AMD'nin 9700X işlemci satsın diye youtuberlara para bayılıp yatırdığı 105w içeriklerine aldanma 7800X3D bariz şekilde önde ama sen bu sistemi 2K için...
Hocam ben konu tablet olduğu için tablet üzerine konuşuyorum yoksa laptop tabii ki daha iyi fakat şunuda es geçmemek gerek ben Grafik Tasarımcıyım hem laptop...
Zaten bu tarz bir kullanımda kalem şart dediğin gibi bu tarz sorunlar olsada fiyatına göre verdiği performans ipad'e göre bence okay. Şarj konusunda bir şey...
Kanka zaten kalkıp film kurgulamak için tabii ki uygun değil örnek vermek gerekirse motion graphics olur veya photoshop üzerinden katmanlı çalışma olur bu...
Apple serisi kasıyor bu arada, iPad 9 çıktığında aldım, iPad 10 çıkınca yavaşladı 11 çıkınca kullanılamayacak şekilde takılmaya başladı ben de gittim 11...
Macbook neo önermeyin insanlara
1777904132
M serisi işlemci güçlü fakat iPad sonuç olarak bir tablet yazılımına sahip, bilgisayar ile yapılan çoğu şeyi...
Dostum M serileri zaten masaüstü işleri için çıkarılan bir işlemci gayet rahat render kurgu edit gibi işler yapılabiliyor. Sana bunların yapılamadığını kim...
Masaüstü işleri yapılamaz dostum ayrıca daha uzun ömürlü ve daha geniş kullanım amacı sağlıyor bunun yanında apple ın basic modellerinin hiç birinin...
Hocam yapay zekadan yardım alın bence açıkcası bu markaları çok bilmiyorum ve incelemelerde çok denk gelmedim en azından sizin için hızlı bir taramayla...
Minimum 12GB Vram'e sahip bir ekran kartı bakmanı öneririm.
1777902618
Hocam onlar mobil ekran kartları zaten güç olarakta kısık oluyor laptoptaki parçalar...