MAD68 bende alacaktım araştırdım kronik sorunları var switchleri bozuluyor veya basmıyor gibi problem yaşayan çok olmuştu birde wraith'in teknik desteği biraz zayıf ve sıkıntılı marka olarak gittim aula aldım pişman değilim.
Aynı bok değil kanka yaşı küçük olan 16-17 yaşında biri gelip sigara istese ben vermem açıkcası uygun değil kardeşim der geçerim forumda yaşın yazmıyor sonuçta dışardan biri geçerken istese veririm ne uğraşacam 1 dal sigara bana ne kaybettirir ama küçük birine sigara vermek etik değil. Onun...
Aziz nesini hatırla böyle durumlarda çok kasma bu insanlar sadece bir şeylerin farkında olunduğunda veya bilindiğinde değişeceğini sanıyor trajikomik bir durum bu zaten herkes her şeyin farkında tepki olmazsa değişen hiç bir şey olmaz dediklerinde sonuna kadar haklısın ama işte Aziz nesin...
İnsanlar rahatsız olduğu durumu gelip burada paylaşabilir bunda bir sakınca yok adama nefret kustuğunuda düşünmüyorum üsluptan rahatsız olmuş ve sonraki yanıtlarında varsayımlar üzerinden kavga çıkabileceğini ve uzatmadığını dile getirmiş burada hakaret gibi bir durum yok. Nefret kusmak ayrı bir...
Kral küfür nerde tam olarak adam varsayım üzerinden şöyle olsa böyle olurdu gibisinden konuşmuş adama doğrudan hakaret yok dalga mı geçiyorsunuz? Olmayan bir durumu olsaydı gibisinden anlatmış ben anlamadım sizi "Karı gibi" dediği kısım yaşanmamış varsayım sadece adama küfür ettiği falan yok.
Sistemin daha fazla fps veremiyor dostum Online oyunlar işlemcinin gücüne göre FPS verir ekran kartını doğrudan yüke bindirmez genelde hikaye odaklı büyük oyunlar ekran kartını doğrudan kullanır. Arkadaşlar zaten sana anlatmış durumu senin sandığın gibi bir durum söz konusu değil senin...
Direkt gidip yeni paket al adamın hiç uygun değil deme sebebi yaşın falan mı küçük kaç yaşındasın?
1790316833
Sigara vermediği için değil sigarayı vermiş adam fakat üslubundan rahatsız olmuş arkadaş nefret kustuğu kısım nerede tam olarak?
Ya yalan dolan işleri yapamıyoruz ne demek kardeşim banka hesap sahibi aynı adamın hesabı kapanmışsa atabilir bunu sen onayladıktan sonra onlar onayladıktan sonra kim ne diyebilir? İşleri güçleri kolpa ver THH ye şikayet et geç
THH ye başvur illa yoracaklar insanı ben anlam veremiyorum ne var kardeşim yani kapandıysa aynı kullanıcının verdiği farklı banka bilgilerine ilet parayı ne bu yani valla sinirleniyorum şöyle basit olaylarda ya. Sizde normal banka kullanın abi parolpara ne ilk kez duydum garip garip bankacılık...
aidat muhabbeti kalktı onu itiraz edince geri yatırıyorlar diye biliyorum ama şöyle başvuru yaparken bu kart aidatlı mı aidatsız mı diye sor çünkü aidatsız ve aidatlı olmak şartıyla yasallaştırıldı sanırım sana seçenek sunma şartıyla aidatlı kartlar yasal ama seçenekler arasında aidatsız kartta...
Tedirgin olacağın bir durum söz konusu değil buyur gel de gelirsede polisi ararsın mesajların ss ini alırsın hem panel suçundan hemde tehditten dava yer aklı başına gelir zaten birini panellemek başlı başına suç. Bu tarz biri denk gelse banada gelse şöyle ağzını burnunu kırsam bi güzelce güzelde...
Hileler çok arttı elmas elodayım adam baya baya izliyor ne ban yiyen var ne bir şey zaten youtube da çok arttı hile kullanarak içerik üreten insanlar bakıyorum onlarda ban yemiyor adam radi eloda hile kullanıyor oyunun b*ku çıktı artık bir sürü skinim var bıçağım var ama kaos sheriff gelirse...