yagizjdkg isimli üyenin son içerikleri

1. Y

65-75k Telefon Önerisi

S25 ultra ile iPhone 17 kıyaslayıp Android'e çöp çekenler de ne yasiyor anlayamadım epeyi açıp karşılaştırmak zor olmamalı 😀
  2. Y

65-75k Telefon Önerisi

Xiaomi arayüzünü seviyorsan yanında verdikleri 14k lik tablet fiyat bandında en iyi tabletlerden biri sana uygun olur Magic 7 8 Türkiye'de 5 yıl Avrupa'da 7 yıl 400 600 pro Türkiye'de 3 yil Avrupada 5 yıl
  3. Y

🔥İndirim Honor Magic 8 Pro 12/512 69.999tl

Ülkemizde alım gücünün düşmesiyle ulaşılabilir lüks marka imaji anlamında Apple çok önde insanlar da bu yüzden alıyor çok alındığından ikinci el piyasası da daha iyi oluyor
  4. Y

Android düzgün kullanımda 8 yıl bile gider hocam çevremde var. Tabii 4 5 yıldan sonra performans düşer ve markaya göre değişir bu tüm telefonlarda böyle. Ek olarak önerim ben ekran kırılsa da servise gondermiyorum durum kötüyse telefonu degisiyorum çünkü tecrübelerime göre servise giden telefon...
  5. Y

Su olaya kesinlikle katılıyorum kimse profesyonel fotoğrafçı değil, kimse her gün yüksek işlem gücü kullanmıyor üstüne Apple telefonların o kadar kalın olup bataryasının az olması da beni rahatsız ediyor. Ayrıca o kadar para veriyorsun bazı modelleri ısıyı düzgün dagitamamasindan tut ekranı 60hz...
  6. Y

Arkadaşlar evet honor ve Samsung yenilik anlamında daha iyi ve artık 6 yıl güncelleme destegi sunuyorlar ama siz Türkiye'de bu telefonları Apple gibi yüksek fiyattan zor satarsiniz çünkü ikinci el piyasası yok. Millet araba alır gibi yatırımlık telefon alıyor resmen bu adam Android telefon 2 kat...
  7. Y

Rezil Ötesi Valorant Dereceli Sistemi Hakkında

Bu bende de oluyor FPS oyunlarında mesela bazen el ısınıyor her el MVP oluyorsun takıma çer çöp adam geliyor bunun sebebi muhtemelen oyun sen iyiysen takımın gerisini kötü atıyor ama sen o gün kotuysen iki takımın dengesi eşit olsun diye iyi oyuncu atıyor sonuç olarak senin oyunda kalmani ve...
  8. Y

İncehesap Kutusu Açılan Kulaklık İçin İade Kodu Vermesine Rağmen Para İadesi Yapılır mı

Olumlu olumsuz sonuç çıksın olumsuz çıkarsa ayrı konu açarsın şimdilik diyecek bir şey yok
  9. Y

İncehesap Kutusu Açılan Kulaklık İçin İade Kodu Vermesine Rağmen Para İadesi Yapılır mı

Dostum firmanın keyfine kalmış ama reddetse bile ürün sağlamsa paranı biraz ugrasirsin ama alırsın
  10. Y

Eğer açılmamış hali gibi yapamam diyorsan çok uğraşma yirtman daha kötü olur
  11. Y

Ne alırsanız alın kutusunu düzgün açın, eksiksiz ve paketi açılmamış haliyle düzenleyin ve iadeye gonderin. Ben hep böyle yaparım şuana kadar hiçbir site iademi reddetmedi. Sonuçta adam o ürünü tekrar satabildigi sürece onun için sorun yok ama sanırım bir karton parçası dışarıda kalmış onu da...
  12. Y

🔥İndirim Nestle Fındıklı Gofret 8x 99,90tl

Hocam bu tür Uluslararası büyüklükte şirketlerin yüzde 99 unun arkası temiz değil zaten ben burada sırf hissesi var diye boykot edilmesini garip buldum sonuçta yatırımları sadece orada Zaten siteye bir girdim takım formalarindan tut yiyecek içecek kahve dünyası vb her şeye boykot demişler Ama...
  13. Y

❌İndirim Bitti! Julius Öğütülmüş Filtre Kahve X16 213,34 TL

200 TL 4kg ürünün kargo parasını, kutu masrafini karsilamaz iade edeceğim desen ürün sizde kalsın efendim parayı iade ettik deseler sasirmam :D
  14. Y

🔥İndirim Nestle Fındıklı Gofret 8x 99,90tl

Nasıl yani sadece İsrail gıda sektöründe hissesi var diye mi boykot ediyorsunuz sonuçta Nestle Dünyanın en büyük gıda markalarından biri her ülkede yatırımı olur. Adamların 180 den fazla ülkeye yatırımı var zaten Turkiyeye de 20 yılda 25 milyar 250 milyon Türk lirası yatırım yapmışlar iş...
  15. Y

❌İndirim Bitti! Julius Öğütülmüş Filtre Kahve X16 213,34 TL

1 paket gonderseler bile iyi 😃 gerçi ben pek kahve içmem 4kg kahve ziyan olmasın diye almadim ama gonderecekler mi diye meraklanmadim degil alan arkadaşlar güncelleme yaparsa sevinirim
Geri