gaMMic_777 isimli üyenin son içerikleri

1. gaMMic_777

Yardım Amerika Sepetimden Ürün Alınır mı

Beyler, vergi düzenlemeleri sonrası yurt dışı siparişi olayı bitti, çok ciddi ücretler çıkıyor, bulaşmayın. Yurt dışına gidip gelen bir yakınınız filan varsa ondan rica edin, en uyguna bu şekilde edinirsiniz.
  2. gaMMic_777

Öneri 1000 Megabit Fiber Bağlandı Bufferbloat Seviyesi C

Yani hocam, modem veya router la alakalı olma durumu yüksek, ISS'iniz müsade ediyorsa farklı bir routerla deneyip test edin.
  3. gaMMic_777

Testi bir kaç kere yap hocam, bi de sonuçla ilgili görsel atar mısın? Biraz önce kendi yaptığım test.
  4. gaMMic_777

Bufferbloat da olay, büyük ölçüde kullandığın router veya modemin paket trafiğini yönetmesiyle alakalı. Eğer giriş seviyesi kötü bir cihaz kullanıyorsun etkisi olabiliyor.
  5. gaMMic_777

Bilgisayarım Otomatik Reset Atıyor Yardım !

Anladım, peki sadece bu oyunda mı oluyor? Diğer oyunlarda durum nasıl? Furmark gibi testlerde de sorunsuz akıyor değil mi?
  6. gaMMic_777

Bilgisayarım Otomatik Reset Atıyor Yardım !

OCCT ile "Power" testi yapar mısın? PSU ile ilgili olabilir, arkadaşında yazdığı gibi oyuna özel bir durumda olabilir.
  7. gaMMic_777

Psu Bozuldu. + Ekran Kartı. Garanti Süreci !

Yazık arkadaş yaa, daha 1 aylık sistem, şayet elektrik tesisatından kaynaklı bir durum değilse ITOPYA ya da yazıklar olsun, satmayın abi şöyle dandik ürünleri...
  8. gaMMic_777

Ekran Kararıyor Ekran Kartı Fanları Son Hızda Çalışıyor

Ekran kartı değil de CPU soğutucusundan geliyor olabilir mi ses. Durduk yere ekran kartı fanının bu denli fan açması çok olası gelmiyor.
  9. gaMMic_777

Monitör Her Seferinde Tuşundan mı Açılıp Kapanmalı

Merhaba, OLED bir panel değilse kullanım şeklinde herhangi bir olumsuzluk yok. Bazı OLED paneller standby modunda iken piksel bakımı yapabiliyor ve bu esnada prize takılı olmaları gerekiyor.
  10. gaMMic_777

Vatan İndirimleri Hk.

Parçalarda indirim oluyor da aynı ürünü farklı yerlerde daha uyguna bulabiliyorsun, çok bi espirisi kalmadı gibi, iyi araştır.
  11. gaMMic_777

Gigabyte G27q2 Monitörde Baş Ağrısı Sorunu

Maalesef, panel 8bit+frc şeklinde tasarlanmışsa oradaki işleyişe müdahale edilemiyor. Bazı profesyonel seviyedeki monitörlerde, OSD menüsünden, bu özelliği açıp kapatmak mümkün olabiliyor ama piyasadaki çoğu model de bu özellik yok. "Nvidia App" den veya "Adrenalin" yazılımından renk çıkış...
  12. gaMMic_777

İkea Markus Large Düşüncelerim, Alın Aldırın.

Ergonomi ve konfor olarak çoğu gaming koltuktan iyidir (özellikle yerlilerden), tek eksiği sabit kolçak olması bence.
  13. gaMMic_777

Bufferbloat Sorunu Yaşıyorum Pingim 90-100 Oluyor

Merhaba, bence bu test çok sağlıklı çalışmıyor, peş peşe yapılan testlerde farklı sonuçlar gösterebiliyor. En azından kendi yaptığım denemelerde bu tarz sonuçlar verdi. Modemi bir süre kapatıp tekrar açarak CGNAT havuzundaki IP veya IP bloğunu değiştirmeyi deneyebilirsin. WOT u bende...
  14. gaMMic_777

Çözüldü✓ Hp Victus Oyunlarda Uykuya Alıyor

Anakart üzerindeki hall sensör soketiyle ilgili donanımsal bir sorun, yazılımla filan olacağını zannetmiyorum. İşin uzamanı filan değilim, ihtimaller dahilinde konuşuyorum. Gerçi işin uzmanı PC tamircisi arkadaşların neyi ne kadar bildiği de ayrı bir konu ama, neyse girmeyelim oralara.
  15. gaMMic_777

Çözüldü✓ Hp Victus Oyunlarda Uykuya Alıyor

Nette "Hall Sensor" diye arat, epeyce konu ve çözüm önerisi var, hangisi işe yarar bilmiyorum, ciddi sorunlu model, uğraştırır, kolay gelsin şimdiden.
Geri