Kendi sistemimde Sapphire RX 6900 XT Nitro+ Se , ofis bilgisayarımda Asus RX 580 Rog Strix . Uzay montaj ve test bilgisayarlarındaysa Asus Phoenix RTX 3050...
7900XT ile aynı sorunu yaşadım dün W10 işletim sisteminde . DDU ile sürücüleri kaldırıp manuel olarak 26.6.1 sürümünü indir . İndirdikten sonra interneti...
Geçerli değil c4 diye dalga geçilen mining çıkması güç kaynaklarını bile denemek için kullandım .Çok nadirdir 80+plus bronze bir güç kaynağı patlayacak ...
Tek tek parçaları ilana atar beklerim dersen 35k'nın az üstü etme ihtimali var , istersen o fiyattan kasa haliyle deneyebilirsin . Ancak elden çıkartmak...
Laptoplarda bu sorunla çok karşılaşıyoruz hocam ancak en mantıklısı gaming cihazlarda olabildiğince az dokunmak klavyeye. Harici klavye almak klavye...
Parmak izi olması önemli değil plastik kutudan çıkartırken eldivensizse parmak izi kalıyor . Adetli aldığım traylerde genelde parmak izine denk geliyorum...
Dataservis'te istediğin parçaları bulabilirsin . Çalıştığım yer için çoğu zaman parçaları oradan alıyorum herhangi bir sorun yaşamazsın iadesi de kolay oluyor.
Merhabalar hocam "4 "olarak belirtilmiş olan kısma takmanız gerekiyor. Şöyle bir sorununuz var bu 2 portun biri ekranlı sıvı soğutmaya diğeri kasanın önüne...