Film falan izlerim yazmışsın ekran önemliyse Medion S1 de var bu fiyatlara lenovonun alt markası
Huawei de iyi kuzenime almıştık 2 yıldır sorunsuz kullaniyor ama ramleri lehimli yani sonradan yükseltme yapamazsın ama ağır işler yapmiyorsan sorun degil
Simdi gezerken fark ettim bugün trendyolda honor saticisinda magicpad 2 kalem +klavye peşin fiyatına 6 taksit 22,999TL ye dusmus ama 1 2 saatte bitti ara ara takip et belki denk gelir
GDO Türkiye'de yasak, bizim köyde sadece ilaç atılır o da zorunluluk yoksa tüm hasadı yiyor böcekler.
Bana kalırsa tek sorun ek etilen kullanımı onu da topladıktan sonra yapıyorlar örneğin erken hasat var bitkiler ham adam etileni basiyor sanki olgun bir meyveymis gibi gözüküyor ama gerekli...
İyisini secmek lazim ben bizim buradaki manavdan alırım arada kötü de çıksa taşları genel olarak güzel tabii köyden gelenin tadı ayrı oluyor
GDO da ihtiyaç değil zorunluluk bence sen meyve sebze seçmeyi araştır özellikle pazarda falan adamlara koydurma öne iyileri koyup arkadan dolduruyor ama...
Elbette hangisiyle kıyaslandığına göre değişir ama amoled daha dayanıklı genelde
2 yıla giderse genelde garantisi oluyor
Benim sana önerim bi teknoloji mağazasına git tek tek tabletleri dene ben öyle alıyorum
Oled ve Amoledin bence en büyük sorunu ekran kırılırsa veya ekrana bir şey olursa cihaz direk gidiyor serviste ekran değişimi neredeyse cihazın 0 fiyatına oluyor
Yanma konusu bence çok sorun değil 4 yıldır amoled ekrana sahip telefonum var hiçbir sorun çıkarmadı taş gibi hala biraz şans işi
Bu ara bu olaydan ayrı telefon laptop tablet bunlara çok zam geldi eskiden bunların forumları dolu olurdu şimdi sinek avliyor bu fiyattan benim de bunları oneresim gelmiyor ama almadıkça daha çok zam gelecek mevcut şartlarda
Moneyler bugün yüzde 50 daha değerli diye öyle yazdım yani 660 a düşmüyor ama 660 a almış gibi oluyorsun moneyle aliyorsan
Money olmasa bile bahsettiğin markalardan 600 civarı ucuza geliyor tabii aynı lezzet mi ben lezzette o kadar net konuşamam ama kotuleyerek hakkını da yemek istemem her zaman...