Yağız. isimli üyenin son içerikleri

1. Yağız.

S27nin Sızdığı Söylenen Tasarımı!

Bu arada açık konuşalım kamera çıkıntılarının bu kadar arttığı dönemde simetrik çıkıntılı tasarım gerçekten güzel geliyor bana Apple iyi düşünmüş en azından kamera çıkıntısı kocaman durmuyor Özgünlüğü gitmiş Çin telefonları gibi duruyor ama 26 serisine göre tasarımı daha iyi bana kalirsa
  2. Yağız.

Bu yine küçükmüş Huawei 90s e bak sen resimde büyük durmuyor ama elde o cikintiyi iyi hissediyorsun :) tabii en iyi kameranın nedenleri bunlar
  3. Yağız.

Honora Xiaomiye o kadar laf söyledik şimdi Samsung da kopyalamaya geçmiş gibi duruyor. Büyük markalar artık risk almıyor, tuttuysa kopyala yapıştır...
  4. Yağız.

S25 Ultra Vs Vivo X300 Pro

Her konuda vivo üstün ayrıca Huawei çıkana kadar dünyanın en iyi kamerası bundaydi şuanda da ikinci
  5. Yağız.

🔥İndirim Hepsiburada Visa 2000 TL İndirim

Eyw teşekkürler hocam şimdi komple silip tekrar kaydettim oldu
  6. Yağız.

Evet ona dikkat ettim satıcısı da Hepsiburada
  7. Yağız.

Yazan Kart daha önceden kayıtlıydı benim de aklıma geldi silip tekrar yazdım yine olmadı teknik sorun heralde
  8. Yağız.

Yok hocam desteğe yazdım başta onlar da öyle dedi sonra koşulları attım orada banka kartı da dahil yazdığını gösterdim talebinizi aciliyeti ile ilettik dedi umarım kampanya bitmeden 3 saatte sonuçlanır da zor Ulan bir hata var o da bize denk geldi :D
  9. Yağız.

Girdim düşmedi nedense kart da visa daha önce de kullanmadim bı desteğe sorayım sağol yine de
  10. Yağız.

Fiyat ne zaman düşüyor Bende sepette düşmedi
  11. Yağız.

Öneri Samsung Tablet mi Lenevo Tablet mi

Performans için kesinlikle yoga tab ama ders için tab pro da iyi
  12. Yağız.

Dolandırıldım Bir Şey Çıkar mı

Oyalıyor muhtemelen
  13. Yağız.

🔥İndirim Kiwi 7494 Portatif Sogutucu 1499tl

Talep artınca rekabet de arttı eskiden çoğu insana göre lükstü artık küresel ısınma ile ihtiyaç oldu
  14. Yağız.

Aynen onun için 7500 den başlayan borulu soğutucular var Ancak bu ürün de fiyatını hakediyor yine olsa yine alirdim
  15. Yağız.

Ürün geldi ve hazır hala indirimdeyken incelememi yazayım 1 fan modunda en yüksekte öyle aşırı fazla yüksek ses çıkarmıyor (vantilatör kadar ses çıkarıyor) ve karşısına geçtiğinizde fiyatına göre gayet yeterli bir hava üflüyor. Ayrıca kanatları kendi kendine sağ sol yapabiliyor. Açıkçası ben...
Geri