hayır hoca kofteci yusuftan alırım ben hep 120 TL'ye geliyor 500gr. ilk defa yemiyoruz yani sadece hiç marketten almadım pakette sormak istedim en son nugget aldığımda zehirlenmistim :D
hoca trendyolda 350 ye 300 indirim var 120tlye 500gr kıyma geliyor yanında kavanoz sos falan öyle almak daha sağlıklı değil mi hiç paketli almadım bilmediğimden soruyorum
eder etmez bunu sen benim için karar veremezsin zaten ben pc alırken açar YouTube dan en yakın zamanda yüklenmiş oyun testi videosuna bakar ona göre alırdım tavsiye veriyorum ne yapıyorsun yapamazsın demiyorum.
ya dostum internet var elinin altında birşeyleri araştırarak öğrensen daha iyi olmaz mı yoksa buraya sorman tabi sorun değil sorun olsa bile bana düşmez ama bilemedim.
ederi o değil 2 bilemedin 1,5 10 yıllık karta saçma sapan fiyat yazıyorlar gerekirse alma para biriktirip 3060 2060 veya 6600 gibi seçenekleri değerlendir 580 öldü artık neyde kullanacaksın onu
valla artık hayatta para vermem rezillik
1788160002
onu diyecektim de sorun olur diye sustum
1788160022
olabilir hacı belki internetin çok iyidir sıkıntı olmuyordur
mesela oyun satın alıyoruz internet yokken hikayeli oyun oynayamiyoruz bir gün kapatilsa platform lisanssiz oyunlar olduğu için yani bize verilmediği için oynayamayacagiz yani bilerek korsana surukleniyoruz cok üzücü keske böyle olmasa