Özür dilerim belirtmeyi unuttum hocam kabaca söylemek gerekirse içinde güçlü grafik kartı olan oyuncu cihazları genelde hafif yada kibar değildir . Öyle ise...
Kendin satarsan 15-16bin TL arası deneyebilirsin . Geçen hafta ikinci el aynı sistemin 3060 ekran kartlı ve 512 ssd olan hali 19.000TL den satıldı . 3060...
Sürekli overclock denemeleri yapmayacaksan bir amacı yok bence normal kullanımda artık . Önceden bios bozulursa tekrar yazmak durumunda kalıyorduk ancak...
Bir 5k daha çıkabilirseniz , 55.000 TL'den ASUS5K kuponu ile 50.000 TL'ye düşüyor sıcak fırsatlarda konusu da var . Fiyat performans olarak bu bütçede en...
Kendi sistemimde Sapphire RX 6900 XT Nitro+ Se , ofis bilgisayarımda Asus RX 580 Rog Strix . Uzay montaj ve test bilgisayarlarındaysa Asus Phoenix RTX 3050...
7900XT ile aynı sorunu yaşadım dün W10 işletim sisteminde . DDU ile sürücüleri kaldırıp manuel olarak 26.6.1 sürümünü indir . İndirdikten sonra interneti...
Geçerli değil c4 diye dalga geçilen mining çıkması güç kaynaklarını bile denemek için kullandım .Çok nadirdir 80+plus bronze bir güç kaynağı patlayacak ...
Tek tek parçaları ilana atar beklerim dersen 35k'nın az üstü etme ihtimali var , istersen o fiyattan kasa haliyle deneyebilirsin . Ancak elden çıkartmak...
Laptoplarda bu sorunla çok karşılaşıyoruz hocam ancak en mantıklısı gaming cihazlarda olabildiğince az dokunmak klavyeye. Harici klavye almak klavye...