2 popchiken içecek patates zaten indirimsiz 340 TL
Kuponla 2 maxi cheddarli 1 kova patates içecek soğan halkası soslar 300 her ay 1 kez söylerim hep sıcacık getiriyorlar butikte 1 hamburger yedirmezler su fiyata
Kurt konusunda yüzlerce şubesi var müdürüne çalışanına göre çok degisiyor temiz...
Dostum senden ve forumu okuyan herkesten çok özür dilerim seninle bu muhabbete girip herkesin vaktini caldim keşke karşımdaki duvarla bu konuşmayı yapsaydım.
Bahsettiğin mesajı at, alintila diyorum sen bana niye yorum yazdın, cevap verdin diyorsun bu müthiş talebini moderatörlere iletip...
Dostum aşırı boş yapıyorsun o zaman. Konu zaten fırsatçılık yapması gelmişsin alıcıya suçun yikilmasina kızıyorum yazmissin kim bu adama ulan sen niye sipariş verdin yazmış alintilasana. Yani forumu okumamissindir yazmışsındir ben yanlış anladım dersin hala yağ gibi üste çıkmaya calisiyorsun 38...
Kimse adam sipariş verdi diye ahlak bekçisi kesilmiyor herkes dava açabilir miyim bir şeyler koparabilir miyim demesine yorum yapıyor. Bunun dışında mesajinda değişen bir şey yok
Bilgim yok neden haksız kazanç elde etmiş oluyorum yazmışsın o zaman ben de kahvede kumar oynatayim sonra kumarın yasak olduğunu bilmiyordum diyeyim.
Yüzde 10 20 indirim yapar sonra iptal edip fiyatı yukarı çeker gidersin thh ye ama bu tür büyük fiyat hatalarinda saticinin iptal etme hakkı...