MasterTech isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! Kingston 32gb Beast Rgb Expo 6000mhz Cl36 13.899 ₺

Sicaklik az daha dusurulse daha iyi ama havalar da sicak.. Fiyat da piyasaya gore baya iyi, her turlu gideri olmus. Ornek olmasi acisindan MSI Memory Try It ayariyla Corsair Dominator Platinum 6000Mhz Cl36, Lian Li 216 kasada, sicak odada >25° OCCT testinde 50° aliyorum ama tabi sogutma...
  2. M

🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 4999tl

16 pin soketi yok galiba ben mi goremedim :unsure:
  3. M

Samsung Odyssey OLED G6, Ekrandaki Sorun Ölü Piksel mi, Takılı Piksel mi?

Stuck pixel gidene kadar :) Gerci videolar filan izlendiginde, oyun oynandiginda da gidebilir, ayni mantik, tembel piksel o, hareketli goruntulerde zaman icinde kaybolmasi lazim normalde ama belli de olmaz. Cihazi biraz dinlendirmek de iyidir. Sadece gun isiginin vurmasi degil, onun etkisinyle...
  4. M

Epic Games Yaz İndirimleri

%10 -20 Epic Rewards cikmasini bekleyecegim.
  5. M

Samsung Odyssey OLED G6, Ekrandaki Sorun Ölü Piksel mi, Takılı Piksel mi?

Stuck pixele benziyor, dead pixel degil de. Farkli fonlarda farkli renge burunmus ve bir fotoda gecen baska fotoda baska yerde renkte cikmis. Monitor sicak ortamda calisiyorsa biraz dinlendirin. Youtube videolari var stuck pixel yazin calistirin bir sure. Ekran kapaliyken tam o noktada baski...
  6. M

🔥İndirim Detroit: Become Human 14,2 TL

Heavy Raini de unutmamak lazim, gelistiricileri ayni. https://store.epicgames.com/p/heavy-rain Yalniz DBHdeki bazi buglar konsol portu oldugundan giderilmedi, bazen oyundan atabiliyordu. Bir de fps tarafinda sorunu vardi, 60 yerine 30a kitlemek gerekiyordu sanirim, biraz tearing var. PC...
  7. M

❌İndirim Bitti! Kingston Nv2 Nvme Pcıe 4.0 SSD 1000g M.2 2280 -Snv2s/1000g 2556 TL

Orada sistemi suistimal edenler Amazona gecti herhalde :) Benim bildigim Amazon degil bu ya, birkac aydir prime donemi dahil bu iptallerle gecti. Eskiden musteri temsilcileri de is akislarini uzerine alir gercekten birebir ilgilenirlerdi, simdi bu yok. Urun alip satanlar tum gununu buna...
  8. M

🔥İndirim Asus Rog Strıx Xg27aqngv 27 Ips 2560x1440 1ms 360hz 30.999 TL

max 1151:1 statik kontrast ve 30k fiyat iyiymis 😶 ips glow ne durumda bilmiyorum daha detayli bakmadim. Pulsar ise yaramis bu arada ama rtings pulsarda image dublication demis, tftcentral da sadece nvidia gpulara has diye eksi yazmis. Kontrast sadece siyahi siyah yapmaz, tum resim kalitesini...
  9. M

❌İndirim Bitti! Kingston Nv2 Nvme Pcıe 4.0 SSD 1000g M.2 2280 -Snv2s/1000g 2556 TL

Burdaki asil sorun Amazonda... bu firmalari sisteminden hemen sutlamali ama yapmiyor. Bu tur firmalar da siparisleri gondermeyip susitimal ediyor.
  10. M

Daha vakit gecmeden THHye gitmeniz iyi olur sanki. Bu saticiyi simdi hatirladim yanlis hatirlamadiysam. Eskiden n11 kampanyalari vardi Kasim aylarinda, Amazon daha Turkiyeye gelmemisti. 11 Kasima dogru sizden su uruunu alacagim diye yazmistim magazaya ve 11 Kasim 00.00da urunleri stoktan...
  11. M

Ayni urunu 29 Haziranda ayni saricidan aldim, bugun iptal etti :) Surekli urun gonderimini erteledi. En son 21 Temmuza erteledi. Bu indirim bugun tekrar oldugu zaman iptal etmis. Amazon da gonderecegiz demisti, kayit acmislardi. Satis listesinde yukarda gorunmek icin yapiyor sanirim. Bu...
  12. M

Çözüldü✓ 6000 Serisi İçin Psu Yükseltme

bunun epey dalgasi gecildi ama ben de faydali buldum :) 5060 gibi kartlara yedirecegini sanmiyorum ama Nvidia bu belli de olmaz, adamlar gpu sektorunden cikiyoruz deseler sasirmam :) 6-7 sene uzun zaman yaw, insallah o kadar uzamaz rtx 6 serisi :)
  13. M

Evet dusuk zaman dilimi ve >=850w PSU kaliteliyse tahminen kaldirir. Ama 'peak yapmiyor, nerden ogrendin' cumlesine yanitti bu yazdigim :) Lightning Z butik model zaten apayri. Rtx 6 serisi nasil cikar, cikar mi bilemeiyiz henuz erken tabi. Tanimadigim kisilerle ne senli benli konusurum...
  14. M

DLSSi ben de faydali buluyorum. Ama 5070'i 4090den performansli gostermeleri yanlisti lansmanda. Herseyden once Vram avantaji var 4090nin. DLSSi daha da geliatirecekler bize faydasi olur tabi. Monitor Hzleri ucuyor bundan :)
  15. M

lag ne olacak, hardcore gamerlar biraz bu frame generation isi nedenli lagden rahatsizlar. Ama rtx 6 serisi de kas gucu artsa da yazilima odakli olur bence. Bakalim gorecegiz artik. Umarim dusuk guc tuketimli yuksek performansli daha duauk fiyatli olur Nvidia kiyak yapar da :) 1784152393 yok...
Geri