PinkMonke isimli üyenin son içerikleri

1. PinkMonke

5600x İçin Sıvı Soğutma Önerisi

sen bilirsin ben önerimi yaptım.
  2. PinkMonke

upgrade atman için ddr4 tarafında atabilecegin islemciler pahalı onun yerine ddr5 e gecmen mantıklı olur ki o da pahalı şuan ucuz yollu kapatabilirsin 500-600tl.
  3. PinkMonke

Iphone 18 Pro Almalıyım

haklısın aslında hocam ileride memur olursam ben öyle olacağımı düşünmüyorum ondan demiştim.
  4. PinkMonke

10.000-15.000 TL Arası Telefon Önerileri

az önce konu açtılar sıcak fırsatlar bölümünde infinix hot 50 var bu fiyata gayet iyi telefon bu fiyata başka seçenek yok
  5. PinkMonke

termal macun kurumuş olabilir öyle değilse soğutucunun bloğu yamuk olabilir veya temas etmiyor olabilir bende de stok fan ile yükte 100 dereceyi buluyordu 4 bakır borulu kule tipi aldım yükte 60 sıvı soğutma bu işlemci için boşa para
  6. PinkMonke

🔥İndirim Skyrim Special Edition 2.39 Dolar Steam

rpg ne demek onu bile bilmiyorum valla nasıl bir şey tam olarak
  7. PinkMonke

❌İndirim Bitti! Whiskas Pouch Balık Favori Yetişkin Kedi Konserve 85gr 4'lü 2 Adet Alımda 49 TL

yaş mamalar 2028 gayet iyi okulda dağıtıyorum az aldım inşallah bir daha böyle fırsat düşer yararlanırız
  8. PinkMonke

🔥İndirim Skyrim Special Edition 2.39 Dolar Steam

nasıl oyun xbox uyeligimde var ama yüklesem mi kararsız kaldım
  9. PinkMonke

35-50k Bandında Telefon Önerisi..

honor 600 pro veya yukarıda arkadaşın dediği gibi vivo x300 bunlar sağlam telefonlar hem bataryası yüksek ve verimli hemde hızlı şarj mevcut sanırsam 100w
  10. PinkMonke

Öneri 12.000 Bütce ve Altı ile Ekran Kartı Onerisi ?

4060 bulabilirsin o fiyata ben arada bakıyorum pazarlıkla alırsın gibi
  11. PinkMonke

Iphone 18 Pro Almalıyım

valla geçen ai kapat boş yere depolama kullanıyor dedi kapattım 4 yıllık emektar infinix kasmaya başladı bence ram gibi olmasa da güzel
  12. PinkMonke

Üniversite İçin Tablet Tavsiyesi

bence a16 falan alabilirsin 2. el temiz uyguna getirirsin garantili faturalı cihaz alırsan kendi sahibinden süper olur senin için 2-3 tane alırken nelere dikkat etmen lazım bunlara bakarsan kafan rahat eder
  13. PinkMonke

Iphone 18 Pro Almalıyım

beyaz yakalılar ne ara kapitalizm kölesi oldu bu şekilde acaba hayret ediyorum 1790878369 romdan mı bahsediyorsun hocam
  14. PinkMonke

Iphone 18 Pro Almalıyım

itaat falan ederler derhal almalısın kapitalizmin bir parçası olmazsan bu hayat boşa geçer dedikodunu yaparlar benden demesi. 1790878289 25gb maşallah hangi model hoca
  15. PinkMonke

Yenilenmiş iPhone 15 Pro

haklisin ama bence samsung al daha iyidir emin olabilirsin onun haricinde honor öneririm arayüzü iphone ile aynı herseyiyle mukemmek telefon
Geri