Forumla ilgili değil eskiden dehşet indirimler olurdu piyasada şuan bi durgunluk var
Güncellemeden önce de böyleydi. Zaten o güncelleme 1 2 gün durdu sonra eski halini getirdiler.
Ben gruplarda da varım oraya da eskisi gibi fırsat düşmüyor hele hele teknolojik şeyler çok zam yedi fiyatlar...
Bugün redmi pad 2 kılıfı geldi kamera ve kalem yeri dışında uyuyor
Ben 1 saat uğraşıp kamera kısmını kestim biraz eritip kamera köşesinden genişlettim sonra da kenarlarına sürtünmeyi arttırsın diye elimde B7000 yapıştırıcı vardı az bir şey ondan sürdüm şuan orjinal kılıfından iyi tutuyor
Zamanla...
Bu bükme işi metal kasa olan çoğu tabletin sorunu eskiden plastik kasalar vardı onlar daha sağlam idi çünkü esnemeye karşı dayanıklılardı, esneklerdi
Aynı şikayetler ipadler, s serisi ve pad serisi tabletlerde de var elde kullanırsan bükülmesi imkansız ama üzerine oturup ağır bir şey koyarsan...
Yani kişisel zevk ben de iki tableti denedim gözüme pad 7 hitap etti arayüze falan alışkınsan ve daha verimli buluyorsan normal
Apple kullanan adam da android arayüzünü sevemeyebilir benzer şeyler
Zaten Samsung kullanıyorum sadece genel olarak s11 altı Samsung tabletler o ekran ve işlemciler ile...
Focus pen 2k pro olanı 3k sanırım en ucuz kendi sitesinde var
Pad 7 ekranı netlik, IPS olması, yenileme hızı, canlılık konusunda çok çok daha iyi
Tab s10fe ufs 3.1 pad 7 UFS 4.0
Hafıza olarak pad 7 iki kat daha fazla
İşlemci olarak pad 7 çok çok daha iyi
Samsung'un sadece güncelleme süresi ve...