Enstrüman Çalmak İstiyorum Ama Ne ile Nasıl Başlayacağımı Bilmiyorum

Başlangıç gitarı diye bir şey yok. Hangisine yönelmek istiyorsan başta onu alırsın. Takamine'yi tavsiye edene ben denk gelmedim. Fender ve Yamaha iyidir.

cok uzun tam okuyamayacagım ama baslıktan cevaplayayım eger pıyano ıstıyorsan basta mıdı klavye al pc varsa bır daw uzerınden fl studıo/ableton gıbı yavas yavas ogrenırsın
Yok piyano çalamam ben çok zor iki elimi aynı anda farklı şekilde kontrol edemem diye düşünüyorum 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlangıç gitarı diye bir şey yok. Hangisine yönelmek istiyorsan başta onu alırsın. Takamine'yi tavsiye edene ben denk gelmedim. Fender ve Yamaha iyidir.
Başlangıç gitarı sormadım zaten bağlama , akustik gitar ve elektro gitar arasında çalımı en kolay olanı sordum. Bir enstrümana alışkınlığım olmadığı için kolay çalınabilirliği olan ile başlamak daha mantıklı olur. Kaç tane forum baktım video izledim takamine hep var yabancı forumlarda da genelde yamaha fender ve takamine öneriliyor.

Yok piyano çalamam ben çok zor iki elimi aynı anda farklı şekilde kontrol edemem diye düşünüyorum 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlangıç gitarı sormadım zaten bağlama , akustik gitar ve elektro gitar arasında çalımı en kolay olanı sordum. Bir enstrümana alışkınlığım olmadığı için kolay çalınabilirliği olan ile başlamak daha mantıklı olur. Kaç tane forum baktım video izledim takamine hep var yabancı forumlarda da genelde yamaha fender ve takamine öneriliyor.

Gitara şu an başlasan elinde muazzam bir kaynak var. Örneğin nota bilmiyorsun diyelim, bir dünya parçanın tab şekilde formatı bulunuyor. Eğer istersen Guitar Pro programını da alabilirsin. He fırsatın varsa gitar kursuna gitmeni tavsiye ederim. Nota bilmeden de çalarsın ama nota bilirsen çok daha iyi olur. Bu arada klasik gitar tavsiye ederim.

Geri