Arama sonuçları: *

1. Y

Fener Maçını İzliom Gümbür Gümbür Takım Valla

Avrupa'da final oynamak= ucl deki herhangi büyük takıma karşı oynamak Aynı zevki veriyor İsmail adam gibi oynatirsa binim binim demekten vazgeçerse rahat alır bu kadroyla
  2. Y

Üniversite İçin Not Amaçlı Tablet Önerisi.

Amacına kalmış ne yapacaksın ki
  3. Y

Evet onlar getirdi :D yani taraftar bile bunu diyor zaten Okanın bir tane 0 dan çıkardığı topçu var mı mesela
  4. Y

GS de osimhen dışı oynayan oyuncu yok bjk ve FB nin kadro dağılımı daha dengeli Avrupa'da az bı taktik bilen takım osıyı düzgün tutunca Okan panik atağa çıkıp sicip sıviyor, nasıl bunları yenerimi değil maç sonu hangi bahaneye siginsam diye düşünüyor İsmail bu sezon Türk oyuncu sevdasından...
  5. Y

Ağır Türk takımlarının genç ve dinamik Avrupa takımlarına karşı şansı yok zaten Fenerin kadro her sene kökten değişip durduğundan oturması da 2 3 ay sürüyor
  6. Y

PC Mühendisliği Laptop Önerisi

Bu DDR 4 ama yine de iyi laptop aklında bulunsun
  7. Y

Apple A16 için 5k da kaleme bayacaksin üstüne v9 hem 10k daha ucuz (kalemle) hem de daha iyi özellikler sunuyor Not için alacağım demişsin 60hz ile 144hz arasında gecikme farkı da çok olacak bu da rahatsız edebilir Yoga tab olabilir o da güzel tablet artık bütçene hangisi daha uygunsa
  8. Y

Honor pad v9 al veya yoga tab al S11 altı Samsung alınmaz 0 alıyorsan bu model altı piyasadakiler TFT ekranlı Ben surekli 11,5 önerirdim ama hem zam yedi hem de güzel kalemi kaldırdılar dandirik kalem koydular Huawei alınacaksa en iyisi 11,5s almak o kalem özellikleri gerçekten bu fiyata...
  9. Y

Migros 2 Al 1 Money İade Bisküvi Kek Gofret ve Daha Fazlası

Kupon veya money kullanırsan birlesmiyor ama kampanyadan yararlanırken kullanabilirsin
  10. Y

Daha dün öyleydi ayda bir civarı geliyor bu ara 1787411999 Öyle olsa şuan stok kalmazdı hem Migrosun işine geliyor hem de bakkallar falan toptan alamıyor Eskiden reyonda tek çikolata kalmazdı artık kampanya 2 günse sonraki gün yeni stok açıyorlar
  11. Y

Aşağıdaki ürün gruplarında da geçerli Enerji içeceği Labne Ağız bakim Paketli salam ve sosis Tuvalet kağıdı Züccaciye
  12. Y

Gta 6 Yeni Sızıntı (4. Sızıntı)

Ben de onu diyorum zaten
  13. Y

Bu Zamanda Tuşlu Telefon Alınır mı?

1 tablet 1 tuşlu al geç işte wp ye falan tabletten bakarsın zaten Instagram ve tiktoka tabletten girmek sarmaz Yani yanlış hatırlamıyorsam bağımlısıyım demişsin bazı arkadaşlar forumda yok sil geri yükleme yok başka şeylere bak demislerde bir insan bağımlılıklarından öyle 1 günde kurtulamaz hele...
  14. Y

Gta 6 Yeni Sızıntı (4. Sızıntı)

Sızıntı Rockstarin da işine geldi millet cyberpunktaki gibi lincleyecekti oyunu (artık ne bekliyorlarsa sanki dehşet grafiklerle gelse bilgisayarları kaldiracak birde oyun ilk ps5 e gelecek yani) şimdi ise beklenti düştü trailerda cilalı halini gosterirler millet yine çıldırır
  15. Y

Philips Oneblade Balonu

İnsanların geneli bu aletleri sakala şekil vermek, kanatmamasi ve daha ekonomik olduğu (oneblade burada istisna :D) için alıyor zaten Sinek kaydı alıyorsan makineler yerine jilet daha mantıklı ağzı geniş kaydirdigin gibi alır, daha hızlı alır Ancak ben de başka sebeplerden oneblade sevmiyorum...
  16. Y

Huaweı Pura 90s Pro - 19.900 TL İndirim

Nokta atışı 70 e çıktı işte Yaninde 8,5k lik saat de hediye git sat 62 ye falan denk geliyor
  17. Y

2 Yeni Halka Arz / Bist Gündemi !

Borcu yok ki bi deli kuyuya taş attı herkes de araştırmadan peşine atladı şirket diyelim ki dükkan açıp kira sozlesmesi yapıyor ileriye dönük ödenecek borc olarak geçiyor bu Zaten "uzun vadeli borçlar" diye geçiyor Adamları kahvaltı yaparken konuşmaları çıktı o konuşmanın da 2 yıl önceye ait...
  18. Y

Kırtasiye Ürünlerinde 1000 TL’Ye 500 TL İndirim

İndirim bitmemiş dostlar bende hala geçerli bilginize Güzel uçlu kalemler var bedavaya geliyor
  19. Y

Yardım Sansüronline Telefon İçin Vpn Önerisi

Elektrik vb gidince :D
Geri