Arkadaşlar selam,
Bugün itibarıyla ilk saatimi almış bulunuyorum. Uzun süredir aklımda olan Casio'nun G-Shock serisini takip ediyordum. Fiyat/performans...
İki markanında kalitesinin şüphesiz piyasada en kafada olduğu herkes tarafından kabul gören bir gerçek olduğunu düşünüyorum. Bir tarafta da Steelseries'in...
Hocam beyaz ekipman hiç kullanmadım sararma muhabbettinden dolayı hep siyah kullandım ara sıra tozunu alıyorum keyfime bakıyorum açıkcası. Arctis Nova 7 nin...
Ben katılmıyorum hocam malzeme kalitesi olsun ses kalitesi olsun Steel Series kullanmış biri olarak bence SS daha çok parasını hak ediyor şahsi düşüncem.
Evet çok güzel kulaklık çok memnunum fakat vantilatör olmasına rağmen çok terletiyor. Aynı zamanda kafa bandı temizlenebilecek bir materyale sahip değil...
Savaş gücü senin paranı değerli kılmaz sadece güçlü bir devlet olmanı sağlar paranı değerli kılan şey dış ticaret. Ayrıca karşılıksız para basmak kolay ve...
İstihdam, üretim ve zengin yer altı kaynakları ile artar veya azalır, genç arkadaşlarım var evet anlamakta zorlanıyor olabilirler ancak ben size durumu...