PinkMonke isimli üyenin son içerikleri

1. P

Kitap Okumak İstiyorum Öneriniz Var mı?

ss aldım unutmamak için teşekkür ederim öneriniz için
  2. P

evet aslında ben tam olarak onu sormuştum amacım çok bilgili olmak değil sadece şu yaz tatilinde kendime ne kadar yazık ettiğimin şimdi farkına vardım çünkü sabah kalkıyorum saat 10 da gece bu saate kadar telefona bakıyorum kendime nasıl bu kadar zarar verebiliyorum anlamıyorum ve bunu...
  3. P

hocam ss aldım yazdığınızı çünkü ot gibi yaşamaktan bıktım artık bana çok şey katacağını düşünüyorum umarım öyle olur bana kendinizden örnek verir misiniz? yani ergenligin ilk zamanları okumamissinizdir okuduktan sonra ne gibi şeyler kattı size? 15 yaşındayım bu yüzden soruyorum yanlış anlamayın...
  4. P

evet çok haklısın gerçekten okumama sebebim buydu aslında. önerin için teşekkür ederim.
  5. P

hocam hiçbir şey okumadım ya. utanıyorum kendimden ama daha küçüğüm tabi okumak için çok vaktim var başka önerileriniz var mı?
  6. P

Kitap Okumak İstiyorum Öneri Lazım

ya aslında bunların ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. alırsam okuyabilir miyim bilmiyorum. çocukken kitap okuma alışkanlığımı ilgimi çeken kitap serisini okuyarak edinirdim. şimdide ilk önce böyle yapacağım (harry potter) serisini okuyarak alışkanlık edinecegim. yazdığın için çok teşekkür...
  7. P

Hobi Önerisi (Ot Gibi Yaşıyorum)

aha ben
  8. P

Kitap Okumak İstiyorum Öneri Lazım

adam olmak için hiç yoktan birşeyler katar diye mal gibi kaydırmak yerine okumaya karar verdim ama ne okuyacağım bilmiyorum çocuksu şeyler değilde bana bir şey katacak bir fikir katabilir veya yanlış bir düşüncemi değiştirebilir bir kitap öneriniz var mı?
  9. P

adam olmak için hiç yoktan birşeyler katar diye mal gibi kaydırmak yerine okumaya karar verdim ama ne okuyacağım bilmiyorum çocuksu şeyler değilde bana bir şey katacak bir fikir katabilir veya yanlış bir düşüncemi değiştirebilir öneriniz var mı?
  10. P

Sizce Hangisini Almalıyım?

ekran kartına bakım gerekmez normal şartlarda. elime birkaç kart geçti yakın zamanda emin olabilirsin kullanıcı yüzünden bakım gerekiyor ki bu kötü kullanılmış kart belli değil mi Allah aşkına 87 hotspot mu olur gözünü seveyim.
  11. P

Ileride Ne Yapacağımı Bilmiyorum

işte diyorum çok zoruma gidiyor aileme aynısını diyorum ya lanet meslekleri öğreneceğim ne için? ayın sonu gelsin aç kalmayayim diye. Ama başka insanlar en iyi arabaya binecek en güzel evlerde yaşayacak ya say say bitmez ama biz ileride kirada olduğumuz evde ay sonunu düşüneceğiz çok moralimi...
  12. P

rx6600 ısınan bir kart değil bende de bu karttan var 65 derece almayın bunu hocam başka araştırın
  13. P

❌İndirim Bitti! Getir Büyük Gedik Piliç Acılı Çıtır Bonfile 200g 45tl

inanın bilmiyorum hocam sanırım zehirlenmisim ama yer yemez kustugum için çok umrumda olmadı ben güvenemiyorum artık böyle ürünlere
  14. P

3. seçenek tabii ki abi aynısı bende var çok memnunum açmadığı oyun yok 1786298303 abi furmark ve occt testleri yapmadan almanı önermiyorum furmark 75 i gecmesin 10 dakikada garanti fatura kutu olsun mümkünse gittiğin adamın oda temiz mi bak yoksa bilgisayarin içi rezalet pis oluyor yaşadım...
  15. P

❌İndirim Bitti! Getir Büyük Gedik Piliç Acılı Çıtır Bonfile 200g 45tl

en son şunu yediğimde kusmaktan boğazım tahriş olmuştu
Geri