gaMMic_777 isimli üyenin son içerikleri

1. gaMMic_777

İkinci el aldığım PSU da PCI-E kablosu eksik.

Hee, anladım, alırken bilgin yoktu veya satıcı bu durumu söylemedi mi? Aldığın arkadaş anlayışlıysa iade et, bu şekilde kullanman zor olacak gibi.
  2. gaMMic_777

İkinci el aldığım PSU da PCI-E kablosu eksik.

Merhaba, aldığın PSU ATX 3.0 standardında, sen ATX 2.0 standardında ekran kartı takmaya çalışınca haliyle kablo yetersiz kalıyor, tercihini baştan hatalı yapmışsın. Forumda aynı sorunu yaşayan onlarca arkadaş mevcut. Piyasada bir ucu ATX 3.0 ---- diğer ucu ATX 2.0 kablolar mevcut, ya da aynı...
  3. gaMMic_777

ÖLÜ PİKSELMİ BAŞKA BİRŞEYMİ?

Rica ederim, hayırlı olsun, güle güle kullanın...
  4. gaMMic_777

ÖLÜ PİKSELMİ BAŞKA BİRŞEYMİ?

Aleyküm selam, piksel sorunu gibi durmuyor, muhtemelen üretim bandında filmler arasına girmiş bir toz zerreciği olabilir. Aldığın yer problem çıkarmayacaksa değişim veya iade isteyebilirsin.
  5. gaMMic_777

Furmak sonuç nasil sizce

Gayet güzel, kart performans modunda mı? Fan sesi durumu nasıl, rahatsız ediyor mu?
  6. gaMMic_777

Sizce bu ölü pixel mi sıkışmış pixel mi?

Merhaba, ölü pixel olsa sürekli siyah görünürdü, muhtemelen sıkışık pixel. Sub pixellerin bir veya daha fazlasında sorun olabilir...
  7. gaMMic_777

3x8pin ekran karti guc kablosu olan psu onerisi

Yükseltmeyi yine AMD ekran kartlarından yana kullanacaksın gibi, diğer türlü bu arayışının pek bi anlamı olmuyor. Güç kaynağını değiştirmeden önce, yeni nesil 12VHPWR güç girişini eski nesline çeviren (8-Pin) dönüştürücü aparatlar vardı diye biliyorum, onlara bir göz at istersen.
  8. gaMMic_777

Turknet Gigafiber Modemi Ne?

Turknet, özellikle kendi altyapılarını kullanıyorsanız şu an Turkiye de ki en kullanıcı dostu ve (her anlamda) en iyi ISS firması. Kullanıcı adı ve şifresini direk paylaşıyorlar, kendi Router ını kullanmakta özgürsün. 1773933506 Router olarak en son ZTE H3601P veriyorlardı, değişti mi bilmiyorum.
  9. gaMMic_777

Kullandığım SSD bozuk mu ?

İnternet iyiymiş :) SSD, Crucial dır diye tahmin ediyorum, markanın yazılımını indirip firmware güncellemesi olup olmadığını kontrol et. Steam de server yoğunluğuna göre indirme hızları değişebiliyor, o değerlere bakarak yorumlamak çok sağlıklı olmaz. Sentetik testlerde durum nasıl?
  10. gaMMic_777

Yardım Resident evil requiem de oyun açılıp hemen kapanıyor

Steam mi Epic mi? Kullandığın 3. parti uygulamalar (MSI Afterburner gibi) filan varsa onları da kaldırmayı dene, bazen benzer bir soruna neden olabiliyorlar.
  11. gaMMic_777

SSD Yavaş Çalışıyor.

Merhaba, anakartın doğru slotuna taktıysan SSDler için ayrıca özel bir ayar olmuyor. Samsung un "Magician" yazılımı vardı, hem sağlık kontrolü hem de firmware güncellemesi için kullanabilirsin.
  12. gaMMic_777

Asus monitör Hz değeri

Bu bir sorun değil ki, monitör panele gelen FPS ye senkronize ediyor, AMD freeSync veya NVIDIA Gsync denen durum. İstersen OSD den kapatabilirsin ama bunun "FPS Drop" ile bir alakası olmaz.
  13. gaMMic_777

Dolandırıldığım kişinin adı soyadı numarası ve ibanı var ne yapabilirim

Senin elindeki bilgiler sağlamsa yani tutarlıysa her türlü başvur hocam, sonuçtan bağımsız vicdanen de rahat edersiniz. Polisin işi bu, uğraşırlar uğraşmazlar o kısmı düşünme sen.
  14. gaMMic_777

Sonunda ekran kartını aldım nvdia ya dönüş

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsın umarım...
Geri