Arama sonuçları: *

1. P

Ileride Ne Yapacağımı Bilmiyorum

evet aslında en büyük sorun burada başlıyor çünkü özel okullarda okuyan öğrenciler devlet okulunda okuyana göre çok daha önde her anlamda o dediğiniz obp için de geçerli tabii. ve zarzor geçmek yerine kalmak daha iyi evet kaldığım sene çok cıvık bir insandım kaldıktan sonra biraz da olsa...
  2. P

Hayatımı Değiştirmek İstiyorum

evdeki hesap çarşıya uymaz bazen. inşaatı veya her hangi bir amele işini kolay zannetme. açıkçası ben de aynı durumdayım ama fazla şikayet etmiyorum.
  3. P

İş Hayatına Nasıl Giricem

benim bir tanıdığı 2 yıl sonra çağırmışlardı işlerine nasıl geliyorsa öyle oluyor hayırlısı olsun
  4. P

32 Bin TL Bütçeye Ddr5 Sistem Dizmek İstiyorum Neler Özerirsiniz

geçen günlerde 35 e 5060 ddr5 her şey dahil sistem 3 aylık henüz daha garantisi devam ediyordu fiyatı çok iyiydi her gün sahibindene girip bakman lazım denk düşerse yapıştır
  5. P

🔥İndirim Ryzen 5 7500f - RX 9070 XT - 1 Tb SSD - 850w Beyaz Kasa Sistem 68.325 TL

Arkadaş işlemcisi farklı olan bir versiyonunu 85 e aldı geçen gercekten fiyat güzelmiş.
  6. P

öncelikle yazdığın için çok teşekkür ederim abi ailevi sebeplerden sınıfta kaldığım sene kendimi toparlayıp ders çalışamadım. bilgisayar aldım kendime bu sene çalışıp yaz tatilinde toplam 15 saat anca oynamisimdir gerçekten oyun karnımı doyurmayacak ileride aslında meslek lisesini tekrar...
  7. P

Kişisel Savunma Aracı Önerisi

biber gazı olabilir kendine yakinlastirmadan kaçarsın yasal diye biliyorum.
  8. P

Öncelikle herkese iyi günler. Ben geçen sene sınıfta kaldım Anadolu lisesinde ve hayatın acımasız olduğunu en yakın dostlarımın benim başarısızlığım ile dalga geçmesinden sonra anladım. Kimse beni o çukurdan kurtarmayacaktı, benim sorunumdu ama yıl geçmiş, ben yine aynı yerde takılı kalmışım...
Geri