size xxl isimli üyenin son içerikleri

1. size xxl

Amazon Siparişte Teslimat Sorunu !

Kargo aracı kaza yapmış olabilir hocam o sebeple geri gönderilip yenisi gönderilebilir.
  2. size xxl

Bu Masaya Stand Nasıl Kurulur

Kasayı masanın sol veya sağ arka köşesine yan olarak koyarsan ön kısımda daha çok alan açılır sana hocam.
  3. size xxl

Plat 1 İçin Zorlu Aim Rutini 1saatlik

İlk başta alışmak zor ve sıkıcı gelebilir yapmak istemeyebilirsin ama gelişmek istiyorsan madem yapman lazım dostum oyun bu bu kadar büyütmemek lazım ama bu kadar küçük şeylere bile sabredememek genel hayat açısındanda sıkıntı bu mesajımı sadece oyun için değil genel olarak alabilirsin. Hayatta...
  4. size xxl

Rutinin zor olması seni daha çok geliştirmez doğru olması geliştirir DM nin olayı o zaten 5 maç DM gir üst üste ilk maçla 5. maçtaki farkı kendinde hissedeceksin.
  5. size xxl

Zaten flick atarak maç taşıyamazsın flick tamamen şans işi kararlılığı kesinliği yok elini sıkmadan mouse u tutup yavaşca adamın kafasına odaklanıp sıkman daha kesin olur bir anda çevirip sıkmak asla %100 isabet oranı getirmez ama yavaş şekilde çevirerek nişan alırsan zamanla alıştıkça isabet...
  6. size xxl

Hellian'ın 500 bin TL lik turnuvayı kazanmak için uyguladığı metodları anlattığı bir video var izlemeni öneririm linki bıraktım.
  7. size xxl

Kaliteli Va 7-8 Civarı Monitör Önerisi ?

Tamam kankam
  8. size xxl

Hala OLED den iyi olduğunu savunuyormuşum gibi yazıyorsun dostum.
  9. size xxl

Dostum, OLED’den iyi veya OLED yerine tercih edilir gibi bir ibare var mı? Öncelikle onu söyler misin? Veya “En iyisi bu, OLED’e ne gerek var?” gibi bir ifade var mı? İstatistiksel olarak 30 kat fark olabilir fakat kullanıcı deneyimi olarak OLED’de gördüğüm siyahlar tartışmasız daha iyi. Bunun...
  10. size xxl

Dostum okuduğunuzu anlamada sorununuz olduğunu düşünüyorum benim yazdığımı iyi anlayıp okursanız sevinirim iyi sosyaller.
  11. size xxl

Dostum rapordan önce bir Türkçe hocasıyla görüşmeni tavsiye ederim.
  12. size xxl

Abicim git izle incelemelerini ben gördüğümü söylüyorum sana burada oled kadar başarılı diyen olmadı zaten siyah kontrastı fazlasıyla iyi özeti bu.
  13. size xxl

Abartmıyorum hocam Oled kadar iyi demedim zaten Olede yakın bir kontrast performansı var dedim yakın siyahları IPS ten kat kat başarılı. Ki almadan önce yabancı bir kullanıcıyla görüşmüştüm adam hem oled hemde bu monitörü yan yana kulllanıyordu kendiside aynı şekilde görüşünü belirtmişti zaten...
  14. size xxl

Ben Samsung Odyssey G65B kullanıyorum olede yakın bir kontrast performansı var ghosting ve gecikme sorunuda yaşamadım hiç fakat bu monitör sizin bütçenizin üstünde hocam o bütçelerdeki VA paneller nasıldır bilmiyorum.
  15. size xxl

G-Shock Saatler Hakkında Sohbet

Babadır küçükken siyah olanına çok özenirdim nasip olmuştu hiç çıkarmıyordum :D
Geri