cihaz kullanıyorsun etkisi olabiliyor.
Yazık arkadaş yaa, daha 1 aylık sistem, şayet elektrik tesisatından kaynaklı bir durum değilse ITOPYA ya da yazıklar olsun, satmayın abi şöyle dandik ürünleri...
Merhaba, OLED bir panel değilse kullanım şeklinde herhangi bir olumsuzluk yok. Bazı OLED paneller standby modunda iken piksel bakımı yapabiliyor ve bu esnada prize takılı olmaları gerekiyor.
Maalesef, panel 8bit+frc şeklinde tasarlanmışsa oradaki işleyişe müdahale edilemiyor. Bazı profesyonel seviyedeki monitörlerde, OSD menüsünden, bu özelliği açıp kapatmak mümkün olabiliyor ama piyasadaki çoğu model de bu özellik yok.
"Nvidia App" den veya "Adrenalin" yazılımından renk çıkış...
Merhaba, bence bu test çok sağlıklı çalışmıyor, peş peşe yapılan testlerde farklı sonuçlar gösterebiliyor. En azından kendi yaptığım denemelerde bu tarz sonuçlar verdi.
Modemi bir süre kapatıp tekrar açarak CGNAT havuzundaki IP veya IP bloğunu değiştirmeyi deneyebilirsin.
WOT u bende...
Anakart üzerindeki hall sensör soketiyle ilgili donanımsal bir sorun, yazılımla filan olacağını zannetmiyorum. İşin uzamanı filan değilim, ihtimaller dahilinde konuşuyorum. Gerçi işin uzmanı PC tamircisi arkadaşların neyi ne kadar bildiği de ayrı bir konu ama, neyse girmeyelim oralara.