20-25 Bin TL Ortalama X870 Anakart Önerisi Atx Siyah

Oyun için X870 almak çok gereksiz, 20-25K çok ciddi bir bütçe, oyun için anakarta yatırılmamalı.
Ben simülasyon oyunları oynuyorum. Usb olarak da 5/6 portu kullanıyorum donglelar ile beraber.Haklısın zamanında 17 küsür verdim eski aldığım karta dediğin gibi 18/19 civarlarında tomahawk max ler var onu da alabilirim hem vatanda mevcut paranın yatmasını beklemem.

Amd’nin ,İntel’in sitesine gireceksinde pcle hattı kaç adet var bakacaksın işlemciye göre . Yine anakart ozelliklerden hangisi x4’le hangisi x8’le çalışıyor . Hepsine baktın işlemci 24 pcle hattı var çıkardın ekran kartini kaldı x8 , x4’ü çipset yedi zaten,taktın 2 adet nvme m2 ssd oyunla sistemi ayrı ssd’de çalıştırdın , düştü gpu x8’e .Yapacağın işleme göre %1-5 arası performans kaybın hayırlı olsun . Hocam her sene yok bunu yaptık , yok sunu yaptık , yok böyle overclock , yok böyle yardımcı yazılımlar .10 senedir düzelmeyen bir durum bu birazcık kavrayınca keriz yerine koyulduğumuzu anlıyoruz .
aynen oyle bundaki sorumluluk AMD ve Intelde, bundan kurtulmak istiyorsak server cpusu alin diyorlar kisaca :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,964
Üyeler
199,255
Son üye
aydunus

Geri