gaMMic_777 isimli üyenin son içerikleri

1. gaMMic_777

4K OLED panel monitör önerisi

Şu an için OLED de en son 4. nesil paneller var, yalnız bu paneller sadece 27" modellerde kullanılıyor diye biliyorum. 30" üstü 3. nesil diye bir bilgi okumuştum, tabi teyite muhtaç, sen yine kontrol et. Attığın 2 modelde gayet iyi ürünler, yalnız MSI olanın 322URX olan versiyonu daha güncel...
  2. gaMMic_777

Oyun oynarken genelde 30-40 dakika da bir reset atıyor.

Benzer hata kodunu alan bir arkadaş daha vardı forumda, sonrasında RAM'erde sorun varmış deyip problemi çözmüştü. Forumda aratıp arkadaşa ulaşmaya çalışabilirsin.
  3. gaMMic_777

OLED MONİTÖR RENK SORUNU

Merhaba, çoğu monitör kutudan çıkan haliyle fena bir görüntü vermez aslında. Ayarları sıfırlayın bi, olmadı firmware güncellemesi var mı yok mu onu kontrol edin.
  4. gaMMic_777

Anakart oyunlarda sesi etkiler mi?

Arka paneldeki jak girişlerini kullan, öndekiler de sonuç olarak anakarta USB hattı üzerinden bağlanıyor. En sağlıklısı arka paneli kullanmak, eğer yine yetersiz geliyorsa iyi bir ses kartı almayı düşünebilirsiniz.
  5. gaMMic_777

Anakart oyunlarda sesi etkiler mi?

Kulaklıkların jaklı mı yoksa USB li mi bilmiyorum. Anakartın arka panelindeki jak girişlerini kullanıyorsan, evet, anakartın onboard ses kartı sesin kalitesini etkiler, yok ben USB li kulaklık kullanıyorum diyorsan anakartın onboard ses kartının hiç bir önemi olmaz.
  6. gaMMic_777

Yardım HERHANGİ BİR OYUNDA İKEN ALT TAB YAPTIĞIMDA EKRANIM DONUYOR

Şu an bağlantın nasıl bilmiyorum ama mümkünse iyi bir HDMI kablo ile bağlayıp kullanmayı dene.
  7. gaMMic_777

Yardım HERHANGİ BİR OYUNDA İKEN ALT TAB YAPTIĞIMDA EKRANIM DONUYOR

Merhaba, monitör nedir? DSC bazen bu tür sorunlara sebebiyet verebiliyor.
  8. gaMMic_777

Epic mobiledan alınan oyunlar pc de oynanabiliyor mu?

Merhaba, iki farklı platform iki farklı oyun gibi düşünün, maalesef sadece aldığınız platfromda oynayabiliyorsunuz. Zaten PC oyunlarını mobilde oynayamazsınız da, tam tersinde mobil oyunların PC sürümleri olabiliyor.
  9. gaMMic_777

Ps5 için 120hz destekli 2.1 HdM kablo arıyorum önerisi olan yardımcı olabilir mi

Evet, aynı markanın çok farklı modelleri var, senin attığın model tam 48gbps bant genişliğini desteklemiyor, ha yine çalışır işini görür ama bunu bilerek al.
  10. gaMMic_777

Ps5 için 120hz destekli 2.1 HdM kablo arıyorum önerisi olan yardımcı olabilir mi

Merhaba, halihazırda kullandığım bir kablo, kalitelidir, üzmez...
  11. gaMMic_777

Pc sürekli kapatıyor kendini lütfen yardım

Merhaba, donanımlardan birinde sıkıntı var gibi? Sürekli mi bu şekilde oluyor? Normal çalıştığı bir süre oluyor mu?
  12. gaMMic_777

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Evet, gayet sağlıklı görünüyor, oyuna özel bir durum olduğu belli gibi, dosya doğrulaması filan yapmayı dene, olmadı oyunu tekrar kur, benim aklıma bunlar geliyor.
  13. gaMMic_777

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Furmark testi gibi, bir benchmark uygulaması, netten indir "power" testini çalıştır bakalım.
  14. gaMMic_777

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Merhaba, sadece tek bir oyunda mı oluyor? Oyuna özel bir durum gibi, OCCT ile power testi de yapar mısın?
  15. gaMMic_777

Monitör anormal renk sorunları

Nvidia ayarlarını nasıl yaptın, atsana bi görsel?
Geri