Filmmaker modundan mı emin değilim ama gece izleyeceğim zaman parlaklığı maksa alıyorum. Alırken ben de sizin gibiler yüzünden tedirgin oldum, parlaklığın...
Maks parlaklığını fiziksel olarak incelemeden almayın, gün içinde kullanımına göre odanın ne kadar aydınlık olduğu çok önemli. Oled panel olunca gece full...
Alıp salon gibi yerlerde kullanmak için bunu düşünenler sakın bulaşmasın. 55" bile ufak odaya tam oluyor. Bunun dışında çok güzel bir model, 55" olanını...
Almayı düşünen varsa çok güzel ürün. Laptop'ım (i7-13650hx + rtx 4070) dahil her şeyimi şarj ediyorum. Pc şarj edecekseniz iş görüyor, çok sağlam. İlgilisi...
Lg OLED55C54LA ile bunun arasında kalmıştım 3 hafta önce, oledden yana kullandım tercihimi oda fazla aydınlık olmadığından. Bazen parlaklık bir tık daha...
Harbiden çok artmış piyasası la. Bu devirde powerbank alınmaz olmuş. Bu parayı verecek olsamdaki kastım, bu kadar vereceğime biraz daha ekleyip iyi bir şey...
22.5w çıkış değeri var. Bu parayı verecek olsam en az 65w çıkış beklerim, pcyi falan da şarj edebilmek için. 5-6 yıl önce aldığım powerbankin çıkış gücü de...
Bahsettiğiniz modeller dışında içinize sinen başka model var mı acaba bakmamı önerdiğiniz? Yoksa alacağım Cyclone 2'yi, çok hoşuma gitti. Bu arada detaylı...