PinkMonke isimli üyenin son içerikleri

1. P

🔥İndirim Yemeksepeti Arby's 2 Tane Beef'n Cheddar Xl 420 TL (Bug + İndirim)

hayır hoca kofteci yusuftan alırım ben hep 120 TL'ye geliyor 500gr. ilk defa yemiyoruz yani sadece hiç marketten almadım pakette sormak istedim en son nugget aldığımda zehirlenmistim :D
  2. P

🔥İndirim Yemeksepeti Arby's 2 Tane Beef'n Cheddar Xl 420 TL (Bug + İndirim)

hoca trendyolda 350 ye 300 indirim var 120tlye 500gr kıyma geliyor yanında kavanoz sos falan öyle almak daha sağlıklı değil mi hiç paketli almadım bilmediğimden soruyorum
  3. P

GTX 1650s Rdr Açar mı

eder etmez bunu sen benim için karar veremezsin zaten ben pc alırken açar YouTube dan en yakın zamanda yüklenmiş oyun testi videosuna bakar ona göre alırdım tavsiye veriyorum ne yapıyorsun yapamazsın demiyorum.
  4. P

GTX 1650s Rdr Açar mı

ya dostum internet var elinin altında birşeyleri araştırarak öğrensen daha iyi olmaz mı yoksa buraya sorman tabi sorun değil sorun olsa bile bana düşmez ama bilemedim.
  5. P

2-3k Ya Ekran Kartı Ne Önerirsiniz?

ederi o değil 2 bilemedin 1,5 10 yıllık karta saçma sapan fiyat yazıyorlar gerekirse alma para biriktirip 3060 2060 veya 6600 gibi seçenekleri değerlendir 580 öldü artık neyde kullanacaksın onu
  6. P

Neden Netflix Gibi Platformlar Çamur Kalite Veriyor

kacak siteden actim sonrasinda begenmeyip gozume nur indi resmen
  7. P

valla artık hayatta para vermem rezillik 1788160002 onu diyecektim de sorun olur diye sustum 1788160022 olabilir hacı belki internetin çok iyidir sıkıntı olmuyordur
  8. P

❌İndirim Bitti! Rotring 4'lü Kurşun Kalem Ucu 0.7mm 35.10tl

valla 0.5 sarmiyo artık
  9. P

bimdeki çok kötü hoca yazma hissiyati falan
  10. P

hocam stremioyu arastirdim da halledemedim ya diğer dediklerini şuan uykum var pek anlamadım valla kusura bakma
  11. P

Hacı gaza geldim 10 tane cektim
  12. P

0.5 olsa tadından yenmezdi bir tane çektim sağolasın
  13. P

mesela oyun satın alıyoruz internet yokken hikayeli oyun oynayamiyoruz bir gün kapatilsa platform lisanssiz oyunlar olduğu için yani bize verilmediği için oynayamayacagiz yani bilerek korsana surukleniyoruz cok üzücü keske böyle olmasa
  14. P

paketi bilmiyorum 280tl olması lazım hatirlamiyorum da fark eder mi hica para veriyoruz yani
Geri