Bilgi içeriği cekiyorsan kitlesi olan oyunlarda kimsenin işine yaramayan ilginç kısa ve hızlı videolar çekeceksin
Oyun oynuyorsan da ya aşırı profesyonel ya...
Koşu, günlük tabanı kalın ayakkabı sec yeter
Popülerleri sıralarsam 1 Skechers 2 Under Armour 3 Nike=Adidas derim, bütçe az ise Under Armour hovr güzel...
Adidaslarin düz tabanları alacağınıza 1000 TL lik Kinetix alın daha iyi düz tabanlar dehşet kötü millet tarz diye ayağını mahvediyor
Tabanı yüksek, yumuşak...
M8 pro 5g en f/p olur (kamera dahil bence aralarında en iyisi) ama Annene alıyorsan A37 al geç oyun oynanmayacak sonuçta işlemcisi günlük kullanımda rahat...
Nereye yapıyorsun her işi saçmalama ya. Gerçekten benim şu kadar param var tablet mi alsam laptop mu diye düşünen birinin bakış açısından bakar mısın...
Dostum kaç kişi profesyonel word kullanmak için alıyor ben tüm islerimi görüyorum hatta bazı ek özellikleri bile var tek sorunu yıllık para almasi aşırı...
Uzun yıllar hem tablet hem laptop kullanan biriyim ve şunu soyleyeyim eğer Microsoft üyeliği alırsan word, excell, slayt vb işlerinde tableti tepe tepe...
Hem küçük hem hafif (1.9kg). Oyun da oynatıyor. Ekranı da qhd ve muhtemelen srgb %100. 115w rtx 5060 var. Ama almadan önce ısınma durumuna incelemelerde...