O dalgalanma normal FPS yi 200 e sabitlesen bile sahneye göre işlemci ve ekran kartının yükü değiştiği için 185-199 arasında oynaması gayet normal eğer amacın tamamen sabit FPS görmekse, monitörün 144 Hz ise V-Sync açarak 144 FPS e sabitleyebilirsin ama rekabetçi oyunlarda V-Sync giriş gecikmesi...
Bu montaj elemanlarını süzme mi seçiyorlar acaba gaming gen den hazır sistem almıştım 2023 de kule tipi soğutmayı yamultarak takmışlar pizza kulesi gibi duruyor testlerde performansında sorun olmadığı için uğraşmamıştım ben ilerde sıvı soğutmaya geçerim diyerek çünkü komple sistemi geri...
ilk başta bendede düzeltmedi gemini ve chatgpt ye durumu anlatıp adımları bi tekrar dene ramleri çıkarıp silgi ile sil izopropil alkol varsa onunla temizle çünkü ram kolay kolay bozulabilecek bir parça değil açıkcası
Kanka windows veya ekran kartı güncelledin mi yakın tarihte? Ve Windows 11 mi kullanıyorsun? Yakın zamanda durup dururken aynı sorunu bende yaşadım 2 gün kadar uğraştım windows dosyalarım son güncellemeler sonrasında bozulduğu için altta bir kaç şey çakışıyordu ve bellek hatası alıyordum cmd...
Ana telefonum Nothing Phone 3 çok muazzam cihaz ama sosyal medya fotoğraf çekimi için bi 17 pro YD alınır mı alınmaz mı düşünüyorum. Çift telefon taşımakta bunun için biraz zorlama gibi geliyor yorar gibide geliyor
Hocam kumaşta alsan deride alsan eğer akdeniz bölgesindeysen terliyorsun kaçarın yok maalesef öncelikle bunu söleyeyim ben 181 boyunda 80 kiloyum hawk chair kullanıyorum 2 yıl oldu öne biraz ağırlığımı verdim bi ara alttaki tekerli demiri çok hafif yamulttum koltuğu geri yatırınca alttaki...
Hocam o konu hakkında hiç bilgim yok açıkcası ben hepsi standart diye biliyorum sadece bölgeye göre pil kapasiteleri değişebilir Avrupada farklı Türkiyede farklı olabilir.
Kamera ada olarak büyükmüş teknik özellikleri aynı yazıyor ki zaten arada mm fark oynayacağı için çok extreme bir fark yaratmaz çekim performansı olarak öyle bile olsa batarya kapasitesi daha büyük ve daha geniş ekran tek farkları.
Pro max hem batarya olarak daha büyük bir bataryaya sahip ve kamera lensleri daha büyük hocam zamanında bende almayı düşünüyordum çıkmadan önce araştırmıştım bayağı.
Sağlam bir avukat onların içinden geçer bakma senin benim gibi insanlar yeterli vakti ayıramıyor varlıklı biri dolandırılsın bak neler yapar o sarı siteye.