Ben bu linkten, HB saticili olarak almistim. Faturayi yanlis kesiyorlar (linteki urun adini kullaniyorlar, boyle model yok). Bundan dolayi kutu fotosunu...
Yurtdisi cihaz oldugu icin Samsung teknik servisleri bakar mi, ucret alirlar mi sorun.
Ben tellerime pek yazilim update yapmiyorum, kasitli yaşlandirma...
Evet premium için di. 70 lira verip alınabilirdi premium. kasama sığacak olsa ziraat visa ile alacaktım. 500 hb kuponu + 350 visa indirimi + 250 ziraat...
Ek visa indirimi premium hesaplar icin gecerli galiba. Bir de AIOyu bitirmisler.
Alphacool T38 240mmden gecmeyi dusunuyordum aslinda ama fanlari sesliyse...
Megakuponlar, TYda indirim kuponlari kisminda gorunuyo, kupon kodu olarak goremedim. Bir tek 2000/200 kalmis, digerlerini bitirmisler. 1500/400 ve 1000/250...
AMDde durumlar karisik. Intel olsaydi baska bakardim ama B850-E de guzel mobo, Edge Tidaki veriyolu paylasimina gore daha mantikli yapilmis. Edge Ti da M2ye...
X870 Edge Ti aldim, B850-E gecmemekle hata mi ettim yazilirsa bu sefer Edge Ti ovmeye baslar :):)!bu yapay zekalar cok cakal.
Isin diger tarafi B850-E eger...
Gençler beni dinleyin. Burada oled kötüleyenleri dinlemeyin. Burada oled kötüleyenler daha dün tn panel övüyordu. Yiğenim bunlara kandı. Gidip kendine tn...
Gpu statik elektrige bogulmus galiba, fon makinasi ya da blowerla filan temizlemek dogru degil. Normalde bu durumda fisi cekip guc tusuna basilarak statik...