Hocam fonlar var fon dağılımını kendinde düzenleyebilirsin bankaya gidip konuşup bilen biriylede düzenleyebilirsin bende 2 yıldır aktif kullanıyorum devlet katkısı zaten başlarda çok etki etmiyor olsa bile zamanla içerideki para arttıkça devlet katkısı artıyor ki zaten belli bir süre...
Orjinal ve güncel ürünler hocam günümüz şartlarında böyle maalesef bende oradan alıyorum hep ama çok sık almadığım için o bütçeleri gözden çıkarabiliyorum taksitle alıyorum aklıma başka bir yer gelmiyor Nike'ın kendi mağazasına bakabilirsiniz eğer daha uygun bir ayakkabı arıyorsanız vans...
harbiden özel gereksinimlisiniz ya enteresansınız.
1783068858
Kanka ilk verdiğim cevaplara bakarsan kendimi düzgünce açıklıyorum ama her gören son mesajı okuyup yorum yaparsa adam yerine koyarak cevap vermem tabi peygamber değilim kusura bakmayacaksın adam gibi konuyu baştan sona okuyup öyle...
Ben fiyat soruyorum adam bana gelip yok ona vereceğim parayla şunu şunu yaparım daha mantıklı diyor kanka bizde ***** değiliz bütçe olan adam zaten 2. El ram bakmaz andaval mıyız? Yani neyi diretiyrosunuz ben 10k ya satmak istediğimi zaten söylememişim istediğim fiyata düşürmek için 10 k dan...
10 liraya kimsenin almayacağını bildiğim için istediğim fiyata düşürebilmek için mantıken yüksekten koyup pazarlık payı bırakacağımı belirteceğim hayatında kaç kere ticaret yaptın?
Zaten konuyu tam okursan güzel kardeşim aklımdaki fiyat aralığının 7-8 bandı olduğunu anlayacaksın ben kapıyı 10 dan açacağımı gelen tekliflere göre fiyatı düşüreceğimi belirttim fakat bazı özel gereksinimli arkadaşlar okumadan yorum yaptığı için algı değişti sanki ben 10 a satmak istiyormuşum...