size xxl isimli üyenin son içerikleri

1. size xxl

Vans.Com.Tr Güvenilir mi?

Bunu sormamdaki sebep VF Ege Giyim diye bir markaya bağlı bu site hocam yoksa bende farkındayım :) 1780679247 Teşekkür ederim hocam.
  2. size xxl

Vans.Com.Tr Güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar vans ayakkabı alacağım genelde ayakkabı alışverişlerimi sneaksup üzerinden yaparım fakat istediğim modelin bedeni kalmamış vans.com.tr de mevcut güvenilir midir daha önce hiç alışveriş yapmadım yapan varsa yazabilir mi rica etsem?
  3. size xxl

Siyah Sisteme Beyaz Anakart Gider mi?

Oda tatlı durur hocam bunlar tamamen kişisel tercih illa beyaz takıntınız yoksa sırıtacak renkler değil.
  4. size xxl

Fan Yönü Nasıl Olmalı

Havayı nereye doğru veriyorsa orayı dışa çevir bro Fanların amacı içerideki sıcak havayı dışarı atmak.
  5. size xxl

Siyah Sisteme Beyaz Anakart Gider mi?

Kontrast renkler sırıtmaz göze hoş gelir sorun yaşamazsın ekran kartın beyazsa tatlı durur.
  6. size xxl

Frame Gen’İ Hangi Oyunlarda Açıyorsunuz?

Ghost of Tsushima oynuyom 2k ekranım var 4070 var 80-100 arası veriyo frame gensiz açınca baya artıyo görüntü kalitesinde öyle ekstra bi bozulmada hissettmedim açıkcası hissetsemde yaşattığı güç zehirlenmesi bana keyif veriyor :kekw:
  7. size xxl

Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Hocam yıllardır anker kullanırım hiç pişmanda değilim gayet fiyat ve performans kalitelide bir marka sizin deneyiminizi bilemem ama ben memnunum kullandığım anker ürünlerinden.
  8. size xxl

Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Vallahi ben Anker Soundcore Liberty 5 kullanıyorum oldukça memnunum araştırmanızı öneriririm. İncelemelerine falan bakabilirsiniz.
  9. size xxl

Thh Lehime Karar Verdi

Öyle bi başlık atmışsın ki lehime diyince ekran kartına lehim yapılacak falan sandım lan diyorum THH bu kararı nasıl verebilir :kekw:
  10. size xxl

Memory Management (0x1a) Hatası Yardım

Peki durduk yere neden bozulabilir hocam çünkü 2 gün öncesine aralıksız olarak 10-12 saat ghost of tsushima oynadım mesela hiç bir şey yoktu biranda normal oyun oynamıyorken chrome da takılırken restart atmaya başladı biraz araştırdım sürücü çakışmasıda olabilir diyorlar bi kontrol edicem eve...
  11. size xxl

Garantim maalesef yok hocam. Sistemim 3 yıllık; işlemcim yeni, geri kalan parçaların ise garanti süresi bitti. Bu durumda ne yapabilirim? Bugün eve döndüğümde RAM'leri iyice temizleyip izopropil alkol ve silgiyle tekrar deneyeceğim. Belki kirlenmeye bağlı bir temassızlık vardır diye düşünüyorum...
  12. size xxl

Selam, bilgisayarım 2 gündür kendini resetlemeye başladı. Bellek tanılama testine soktuğumda RAM'lerden birinin arızalı olduğunu söylüyor. Fakat RAM'in nasıl bir anda bozulabileceğini aklım almıyor. Bu hatanın temel sebebi nedir? Tam olarak yardımcı olabilecek birisi var mı?
  13. size xxl

Hangi telefonu almalıyım (anketli)

bu fiyatlara düştümü hocam
  14. size xxl

Sizce hangisi? : iPad11 A16 | vs | Samsung Galaxy Tab S10 FE+

Hocam ben konu tablet olduğu için tablet üzerine konuşuyorum yoksa laptop tabii ki daha iyi fakat şunuda es geçmemek gerek ben Grafik Tasarımcıyım hem laptop hem masaüstü setupum var şehir dışına çıktığımda laptopumu alıp çıkıyorum fakat şehir içinde mesela acil bir iş geldiğini düşünelim evde...
  15. size xxl

Sizce hangisi? : iPad11 A16 | vs | Samsung Galaxy Tab S10 FE+

Zaten bu tarz bir kullanımda kalem şart dediğin gibi bu tarz sorunlar olsada fiyatına göre verdiği performans ipad'e göre bence okay. Şarj konusunda bir şey diyemem fakat şunu söyleyebilirim yapacağınız işin ağırlığına göre bu ürün değişir sosyal medya için kısa süreli 1-2 dakikalık motion...
Geri