Arama sonuçları: *

1. size xxl

20000 TL Bütçe Kulaklık Önerisi

Bende normalde anker soundcore liberty 5 kullanıyodum sanırım birazdan Beats Studio Buds+ alıcam :kekw:
  2. size xxl

Biraz araştırdım Eminemde gürültü engelleme özelliği başarısından dolayı özellikle söz yazarken kullanıyormuş Bose marka kulaklıkları hocam. Günlük hayatında Beats marka kullanıyormuş stüdyoda ise Beyerdynamic adlı markayı kullanıyormuş
  3. size xxl

Valla bunu size attım instaya girdim sıkı bir Eminem dinleyicisi olarak önüme bir haber düştü Eminemle alakalı kulağında bu kulaklığın kablolu versiyonu vardı Eminemde bizden yiyor ahahahah :kekw: 1788519535 Araştırın hocam ben ilk kez duydum sizin için araştırırken gördüm Bose markasını ama...
  4. size xxl

Amazon mu sadece alım yapabileceğiniz yer? 1788518708 [H3...
  5. size xxl

Anker Liberty 5 Pro bi göz atın derim hocam kafa üstü istiyorsanız Nothing Headphone (1) önerebilirim çok güzel bir kulaklık bayağı detaylı bir EQ ayarına sahip
  6. size xxl

Nvidia DLSS 5 Çıkardı Peki Ya AMD?

DLSS siz yüz DLSS li yüz
  7. size xxl

Çözüldü✓ Logitech G733 Kulaklık Alınır mı ?

Ben Steel Series Arctis Nova 1 den Razer Blackshark V2 PRO 2023 edition a geçiş yaptım açıkcası şunu söyleyebilirim malzeme kalitesi ve ses kalitesi olarak Steel Series on numara en basic kablolu modelini kullanıyordum gerçekten fark çok hissediliyor hocam Bu kulaklıktan tekrar bütçe...
  8. size xxl

Alınır mı? Bu Kulaklık

Hocam sıfırı 9k bandında 5k ucuz eğer sorunsuzsa uygun gibi geldi bana ama dediğim gibi iyice deneyin mic batarya vs. Bataryası sağlammı tek şarjda kaç gün gidiyo falan onları bi sorun. Ben arctis modeliyle karıştırdım bunu bu düz 7P imiş pardon.
  9. size xxl

Sistemim İçin Anakart Önerisi

Bakacağım hocam teşekkür ederim
  10. size xxl

Alınır mı? Bu Kulaklık

Hocam aynı şehirdeyseniz kontrol ederek alma imkanınız varsa o şekilde alın bence alacaksanız ama kargo işi falan olacaksa bence riske gerek yok
  11. size xxl

Teşekkür ettim hocam ama genelde iş yerindeki PC de işlerimi hallediyorum evde çok zorunda kalmadıkça veya dışarıdan iş almadıkça kullanmıyorum adobe uygulamalarını çok sağolun öneriler için.
  12. size xxl

Hocam şöyle benim aklımda ram - anakart upgrade vardı ama malum ram fiyatları uçunca iptal ettim şimdilik 10k gibi bir bütçe var şimdi bu önerdiğiniz anakart içinde biraz üzerine koyacağım önümüzdeki ay gibi alırım diye düşünüyorum Oyun oynuyorum ek olarakta Adobe uygulamaları kullanıyorum...
  13. size xxl

Sağolun hocam 2 ay sabredip üstüne koyup bunu alırım o zaman teşekkür ederim öneriler için peki hocam yanına şöyle 2 tb lık bi m2 ssd olarak öneriniz ne olur marka model olarak
  14. size xxl

Hocam baya güzelmiş anakart ama benim sistem siyah yaw bunun siyah rengi varmıdır acaba birde ben bütçeyi zorlayıp şöyle bişey alsammı diye düşündüm MSİ MB MAG B850 TOMAHAWK MAX WİFİ AM5 bütçemin üstünde kalıyor bayağı ama şöyle 2 ay sabredip bu tarz bir anakart almak daha mı mantıklı olur acaba...
  15. size xxl

Arkadaşlar merhaba imzadaki sistemimi hazır sistem olarak almıştım işlemciyi upgrade ettim fakat anakartım ve ramlerim çok zayıf kalıyor anakart olarak bu sisteme f/p ne önerebilirsiniz 10k ya kadar bütçe çıkarabilirim tabi daha ucuza olursa daha iyi olabilir benim için
  16. size xxl

Nescafe Xpress Çekiliş Kodunu Kaybettim

Hangi kodun çıktığını nerden bileceksin ki çok mantıksız.
  17. size xxl

Hava Temizleyici İşe Yarıyor Mu ?

Valla kullanan arkadaşlarım odanın her yeri kapalı kliması açıkken içerde sigara içiyor püfür püfür hava temizleme makinesi varmış gayette işe yaradığını belirtti ama marka modeli nedir hiç bir fikrim yok benim radarımda olan bir marka var shark ninja diye onun cihazları kaliteli gibi geliyor...
  18. size xxl

Erkek Saç Modeli Önerisi

Kanka o zaman güzel kaliteli bir berber bul işini iyi yapan adama şunu söyle kral saça kolay şekil verebileceğim ve sürekli kullanabileceğim bana yakışacak kafa yapıma ve saç tipime uyacak bir model istiyorum saatlerce ayna karşısında şekil vermekle uğraştırmayacak basit şekilde şekil...
  19. size xxl

Erkek Saç Modeli Önerisi

Uzun bir model mi kısa bir model mi düşünüyorsun açıkcası benim yüzümde oval alttaki şekilde komple uzatıyorum saçımı kısa kullanınca yanaklar çok öne çıkıyor açıkcası 4 yıl kadar kel gezdim sadece sakalıma şekil veriyordum son 7 aydır falan uzatıyorum bayağıda uzadı ve gören herkeste çok...
Geri