Dualix isimli üyenin son içerikleri

1. D

5000-6000 monitör önerisi

Ekran boyutu sizin için önemli mi bilmiyorum fakat tuf vg249q5a olabilir hem 0.3ms hemde ips panel görüntü ve renkler canlı olur. [H3 id=''][/H3]
  2. D

30000 TL'ye 2k qled monitör önerisi

Panel olarak rog daha kalitelidir daha optimize ayar hassasiyeti ve stabilite konusunda daha iyidir
  3. D

Ana kart önerir misiniz?

Bütçe kısıtlıysa b650m k modeline bakabilirsiniz port sayısıda zengin
  4. D

Hangi monitör seçeneği daha mantıklı?

Aslında birazda sizin ne istediğiniz önemli ben kendim olsam bütçe sıkıntısı yoksa birinci seçenek olan oled modeli tercih ederdim görüntü kalitesi çok değişiyor ama tercih meselesi
  5. D

Asus Prime A520M-K vs MSI A520M-A Pro

Yazılımdan dolayı asus prime modelini tercih edebilirsiniz
  6. D

50K Laptop Önerisi (Linkli)

Paylaştığınız laptop modellerinin arasından tuf modeline bakmanız daha iyi olabilir içerisindeki işlemcinin değeri diğer ürüne göre daha iyi sadece ilerde takviye olarak ram ekleyebilirsiniz.
  7. D

60-70K BANDI TOPLAMA VEYA OEM ONERISI

Belirttiğiniz bütçeye 9070xt ekran kartlı sistemler var başlangıçta 16gb ram işinizi görür daha sonrada ekleme yaparsanız işlemci olarak amd 7500f veya 7600 olabilir anakartıda b650m r modeline bakabilirsiniz.
  8. D

Öneri PSU ÖNERESİ TİER A VE YA A+

O bütçe aralığında çok model var ayrıyetten beyaz olmasını istemişsiniz tavsiyemde rog strix 1000p white versiyonu olabilir gen5 profilli güncel olan serilerden
  9. D

9950x3D - Anakart Tavsiyesi

Attığınız iki modelde güzel faz sayıları birbirleriyle eşit lakin çok iyi ses kasmak istiyorsanız rog modeline bakabilirsiniz
  10. D

Asus ROG Swift OLED PG34WCDN vs Swift OLED PG32UCDM3

PG32UCDM3 modeline yönelebilirsiniz
  11. D

Bilgisayarımda değiştirmem gereken anakart

Bütçenizi biraz aşıyor ama tuf b850m plus modelinede bakabilirsiniz 17 faz yapısı var
  12. D

50k Bütçeye sistem önerir misiniz?

Biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz 9060xt 16gb olan versiyonlara yönelebilirsiniz o bütçe bandında 5060lı paketler var ama fiyat farkı yakınken performansı göz önünde bulundurursanız 9060xt olan model daha mantıklı anakart olarak b650m-r modeli yeterli olur 16gb ddr5 ram başlangıç için...
  13. D

30.000-35.000 TL'ye OLED monitör önerisi

Paylaştığınız monitör gayet güzel bir model panelinden dolayı siyahlar ve renkler gayet canlı olur tercih edebilirsiniz
  14. D

AM5 geçmek için tavsiye

Seçtiğiniz tuf anakart modeli gayet güzel vrm sayısıda yüksek görüntü olarakda baya güzel duruyor lakin attığınız gskill marka ramlerin expo desteği yok diye biliyorum ama diğer attığınız patriot markada expo desteği var işlemci konusunda da bütçe varsa direk 7800x3d bakmanız daha iyi olabilir.
  15. D

Sizce Hangi Sistemi Önerirsiniz

Attığınız kasalardan benim tercihim ilk paket olurdu oda işlemcisinden kaynaklı 7500x3d var önbelleğin yüksek olmasından kaynaklı
Geri