ya dostum anlamıyor musun sen adamın hassasiyeti yok ve böyle yüzbinlerce insan var onlar için İNDİRİM FIRSAT GÖRMÜŞ paylaşmış buranın amacı da bu ya sıcak...
Anlamıyorlar ki sistemin en tepesindeki boykot etmediği sürece ki ona devletler arası amborgo denir ki mümkün değil hiç bir işe yaramaz bende diyorum ki...
diyorum ya ben de müslümanım ibadetlerimi yapıyorum dikkat de ediyorum ama etmeyen arkadaşlarım var söylerim kendi fikrimi isterse yapar istemezse yapmaz...
Herkesin kendi hayatı burada içen adamı bir kere uyarirsin ama tehditvari takılmaya gerek yok, dinde de böyle bir şey yok zaten. Şu konularda böyle takılan...
hadi ekonomiden anlamıyonuz şu adamın attığı bilanço raporundan bile almadığınız kolanın şirkete zarar vermediğini anlarsınız isteyen içsin isteyen içmesin...
Çok fazla objektif olmayan boykotcu kanal izliyorsun hocam. Coca-Cola bu dediklerini daha önceden de yapıyordu zaten şuan da yapınca boykot için yapıyor...
Ben olabildiğince Türk menşeli ürün alırım da yalan yanlış laflar söylemeye gerek yok. Boykot kralı denilen Coca-Cola Türkiye de gayet de iyi kar ediyor bu...
Evet hala çok fazla stok var marketlerde, böylesi daha iyi biz tüketiciler için. Aslında Migros için de daha mantıklı, kazanılan puanları yine Migros'ta...
Bu daha iyi aslında çünkü 100k alıp satmaya çalışan adam olduğunu düşün money iade olunca paralar sadece markette harcanabiliyor bu yüzden bu adamlar...
Net pcx ömürlük bile kullanırsın düzgün kullanimda
Ayrıca Hondanin fabrika lastikleri güzel diğerinin yol tutuşunu lastiği biraz baltaliyor gibi yorumlar...