• D
      Dualix, 5000-6000 monitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ekran boyutu sizin için önemli mi bilmiyorum fakat tuf vg249q5a olabilir hem 0.3ms hemde ips panel görüntü ve renkler canlı olur. [H3 id=''][/H3]
    • D
      Dualix, 30000 TL'ye 2k qled monitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Panel olarak rog daha kalitelidir daha optimize ayar hassasiyeti ve stabilite konusunda daha iyidir
    • D
      Dualix, Ana kart önerir misiniz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bütçe kısıtlıysa b650m k modeline bakabilirsiniz port sayısıda zengin
    • D
      Dualix, Hangi monitör seçeneği daha mantıklı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aslında birazda sizin ne istediğiniz önemli ben kendim olsam bütçe sıkıntısı yoksa birinci seçenek olan oled modeli tercih ederdim görüntü kalitesi çok...
    • D
      Dualix, Asus Prime A520M-K vs MSI A520M-A Pro başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yazılımdan dolayı asus prime modelini tercih edebilirsiniz
    • D
      Dualix, 50K Laptop Önerisi (Linkli) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Paylaştığınız laptop modellerinin arasından tuf modeline bakmanız daha iyi olabilir içerisindeki işlemcinin değeri diğer ürüne göre daha iyi sadece ilerde...
    • D
      Dualix, 60-70K BANDI TOPLAMA VEYA OEM ONERISI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Belirttiğiniz bütçeye 9070xt ekran kartlı sistemler var başlangıçta 16gb ram işinizi görür daha sonrada ekleme yaparsanız işlemci olarak amd 7500f veya 7600...
    • D
      Dualix, Öneri PSU ÖNERESİ TİER A VE YA A+ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      O bütçe aralığında çok model var ayrıyetten beyaz olmasını istemişsiniz tavsiyemde rog strix 1000p white versiyonu olabilir gen5 profilli güncel olan serilerden
    • D
      Dualix, 9950x3D - Anakart Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Attığınız iki modelde güzel faz sayıları birbirleriyle eşit lakin çok iyi ses kasmak istiyorsanız rog modeline bakabilirsiniz
    • D
      Dualix, Asus ROG Swift OLED PG34WCDN vs Swift OLED PG32UCDM3 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      PG32UCDM3 modeline yönelebilirsiniz
    • D
      Dualix, Bilgisayarımda değiştirmem gereken anakart başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bütçenizi biraz aşıyor ama tuf b850m plus modelinede bakabilirsiniz 17 faz yapısı var
    • D
      Dualix, 50k Bütçeye sistem önerir misiniz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz 9060xt 16gb olan versiyonlara yönelebilirsiniz o bütçe bandında 5060lı paketler var ama fiyat farkı yakınken...
    • D
      Dualix, 30.000-35.000 TL'ye OLED monitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Paylaştığınız monitör gayet güzel bir model panelinden dolayı siyahlar ve renkler gayet canlı olur tercih edebilirsiniz
    • D
      Dualix, AM5 geçmek için tavsiye başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Seçtiğiniz tuf anakart modeli gayet güzel vrm sayısıda yüksek görüntü olarakda baya güzel duruyor lakin attığınız gskill marka ramlerin expo desteği yok...
    • D
      Dualix, Sizce Hangi Sistemi Önerirsiniz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Attığınız kasalardan benim tercihim ilk paket olurdu oda işlemcisinden kaynaklı 7500x3d var önbelleğin yüksek olmasından kaynaklı
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,913
Üyeler
192,827
Son üye
0Murat0
Geri