gaMMic_777 isimli üyenin son içerikleri

1. gaMMic_777

Monitör hz kaynaklı kasma sorunu

Yok hocam saçma değil bu durum, windows üzerinde ekran kartı farklı 2 çözünürlük ve yenileme hızını sekronize etmekte zorlanıyor. Bu çok yaygın olarak yaşanan bir durum. Çözüm olarak genelde hertzi düşük olan monitöre göre ayarlama yapmak durumu çözer. Zaten sizde bu şekilde yapınca düzeldiğini...
  2. gaMMic_777

Masaüstünün yanına laptopu 2.ekran yapmak istiyorum capture card önerisi?

Piyasada 2 farklı tür capture kart var. Biri harici olan, hem masaüstü hem de laptopda USB portlarına bağlayarak kullanıyorsun. İkincisi ise dahili olan, masaüstü bilgisayarlarda PCIe portuna takarak kullanıyorsun. Senin durumun için, eğer yanlış anlamadıysam, laptop ı yayın PC si olarak...
  3. gaMMic_777

Yardım RTX 3060Tİ 27WATT GÜCÜN ÜSTÜNE CIKMIYOR GÜC CEKMİYOR

Bu arada kartı yeni mi aldınız? Hep mi böyleydi yoksa yeni mi fark ettiniz? Kart, BIOS işlemi filan görmüş olabilir mi?
  4. gaMMic_777

HWinfo üzerinden de çekilen gücü kontrol edebilirsin.
  5. gaMMic_777

OCCT ile Power testi de yapar mısın diye soracaktım mesajın geldi, yalnız değerler çekilen güç dışında çok da anormal değil, arkadaşında dediği gibi yazımda bir hata olabilir.
  6. gaMMic_777

KILIT

"MORT" u geliştiren arkadaş, uygulamanın assetlerini filan da paylaşıyor, açık kaynak yani ve ücretsiz. Bu uygulama zaten var olan uygulamanın skin giydirmişler hali gibi geldi bana. Üstüne birde 150tl mi istiyorlar, bence Mort u bir deneyin. Bu arada düşüncemi samimi olarak dile getiriyorum...
  7. gaMMic_777

KILIT

Buna benzer "MORT" diye bir uygulama vardı, koreli bir arkadaşın geliştirdiği, bi ara denemiştim, çok keyif vermedi, ücretsiz çeviriler maalesef bir noktadan sonra sapıtıyor.
  8. gaMMic_777

MSI MPG A1000GS PCIE5 Alınır mı ?

MSI'ın MPG serisi genelde iyidir, ben bu serinin kötü ürününü görmedim. Fiyatta fena durmuyor. Bi ara bende bakmıştım bu modele, %40 yüke kadar fanlar çalışmıyor, sonrası için öyle rahatsız edici bir ses çıkarmıyor gibisinden yorumlar okumuştum.
  9. gaMMic_777

Bilgisayarımda yaşadığım görüntü sorunu

Ahmet, yordun beni kardeşim, tamam, DP üzerinden devam et, sorunu oradan giderek bulmaya çalış, için de rahat eder.
  10. gaMMic_777

Ahmet, yanlışın var, HDMI 2.1 48Gbps gibi bir bandwidth sağlıyor, DisplayPort 1.4 de bu değer 32Gbps civarında. Yani HDMI üzerinden çok daha fazla veriyi sıkıştırma yapmadan taşıyabilirsin. Yalnız bazı monitörlerde bulunan HDMI 2.1 portları bazen düşük hızlı versiyonlardan olabiliyor, dikkatli...
  11. gaMMic_777

Sistemin boot olmasıyla ilgili bir sorun değil gibi, sonuçta her defasında aslında PC açılıyor, masa üstü geliyor, sorunu monitörün bazen sinyal alamaması gibi anladım ben. Hem ekran kartın hem de monitörün HDMI 2.1 destekliyor gibi görünüyor, en azından kağıt üzerinde o şekilde. Yerinde olsam...
  12. gaMMic_777

Merhaba, kullandığın kablo ile ilgili bir sorun olabilir, ekran kartı ve monitör modeli nedir?
  13. gaMMic_777

4K OLED panel monitör önerisi

Şu an için OLED de en son 4. nesil paneller var, yalnız bu paneller sadece 27" modellerde kullanılıyor diye biliyorum. 30" üstü 3. nesil diye bir bilgi okumuştum, tabi teyite muhtaç, sen yine kontrol et. Attığın 2 modelde gayet iyi ürünler, yalnız MSI olanın 322URX olan versiyonu daha güncel...
  14. gaMMic_777

Oyun oynarken genelde 30-40 dakika da bir reset atıyor.

Benzer hata kodunu alan bir arkadaş daha vardı forumda, sonrasında RAM'erde sorun varmış deyip problemi çözmüştü. Forumda aratıp arkadaşa ulaşmaya çalışabilirsin.
  15. gaMMic_777

OLED MONİTÖR RENK SORUNU

Merhaba, çoğu monitör kutudan çıkan haliyle fena bir görüntü vermez aslında. Ayarları sıfırlayın bi, olmadı firmware güncellemesi var mı yok mu onu kontrol edin.
Geri