gaMMic_777 isimli üyenin son içerikleri

1. gaMMic_777

Yardım Monitörümde Ghosting Varmı Yokmu Anlıyamadım Yardımcı Olurmusunuz?

Resim veya video dan anlaşılmaz, çıplak gözle bakmak lazım, en iyi sen görürsün. Monitörü desteklediği en yüksek hz ayarında kullan, "Over Drive" ayarını da kademe kademe arttırarak testi tekrar et, hangi ayarda kayan görsel gözüne daha net görünüyorsa o ayarda bırak.
  2. gaMMic_777

İşlemci Boşta 70 Derece, 360mm Sıvı Soğutucu

Aynı işlemciyi bende 360mm AIO ile soğutuyorum. HWınfo dan bakmanın şöyle bir avantajı var, CPU Core undan CPU Die ına hatta CCD sine kadar detaylı sıcaklıkları gösteriyor. Mesela bende masaüstünde Core --- 35C civarı, CCD --- 45C, CPU Die --- 50C Sıcaklıklar kendi özelinde 3-5 derece oynuyor...
  3. gaMMic_777

İşlemci Boşta 70 Derece, 360mm Sıvı Soğutucu

Merhaba, OCCT ile "CPU Benchmark" yapar mısın? HWInfo yu da yanda aç, sıcaklık değerlerini takip et.
  4. gaMMic_777

Pubg Ye Girince Display Port Hatası Alıyorum

Kartın ilk sahibi misin bilmiyorum ama özellikle RTX3000 serisi kartlarda "mining" zirve dönemini yaşıyordu, ikinci el aldıysan mining de yorulmuş bir kartta olabilir.
  5. gaMMic_777

Daha iyi görünüyor.
  6. gaMMic_777

Merhaba, kartın soğutma veya soğuma sorunu olduğu bariz gibi, fanlar ful devire yakın bu şekildeyse kasa içi havalandırman da kötü olabilir. Olmadı yan kapağı açık bırak. Bu arada ekran kartı modeli nedir?
  7. gaMMic_777

10-15 dakika Furmark çalıştır bakalım aynı şekilde siyah ekrana düşecek mi? Bu arada ısı değerlerini filan takip et, sürücü kaynaklı bir sorun da olabilir, DDU ile sürücüyü temiz bir şekilde kaldırıp tekrar kur.
  8. gaMMic_777

Sadece PUBG de mi oluyor? Diğer oyunlarda filan durum nasıl?
  9. gaMMic_777

Cpu-Z ve Nvidia Denetim Masasında Farklı Tdp Değerleri Gözüküyor

Maximum değere hiç bir oyunda çıkabileceğini zannetmiyorum, 80W-90W civarı bir aralıkta gezer muhtemelen. OCCT ile "Power" testi yap bakalım, sonuç nasıl olacak?
  10. gaMMic_777

Fps Dalgalanması ve Freamtime Dalgalanması

Samet, normal de, yani fps yi sabitlemeyince kaç FPS alıyorsun? Monitör 2k veya 4k 240hz mi?
  11. gaMMic_777

Fps Dalgalanması ve Freamtime Dalgalanması

Samet, oyunlarda 20-30fps aşağı yukarı dalgalanma olur, gayet normal, furmark testi değil sonuçta, sabit 240fps alamazsın, sahnedeki detay ve GPU-CPU yükü süreli değişir.
  12. gaMMic_777

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

OCCT ile "Power" testi yap, benzer şekilde PC yine reset atarsa kuvvetle muhtemel PSU sorunludur.
  13. gaMMic_777

Çözüldü✓ İşlemci 70 dereceden aşağı düşmüyor

Direk ekran kartlarının kendi overlay i üzerinden bakabilirsin ya da HWinfo veya MSI Afterburner gibi 3. parti uygulamalar da kurabilirsin.
  14. gaMMic_777

Çözüldü✓ İşlemci 70 dereceden aşağı düşmüyor

Merhaba, sistemi sen mi topladın? Farklı ölçüm uygulamalarında da durum aynı mı?
  15. gaMMic_777

Alan wake 2 stutter sorunum var

"Stutter" doğru ifade, "kekeleme, takılma" gibi, senin yazdığın kelimenin argo bir anlamı var, düzeltirsen iyi olur.
Geri