Filmmaker modundan mı emin değilim ama gece izleyeceğim zaman parlaklığı maksa alıyorum. Alırken ben de sizin gibiler yüzünden tedirgin oldum, parlaklığın maks kaç cd olduğu meydanda zaten. Kişisel tercihim bu, size hesap mı vereceğim la bir de. Üründen memnunum, az daha parlak olmasını...
Maks parlaklığını fiziksel olarak incelemeden almayın, gün içinde kullanımına göre odanın ne kadar aydınlık olduğu çok önemli. Oled panel olunca gece full parlaklıkta bile dizi film izlerken ancak yetiyor.
Alıp salon gibi yerlerde kullanmak için bunu düşünenler sakın bulaşmasın. 55" bile ufak odaya tam oluyor. Bunun dışında çok güzel bir model, 55" olanını kullanıyorum 2 aydır.
Almayı düşünen varsa çok güzel ürün. Laptop'ım (i7-13650hx + rtx 4070) dahil her şeyimi şarj ediyorum. Pc şarj edecekseniz iş görüyor, çok sağlam. İlgilisi varsa bunun muadil 100w olanı ugreen tarafında mevcut ama bundan daha pahalı oluyor genelde. Yorumlarında 1 yılda bozuldu tarzı şeyler...
Lg OLED55C54LA ile bunun arasında kalmıştım 3 hafta önce, oledden yana kullandım tercihimi oda fazla aydınlık olmadığından. Bazen parlaklık bir tık daha fazla iyi olurdu dedirtiyor onun haricinde memnunum. Bu model de çok güzel, oled ile arada bırakacak kadar iyi bence. Düşünen varsa güzel tv
Harbiden çok artmış piyasası la. Bu devirde powerbank alınmaz olmuş. Bu parayı verecek olsamdaki kastım, bu kadar vereceğime biraz daha ekleyip iyi bir şey alırım uzun ömürlü oluyor demekti de uçmuş fiyatları
22.5w çıkış değeri var. Bu parayı verecek olsam en az 65w çıkış beklerim, pcyi falan da şarj edebilmek için. 5-6 yıl önce aldığım powerbankin çıkış gücü de 22.5w ve hala kullanıyorum. Gittiği yere kadar kullanılan ürünler olunca geleceği de düşünmek gerekiyor, pc tarzı şeyleri de şarj edebilir...
Bahsettiğiniz modeller dışında içinize sinen başka model var mı acaba bakmamı önerdiğiniz? Yoksa alacağım Cyclone 2'yi, çok hoşuma gitti. Bu arada detaylı yanıtlarınız için teşekkürler.