yagizjdkg isimli üyenin son içerikleri

1. Y

🔥İndirim Sırma Maden Suyu 24'lü Paket 219₺🔥

İçimde Beypazarı en iyisi ama avoyanin meyvelilerinin de piyasada rakibi yok. Migrosta falan çok pahalı a101 de uyguna satılıyor avoya
  2. Y

🔥İndirim ❗Popeyes Popchicken, Tavuk Burger Kaçmaz Menü 600 Yerine 340 TL❗

2 popchiken içecek patates zaten indirimsiz 340 TL Kuponla 2 maxi cheddarli 1 kova patates içecek soğan halkası soslar 300 her ay 1 kez söylerim hep sıcacık getiriyorlar butikte 1 hamburger yedirmezler su fiyata Kurt konusunda yüzlerce şubesi var müdürüne çalışanına göre çok degisiyor temiz...
  3. Y

🔥İndirim Sırma Maden Suyu 24'lü Paket 219₺🔥

2 Eylül 2025 üretimli olanlar için uyarı yapmışlar
  4. Y

❌İndirim Bitti! Kamp Sandelyesi 299tl

Hayır 299 a indi ama ben gerçekten fiyatı uygun mu diye araştırırken geç atmış oldum :) Kuponla 249 oluyordu bazilarinda
  5. Y

❌İndirim Bitti! Kamp Sandelyesi 299tl

Kisiye özel kuponlar ile 249 a kadar düşüyor https://app.hb.biz/8g2W3GmeU5Ah Edit Hepsiburada 600 e çekti :(
  6. Y

90 40 Mouse Pad Önerisi

Kaliteli önerileriniz varsa sevinirim :)
  7. Y

Xbox Pass Nasil İade Edilir

İptal et dedikten sonra ayrıca iade et kısmına atıyormuş bunu bilmiyorum teşekkür ederim
  8. Y

Hocam direk sipariş kısmında gözükmüyor ama abonelik aktif diyor
  9. Y

Az önce gamepass aldım bi baktım hiçbir oyun yok asıl oyunlar üst paketteymis. Hiç kullanmadım alalı 20 dakika falan oldu bunu nasıl iade ederim
  10. Y

Yanlis Fiyatlandirma Sonrasi Kargoya Verilen Urunun İptali

Dostum senden ve forumu okuyan herkesten çok özür dilerim seninle bu muhabbete girip herkesin vaktini caldim keşke karşımdaki duvarla bu konuşmayı yapsaydım. Bahsettiğin mesajı at, alintila diyorum sen bana niye yorum yazdın, cevap verdin diyorsun bu müthiş talebini moderatörlere iletip...
  11. Y

Dostum yazmışsın yapmışsın yok burası sanal ortam atsana benim bunlari dedigim yorumlari :D
  12. Y

Dostum aşırı boş yapıyorsun o zaman. Konu zaten fırsatçılık yapması gelmişsin alıcıya suçun yikilmasina kızıyorum yazmissin kim bu adama ulan sen niye sipariş verdin yazmış alintilasana. Yani forumu okumamissindir yazmışsındir ben yanlış anladım dersin hala yağ gibi üste çıkmaya calisiyorsun 38...
  13. Y

Kimse adam sipariş verdi diye ahlak bekçisi kesilmiyor herkes dava açabilir miyim bir şeyler koparabilir miyim demesine yorum yapıyor. Bunun dışında mesajinda değişen bir şey yok
  14. Y

Diğerinde de sözlü ve yazılı kural var dostum o her alışveriş yaparken onayladigin sözleşmede yazıyor ve onayliyorsan bileceksin
  15. Y

Bilgim yok neden haksız kazanç elde etmiş oluyorum yazmışsın o zaman ben de kahvede kumar oynatayim sonra kumarın yasak olduğunu bilmiyordum diyeyim. Yüzde 10 20 indirim yapar sonra iptal edip fiyatı yukarı çeker gidersin thh ye ama bu tür büyük fiyat hatalarinda saticinin iptal etme hakkı...
Geri