gaMMic_777 isimli üyenin son içerikleri

1. gaMMic_777

Işlemcim anlık ısınıyor

40W da 110 derece tam yük altında bile değil, anormal bir durum var. Arkadaşın dediği gibi soğutucuya bak, olmadı sök bir daha tak.
  2. gaMMic_777

Çift ekran kartı ne işe yarar nasıl kullanılır

Bahsettiğim teknolojilerde kartlar birbirlerine bağnalıp tek bir kart gibi hareket ediyorlardı. Deneyin ama bence hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Hatta ikinci kartı almadan önce yapmak istediğiniz şeyi CPU'nın dahili grafik işlemcisini kullanarak yapmaya çalışın.
  3. gaMMic_777

Çift ekran kartı ne işe yarar nasıl kullanılır

Merhaba, sisteme 2 ekran kartı takıp birine şu işi yaptıriyim diğeri de şunu yapsın gibi bir durum olmaz hocam. Zamanında çiftli hatta üçlü ekran kartlı sistemler için Nvidia SLI ve AMD Crossfire teknolojileri vardı, şimdilerle esameleri okunmuyor...
  4. gaMMic_777

Sıvı Soğutucu Fanları Ön Panele Bağlamak Gerekir Mi ?

Yani, genel görüşe göre tavsiye edilen konum üst oluyor. Önde de kullananlar var tabi, hatta bunla ilgili karşılaştırma videoları filan da var, sıcaklık farklarına kadar detaylar paylaşılıyor. İzleyip kararı sen ver istersen.
  5. gaMMic_777

Sıvı Soğutucu Fanları Ön Panele Bağlamak Gerekir Mi ?

Merhaba, sıvı soğutucunun fanları derken radyatörün konumunu soruyorsun gibi anladım. Yoksa fanların yönünü mü soruyorsun?
  6. gaMMic_777

Monitörümün Renk Ayarları Bozuldu Nasıl Düzeltebilirim

Monitörün OSD menüsünde "reset" sekmesi olur, kullandın mı?
  7. gaMMic_777

Monitör HDMI kablosu sorunu

DP v1.2 ve üzeri bir kablo veya HDMI v2.0 ve üzeri bir kablo kullanman gerekiyor. Dönüştürücülere filan hiç bulaşma derim ben. Bazı kasalarda, özellikle büyük kafalı kabloları takmak sıkıntı olabilir. Ya kasayı biraz eğip bükeceksin ya da daha ufak kafalı kablolar alacaksın.
  8. gaMMic_777

Bilgisayar bu uyariyi veriyor

CPU Fan soketini, doğru fan header ına takmakta önemli, bu konuya da dikkat edin.
  9. gaMMic_777

Beyler pcyi kuruyorum yardım lazim

İlk görselde arkadaşın tuttuğu PSU'nun kendisi mi yoksa arka kapağı gibi bişi mi onu anlayamadım? Öyle bir açıdan çekilmiş ki sanki tuttuğu şey kapak gibi duruyor, ondan sordum.
  10. gaMMic_777

Beyler pcyi kuruyorum yardım lazim

PSU'nun arka kapağı bu şekilde çıkıyor muydu yaa (ilk görsel)? Özel bir versiyon mu? Muhtemelen dönüştürücü kablodan bahsediyorsun, 2. görseldeki gibi bağlayabilirsin. Fazla güç çeken bir kart değil PSU'dan gelen tek kablo yeterli olur gibi.
  11. gaMMic_777

Laptop önerisi ( asus tuf ghosting)

Merhaba, ghosting bu şekilde görsellerden anlaşılmaz, canlı görmek lazım. Var mı yok mu en iyi siz anlarsınız.
  12. gaMMic_777

Laptop fps oyunları deneyimi

Çok zaruri değilse oyun için laptop a bulaşılmaz, bana göre masaüstünün tadını en kral laptop bile olsa veremiyor. Zaten oyun oynayacaksan, laptop ı masaüstü gibi kullanman gerekiyor. - Sürekli prize bağlı olacak, - Monitör, klavye ve fare olmazsa olmaz, - Masasıydı sandalyesiydi, eee, ne...
  13. gaMMic_777

Laptop ne kadara satabilirim

Merhaba, sıfırının veya muadili denebilecek modellerin fiyatına bakıp, duruma ve keyfine göre %15-20-25 indirimle satılabilirsin. Fiyatı ne kadar düşersen ilgi de o derece artacaktır.
  14. gaMMic_777

HP Victus 16r0053nt Hall Sensörü Sorunu

Tekrar yollayın hocam, hatta yaşadığınız sorunu not şeklinde yazıp kutusuna koyun, o şekilde gönderin.
  15. gaMMic_777

HP Victus 16r0053nt Hall Sensörü Sorunu

Merhaba, tam anlayamadım, ürünü servise yolladınız ama sorun aynı şekilde devam mı ediyor? Servis sorun yok deyip geri mi yollamış?
Top Bottom