Çözüldü✓ 6000 Serisi İçin Psu Yükseltme

Biliyorum dostum ben kendi kartımı alırken en büyük yabancı kanalların hepsi suan aptallık diyordu düz 5x serilerini almak cok yakında super serisi cıkacak bunlar para etmeyecek diyordu. Aciliyetten dolayı aldım ortada ne 5000 super var ne baska kart. Aldıgım kartta %30 zam yedi 😃.
Evet hocam şuan olan kartları almak daha mantıklı yani ben şüpheleniyorum oyuncu kartı çıkaracak mı diye o bildiğiniz eski 1000 serisini çıkartan nvdia kalmadı yani 1 yıl daha bile ertelenme şansı var yada çıkmama şansıda var amd de böyle bence ama amd daha az

Evet hocam şuan olan kartları almak daha mantıklı yani ben şüpheleniyorum oyuncu kartı çıkaracak mı diye o bildiğiniz eski 1000 serisini çıkartan nvdia kalmadı yani 1 yıl daha bile ertelenme şansı var yada çıkmama şansıda var amd de böyle bence ama amd daha az
Amd 9080xt dedikodusu döndürüyodu fos cıktı. Nvidia 3060ı tekrar piyasaya sürdü yurtdışında o denli garibanlıkta suan. Bence eldeki vramleri 6000 e saklamalılar. Veya superi cıkartıp bak elimizdeki vramler azaldı o yüzden 6x serisi 6x fiyatla geliyor diyebilirler.

Super ekran kartlarını beklemek bence biraz boşa kürek çekmek gibi bir şey artık 6000 serisi beklenecek o da 2027 yılı içinde olur benim tahminim 2. çeyrek en erken bu krizden dolayı. Bu sayaede bence 1000 serisi ekran kartlarından sonra bence en düşünülmüş en güzel kartlar 4000 serisi super kartlar oldu ya

Super ekran kartlarını beklemek bence biraz boşa kürek çekmek gibi bir şey artık 6000 serisi beklenecek o da 2027 yılı içinde olur benim tahminim 2. çeyrek en erken bu krizden dolayı. Bu sayaede bence 1000 serisi ekran kartlarından sonra bence en düşünülmüş en güzel kartlar 4000 serisi super kartlar oldu ya
27 q4 veya 28q 1 den aşşağı gelmezler yazıyorum buraya.

Hocam bu 3psudan hangisi iyidir? fiyatı kaça düşerse alıyım?

Hocam bu 3psudan hangisi iyidir? fiyatı kaça düşerse alıyım?
Rog 1200p gecen 10k ya düstü o fiyatta bulabilirsen alınır. Msi mpg a1000g 8k civarına alınır. Bu 2 psuyu alabilirsin.

Rog 1200p gecen 10k ya düstü o fiyatta bulabilirsen alınır. Msi mpg a1000g 8k civarına alınır. Bu 2 psuyu alabilirsin.
Hocam SPL de bunlar A+ değiller teknik olarak benim listedeki psular daha iyi degiler mi?

Hocam SPL de bunlar A+ değiller teknik olarak benim listedeki psular daha iyi degiler mi?
A veya a+ bir farkı yok muhtemelen msi fandan dolayı a+ değildir. Rog 1200p a+ olması lazım

5090 veya 6090 mı alıyoruz hocam 😃 arkadaş max cıkabilecegim 6x80 demis o da bugubki 5080 fiyatlarına bakarak yorum yaptı muhtemelen. Alabilecegi kart tahminimce en baba 70 ti
olsun 5080 de 4080den fazla tuketiyor ama tabi 5090 guc canavari gibi degil :)
6080 de 5080den fazla tuketir tahminen, malesef gerek gpu gerek cpuda verimlilikler senelerdir dusuk. Tabi 6090nin PSU ihtiyaci gibi olmaz 6080 de, gerci bunlarin cikip cikmayacagi da belli degil. Nvidia 'bakin isinize ben AIdeyim baslarim oyununuza' da diyebilir :)
ben x090 kullanmıcam (24gb x080 max benim için)

olsun 5080 de 4080den fazla tuketiyor ama tabi 5090 guc canavari gibi degil :)
6080 de 5080den fazla tuketir tahminen, malesef gerek gpu gerek cpuda verimlilikler senelerdir dusuk. Tabi 6090nin PSU ihtiyaci gibi olmaz 6080 de, gerci bunlarin cikip cikmayacagi da belli degil. Nvidia 'bakin isinize ben AIdeyim baslarim oyununuza' da diyebilir :)
Yani su dlss5 i optimize calıstırırlarsa 5060 da falan bi 6 7 yıl kart cıkarmasalarda olur

2000w dır o 1000w olsa duramazsın ya bu bilgi sana nerden geldi ya hocam. Hangi ekran kartı 1000w çekmiş de 5090 çekecek bir insanda hey kardeşim nereye gideysun da dememiş herkes hemfikir galiba. (Ekran kartın çektiği voltaj belli voltaj eğrisi belli amperi, belli bu 2 veri sayesinde çekeceği watt değeri de belli yani 1000w peak atması imkansız)
gizli kaynaklardan gelmedi yaw :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,510
Üyeler
199,174
Son üye
Alp13

Geri