Merhaba arkadaşlar vans ayakkabı alacağım genelde ayakkabı alışverişlerimi sneaksup üzerinden yaparım fakat istediğim modelin bedeni kalmamış vans.com.tr de mevcut güvenilir midir daha önce hiç alışveriş yapmadım yapan varsa yazabilir mi rica etsem?
Ghost of Tsushima oynuyom 2k ekranım var 4070 var 80-100 arası veriyo frame gensiz açınca baya artıyo görüntü kalitesinde öyle ekstra bi bozulmada hissettmedim açıkcası hissetsemde yaşattığı güç zehirlenmesi bana keyif veriyor :kekw:
Hocam yıllardır anker kullanırım hiç pişmanda değilim gayet fiyat ve performans kalitelide bir marka sizin deneyiminizi bilemem ama ben memnunum kullandığım anker ürünlerinden.
Peki durduk yere neden bozulabilir hocam çünkü 2 gün öncesine aralıksız olarak 10-12 saat ghost of tsushima oynadım mesela hiç bir şey yoktu biranda normal oyun oynamıyorken chrome da takılırken restart atmaya başladı biraz araştırdım sürücü çakışmasıda olabilir diyorlar bi kontrol edicem eve...
Garantim maalesef yok hocam. Sistemim 3 yıllık; işlemcim yeni, geri kalan parçaların ise garanti süresi bitti. Bu durumda ne yapabilirim? Bugün eve döndüğümde RAM'leri iyice temizleyip izopropil alkol ve silgiyle tekrar deneyeceğim. Belki kirlenmeye bağlı bir temassızlık vardır diye düşünüyorum...
Selam, bilgisayarım 2 gündür kendini resetlemeye başladı. Bellek tanılama testine soktuğumda RAM'lerden birinin arızalı olduğunu söylüyor. Fakat RAM'in nasıl bir anda bozulabileceğini aklım almıyor. Bu hatanın temel sebebi nedir? Tam olarak yardımcı olabilecek birisi var mı?
Hocam ben konu tablet olduğu için tablet üzerine konuşuyorum yoksa laptop tabii ki daha iyi fakat şunuda es geçmemek gerek ben Grafik Tasarımcıyım hem laptop hem masaüstü setupum var şehir dışına çıktığımda laptopumu alıp çıkıyorum fakat şehir içinde mesela acil bir iş geldiğini düşünelim evde...
Zaten bu tarz bir kullanımda kalem şart dediğin gibi bu tarz sorunlar olsada fiyatına göre verdiği performans ipad'e göre bence okay. Şarj konusunda bir şey diyemem fakat şunu söyleyebilirim yapacağınız işin ağırlığına göre bu ürün değişir sosyal medya için kısa süreli 1-2 dakikalık motion...