Yağız. isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yemeksepeti Rezaleti.

Baharat şekli dominosunkine benziyor eğer oysa dublex hamur alırsan lavaş benzeri geliyor yine de geçmiş olsun hangi marka
  2. Y

25 30 K Laptop Önerisi Huaiwe ?

Film falan izlerim yazmışsın ekran önemliyse Medion S1 de var bu fiyatlara lenovonun alt markası Huawei de iyi kuzenime almıştık 2 yıldır sorunsuz kullaniyor ama ramleri lehimli yani sonradan yükseltme yapamazsın ama ağır işler yapmiyorsan sorun degil
  3. Y

19 Bin Liralık Klavye Alınır mı?

Hocam bari bir youtube kanalı falan açın bu kadar deniyorsaniz :D
  4. Y

Tablette Amoled Ekran Önemli mi ?

Ürün başlığında kalem ve kılıf yazmışlar ama dediğin gibi sorunca yok demişler oraya bakmamıştım heralde elde kalanları veriyorlar
  5. Y

Simdi gezerken fark ettim bugün trendyolda honor saticisinda magicpad 2 kalem +klavye peşin fiyatına 6 taksit 22,999TL ye dusmus ama 1 2 saatte bitti ara ara takip et belki denk gelir
  6. Y

🟢Meyve/Sebze Tat Sorunu

GDO Türkiye'de yasak, bizim köyde sadece ilaç atılır o da zorunluluk yoksa tüm hasadı yiyor böcekler. Bana kalırsa tek sorun ek etilen kullanımı onu da topladıktan sonra yapıyorlar örneğin erken hasat var bitkiler ham adam etileni basiyor sanki olgun bir meyveymis gibi gözüküyor ama gerekli...
  7. Y

🟢Meyve/Sebze Tat Sorunu

İyisini secmek lazim ben bizim buradaki manavdan alırım arada kötü de çıksa taşları genel olarak güzel tabii köyden gelenin tadı ayrı oluyor GDO da ihtiyaç değil zorunluluk bence sen meyve sebze seçmeyi araştır özellikle pazarda falan adamlara koydurma öne iyileri koyup arkadan dolduruyor ama...
  8. Y

Elbette hangisiyle kıyaslandığına göre değişir ama amoled daha dayanıklı genelde 2 yıla giderse genelde garantisi oluyor Benim sana önerim bi teknoloji mağazasına git tek tek tabletleri dene ben öyle alıyorum
  9. Y

Oled ve Amoledin bence en büyük sorunu ekran kırılırsa veya ekrana bir şey olursa cihaz direk gidiyor serviste ekran değişimi neredeyse cihazın 0 fiyatına oluyor Yanma konusu bence çok sorun değil 4 yıldır amoled ekrana sahip telefonum var hiçbir sorun çıkarmadı taş gibi hala biraz şans işi
  10. Y

Bu ara bu olaydan ayrı telefon laptop tablet bunlara çok zam geldi eskiden bunların forumları dolu olurdu şimdi sinek avliyor bu fiyattan benim de bunları oneresim gelmiyor ama almadıkça daha çok zam gelecek mevcut şartlarda
  11. Y

Eskiden bunu honor satıyordu o fiyata şimdi son ay satmayı bırakınca fiyatı uçmuş
  12. Y

Bir efsanenin sonu
  13. Y

❌İndirim Bitti! Migros Sızma Zeytinyağı 5lt 990tl

Moneyler bugün yüzde 50 daha değerli diye öyle yazdım yani 660 a düşmüyor ama 660 a almış gibi oluyorsun moneyle aliyorsan Money olmasa bile bahsettiğin markalardan 600 civarı ucuza geliyor tabii aynı lezzet mi ben lezzette o kadar net konuşamam ama kotuleyerek hakkını da yemek istemem her zaman...
  14. Y

❌İndirim Bitti! Migros Sızma Zeytinyağı 5lt 990tl

Hocam ben money ile genel alışveriş yaptım bazıları 1350 TL demis halen fiyat 990 TL ye düşüyor alamayanlar desteğe sorsun orada stok bitmiş olabilir
Geri