MAD68 bende alacaktım araştırdım kronik sorunları var switchleri bozuluyor veya basmıyor gibi problem yaşayan çok olmuştu birde wraith'in teknik desteği...
Aynı bok değil kanka yaşı küçük olan 16-17 yaşında biri gelip sigara istese ben vermem açıkcası uygun değil kardeşim der geçerim forumda yaşın yazmıyor...
Aziz nesini hatırla böyle durumlarda çok kasma bu insanlar sadece bir şeylerin farkında olunduğunda veya bilindiğinde değişeceğini sanıyor trajikomik bir...
İnsanlar rahatsız olduğu durumu gelip burada paylaşabilir bunda bir sakınca yok adama nefret kustuğunuda düşünmüyorum üsluptan rahatsız olmuş ve sonraki...
Kral küfür nerde tam olarak adam varsayım üzerinden şöyle olsa böyle olurdu gibisinden konuşmuş adama doğrudan hakaret yok dalga mı geçiyorsunuz? Olmayan...
Sistemin daha fazla fps veremiyor dostum Online oyunlar işlemcinin gücüne göre FPS verir ekran kartını doğrudan yüke bindirmez genelde hikaye odaklı büyük...
Direkt gidip yeni paket al adamın hiç uygun değil deme sebebi yaşın falan mı küçük kaç yaşındasın?
1790316833
Sigara vermediği için değil sigarayı vermiş...
Bu wraithin bu iade değişim konusunda süründürmeleri bitmiyor, kendi ürettikleri klavye mouse kulaklık vs bir şey göndermelerini isteyin belki öyle yardımcı...
Ya yalan dolan işleri yapamıyoruz ne demek kardeşim banka hesap sahibi aynı adamın hesabı kapanmışsa atabilir bunu sen onayladıktan sonra onlar onayladıktan...
THH ye başvur illa yoracaklar insanı ben anlam veremiyorum ne var kardeşim yani kapandıysa aynı kullanıcının verdiği farklı banka bilgilerine ilet parayı ne...