evet aslında en büyük sorun burada başlıyor çünkü özel okullarda okuyan öğrenciler devlet okulunda okuyana göre çok daha önde her anlamda o dediğiniz obp...
Giyimle bakımla hayat düzelmez erken kalk bilgisayar başına geçiyorsan git bir yazılım dili öğren git sanat öğren kurslara git Spor yap ders çalış zararlı...
Sosyal medya hesaplarını sil gibi bir öneri verilmiş. Hiçbir faydası yok instagram gündemi takip etmek için çok iyi bir araç. İnsanlar ne konuşuyor ne...
instagram ve tiktoğu silersem kız arkadaşım da beni siler :) seri felan yaptığım için teşşekür ederim önceden öyle yaşıyordum ben zaten ama benim istediğim...
geçen günlerde 35 e 5060 ddr5 her şey dahil sistem 3 aylık henüz daha garantisi devam ediyordu fiyatı çok iyiydi her gün sahibindene girip bakman lazım denk...
öncelikle yazdığın için çok teşekkür ederim abi ailevi sebeplerden sınıfta kaldığım sene kendimi toparlayıp ders çalışamadım. bilgisayar aldım kendime bu...
Öncelikle herkese iyi günler. Ben geçen sene sınıfta kaldım Anadolu lisesinde ve hayatın acımasız olduğunu en yakın dostlarımın benim başarısızlığım ile...