sersebil isimli üyenin son içerikleri

1. S

LG OLED48C54LA 48" 4K OLED TV - Vatan Bilgisayar %15 İndirim - 42499TL / Diğer TV İndirimleri

Filmmaker modundan mı emin değilim ama gece izleyeceğim zaman parlaklığı maksa alıyorum. Alırken ben de sizin gibiler yüzünden tedirgin oldum, parlaklığın maks kaç cd olduğu meydanda zaten. Kişisel tercihim bu, size hesap mı vereceğim la bir de. Üründen memnunum, az daha parlak olmasını...
  2. S

LG OLED48C54LA 48" 4K OLED TV - Vatan Bilgisayar %15 İndirim - 42499TL / Diğer TV İndirimleri

Maks parlaklığını fiziksel olarak incelemeden almayın, gün içinde kullanımına göre odanın ne kadar aydınlık olduğu çok önemli. Oled panel olunca gece full parlaklıkta bile dizi film izlerken ancak yetiyor.
  3. S

Alıp salon gibi yerlerde kullanmak için bunu düşünenler sakın bulaşmasın. 55" bile ufak odaya tam oluyor. Bunun dışında çok güzel bir model, 55" olanını kullanıyorum 2 aydır.
  4. S

❌İndirim Bitti! Anker 737 GaNPrime 120W USB-C Şarj Cihazı 2439,20₺

Hocam o ısınma bu tip high density şarj aletlerinde oluyor maalesef. Genelde 30 dakika maks yükte durabiliyorlardı diye hatırlıyorum.
  5. S

❌İndirim Bitti! Anker 737 GaNPrime 120W USB-C Şarj Cihazı 2439,20₺

Almayı düşünen varsa çok güzel ürün. Laptop'ım (i7-13650hx + rtx 4070) dahil her şeyimi şarj ediyorum. Pc şarj edecekseniz iş görüyor, çok sağlam. İlgilisi varsa bunun muadil 100w olanı ugreen tarafında mevcut ama bundan daha pahalı oluyor genelde. Yorumlarında 1 yılda bozuldu tarzı şeyler...
  6. S

🔥İndirim Arzum Ar258 Patcorn Yağlı Mısır Patlatma Makinesi 8.325,00 TL

Tencerede ayarını güzel tutturunca (birkaç sefer denemeyle) mükemmele yakın yapılabiliyor, almaya değer mi bilemedim.
  7. S

🔥İndirim Champion Erkek Büyük Logo Baskılı T-Shirt 646TL !

Teşekkürler, reklam panosu olmak istemiyorum.
  8. S

🔥İndirim TCL 55c7k 55 inç Miniled Televizyon - 52.000 TL (Peşin Fiyatına 4 Taksit)

Lg OLED55C54LA ile bunun arasında kalmıştım 3 hafta önce, oledden yana kullandım tercihimi oda fazla aydınlık olmadığından. Bazen parlaklık bir tık daha fazla iyi olurdu dedirtiyor onun haricinde memnunum. Bu model de çok güzel, oled ile arada bırakacak kadar iyi bence. Düşünen varsa güzel tv
  9. S

🔥İndirim Anker Powercore 10000 mAh Powerbank 759,00 TL

Harbiden çok artmış piyasası la. Bu devirde powerbank alınmaz olmuş. Bu parayı verecek olsamdaki kastım, bu kadar vereceğime biraz daha ekleyip iyi bir şey alırım uzun ömürlü oluyor demekti de uçmuş fiyatları
  10. S

🔥İndirim Anker Powercore 10000 mAh Powerbank 759,00 TL

22.5w çıkış değeri var. Bu parayı verecek olsam en az 65w çıkış beklerim, pcyi falan da şarj edebilmek için. 5-6 yıl önce aldığım powerbankin çıkış gücü de 22.5w ve hala kullanıyorum. Gittiği yere kadar kullanılan ürünler olunca geleceği de düşünmek gerekiyor, pc tarzı şeyleri de şarj edebilir...
  11. S

🔥İndirim Altınyıldız Erkek Kırmızı Şişme Yelek 506 TL

Para verseler giymem, üzgünüm.
  12. S

❌İndirim Bitti! Claw's Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Teşekkürler hocam, iyi geceler
  13. S

Bahsettiğiniz modeller dışında içinize sinen başka model var mı acaba bakmamı önerdiğiniz? Yoksa alacağım Cyclone 2'yi, çok hoşuma gitti. Bu arada detaylı yanıtlarınız için teşekkürler.
  14. S

Hocam 4k civarına cyclone 2 var, bu fiyata nasıl sizce? Yoksa easySMX D10 alayım mı 3.5k'ya. Kısaca 4k civarına al geç diyeceğiniz model hangisi olur?
Geri