Yav ben pcde değilken geliyor bunlarda :D
Geçen 2tb kingston kc3000 almıştım bu konu açıldığı zamanlar sarımask ezici gelmişti 5k ya düşürmüştüm seviniyorum...
Ekran kartları sadece performans odaklı artmıyor artık daha düşük voltajlar ile performans vermeye de odaklandığı için bence 5000 serisine göre çok fazla...
bunun epey dalgasi gecildi ama ben de faydali buldum :) 5060 gibi kartlara yedirecegini sanmiyorum ama Nvidia bu belli de olmaz, adamlar gpu sektorunden...
Evet dusuk zaman dilimi ve >=850w PSU kaliteliyse tahminen kaldirir. Ama 'peak yapmiyor, nerden ogrendin' cumlesine yanitti bu yazdigim :) Lightning Z butik...
DLSSi ben de faydali buluyorum. Ama 5070'i 4090den performansli gostermeleri yanlisti lansmanda. Herseyden once Vram avantaji var 4090nin. DLSSi daha da...
lag ne olacak, hardcore gamerlar biraz bu frame generation isi nedenli lagden rahatsizlar. Ama rtx 6 serisi de kas gucu artsa da yazilima odakli olur...
olsun 5080 de 4080den fazla tuketiyor ama tabi 5090 guc canavari gibi degil :)
6080 de 5080den fazla tuketir tahminen, malesef gerek gpu gerek cpuda...
Donanımhaberde TV Tavsiyeleri Ana Konudaki dönen muhabbetleri aratmıyorsun, araştıran eden akıllı adamın hali sohbeti bir başka oluyor ağzın bal yesin.
Flexible OLEDleri neden hala yayginlastirmadilar anlamiyorum, monitor ornekleri de vardi aslinda.
Samsung (yeni cikacak Apple telde) ve galiba Huaweide...