gaMMic_777 isimli üyenin son içerikleri

1. gaMMic_777

Bilgisayarda Oyun Açtığımda Bilgisayar Kapanıyor

OCCT ile "Power" testi de yap, bu arada 1 dakika test olmaz, en 10-15 dakika çalıştır. HWinfo yuda yanda açıp değerleri takip et.
  2. gaMMic_777

Bilgisayarda Oyun Açtığımda Bilgisayar Kapanıyor

Oyunlardan önce sistemin sağlıklı bir şekilde çalışıp çalışmadığını anlamak için Furmark ve OCCT gibi benchmark testleri yapıp değerleri kontrol edin.
  3. gaMMic_777

Dostlar Furmark Sonucum Nasıl Sizce ?

Bu testte score'un çok bir anlamı yok, ekran kartın ne kadar sağlıklı ve stabil çalışıyor onu anlamana yardımcı olur.
  4. gaMMic_777

Yardım Ekran Sorunları: Rastgele Kapanma ve Açılma

Merhaba, kabloyla alakalı bir durum olabilir, mümkünse farklı kablo veya port üzerinden görüntü almayı dene. G-Sync ve benzeri senkronizasyon işlemleri de bazen bu tür şeylere sebebiyet verebiliyor, açıksa bir süre kapatıp kullan ve gözlemle.
  5. gaMMic_777

Titanseat Beast Oyuncu Koltuğu İnceleme

Beast değil de Throne modelini tercih etseydin bir tık daha iyi olurdu. Tabi bütçe ile ilgili bir durumsa bir şey diyemem. Bu arada inceleme için teşekkürler, almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olacaktır, eline sağlık.
  6. gaMMic_777

Epic Games Baglanti Hatasi

Bende çalışıyor. Epic Games'in PC launcherı ciddi sorunlu, ara ara bağlantı ve siyah ekran hataları verebiliyor. Uygulamayı komple kapatıp (Görev Yöneticisinden filan da kapat) tekrar başlatmayı dene.
  7. gaMMic_777

Jelatini Sökülmüş OLED Monitör İade Olur Mu

Tam olarak neyini beğenmedin? İlk OLED monitörün mü? OLED'i mi beğenmedin?
  8. gaMMic_777

Turkcell Superbox Alınır mı??

SüperBOX ın olayı hücresel internet, eğer ping, paket kaybı filan önemli değilse denenebilir.
  9. gaMMic_777

İ9 14900k İşlemci Sıcaklığı Sorunu 100°C!

Intel'in 13. ve 14. nesil i7, i9 işlemcileri ciddi sorunlu işlemciler, hatta bir ara "mikrokod" sorunuyla da gündeme gelmişlerdi. BIOS güncellemeleriyle filan biraz düzeltmeye çalışmışlardı. Bilgisayarcının ciddi bir işlem yaptığına inanmıyorum, biraz laf kalabalığıyla güzel fiyat kitlemiş.
  10. gaMMic_777

İkinci El Ekran Kartını Alırken Yapacağım Testler Yeterli mi?

Bir kaç saat arkadaşın evinde misafir olacaksın herhalde, bu ne bilader, bu kadar darlamayın milleti yaa :) ben sıfır aldığın karta bu kadar bu kadar test yapmıyorum. Neyse satıcı arkadaş razıysa diyecek bişi yok...
  11. gaMMic_777

2 Yıldır Çözülemeyen Oyundan Atma Sorunu Yardıım

Merhaba, "oyundan atma sorunu" derken direk oyun kapanıp masaüstüne mi atıyor? Yoksa oyunu görev çubuğuna küçültüp arkada çalışmaya devam mı ediyor? Her oyunda aynı durum söz konusu mu? Furmark gibi benchmark testlerinde durum nasıl? Aynı şekilde kapatıyor mu?
  12. gaMMic_777

Psu Gigabyte Rx9070xt İçin Doğru Mu Değiştirmelimiyim

Forumlarda benzer sorunu yaşayan çokça arkadaş var, kimi umursamayıp bu şekilde kullanmaya devam ediyor ama risk her zaman mevcut. MSI, yeni tip PSU larında talep edilmesi halinde 12VHPWR çıkışını eski tip 8pin e dönüştüren kablo temin ediyordu, bir görüş istersen.
  13. gaMMic_777

Bilgisayarım Aniden Donuyor ve Tuştan Kapatmaktan Başka Bir Şey Yapamıyorum

O kadar çok nedeni olabilir ki, arkadaşında dediği gibi tek tek deneyip elemen lazım. Benim aklıma ilk BIOS ve EXPO ayarları geldi. BIOS un güncel mi? Uyguladığın özel bir ayar (ne bilim undervolt-overvolt, özel RAM timing ayarları gibi) var mı? Biraz daha detay vermen lazım, diğer türlü biz...
  14. gaMMic_777

Yardım MSI Anakart Sessis Fan Ayarları

Merhaba, standart bir fan ayarı olmaz, her fanın bir karakteristiği vardır, başkasının sessiz fan ayarı sende sesli olabilir. Sessiz bir ortamda, genelde gece ölü saatlerde, bunu kendin deneyerek bulmalısın. Eğer fanların PWM (4pinli) ise daha hassas fan ayarları yapabilirsin.
  15. gaMMic_777

Çözüldü✓ Sahibinden Rtx5070 Alınır mı?

Ahmet, senin derdin ne bilader benle, sana giren çıkan ne anlamadım, bırak konu sahibi cevap versin.
Geri