Dualix isimli üyenin son içerikleri

1. D

7800x3d İçin Anakart Önerisi

Tavsiyem fiyat performans olarak asus b850m-k olabilir
  2. D

Sistem Değerlendirme/Tavsiye

Sistem on numara diyecek söz bulamıyorum zaten rgb sevmediğinizi belirtmişsiniz proart ürünlerinin kalitesi çok iyi ayrıyetten sessiz bir sistem olacağını düşünüyorum
  3. D

Çözüldü✓ 2 Psu Arasında Kaldım

Attığınız iki üründe birbiriyle segment olarak muadil değiller zaten fiyat farkı yakınsa ileriye dönük asus daha mantıklı seçenek
  4. D

10.000 TL Bütçe ile Beyaz Atx Anakart Önerisi

Baktığınız bütçelerde tavsiyem b850 max gaming wifi w modeli olabilir
  5. D

Çözüldü✓ RTX 5070 mi Almalıyım RX 9070xt mi

Fiyat farkını düşünürseniz 9070xt prime modelini alabilirsiniz
  6. D

Öneri Ddr5 Anakart Alınır mı

Çipset olarak çok arada kalan bir model tavsiyem asus b650m-r modeline yönelebilirsiniz
  7. D

Ryzen 5 7500f Anakart Önerisi

Anakart önemlidir fakat 7500f için asus b650m-k alsanız yeterlidir geri kalan paraylada daha iyi psu bakabilirsiniz. Belki ilerde işlemciyi güncellerim derseniz o zaman daha iyi bir anakart bakılabilir ama tercih meselesi
  8. D

80-90 Arası Bütçe ile Hazır Sistem Tavsiyesi İstiyorum

Tavsiyem o fiyat bandında işlemci olarak 7800x3d bakabilirsiniz anakart olarak asus b850m-k modeli olabilir ayrıyeten ram olarak 32gb cl değeri düşük olan modeller olabilir ekran kartı olarak prime 9070xt modeli bu aralar güzel fiyatlara bulanabiliyor 850w ve üzeri kasa depolama olarak...
  9. D

Am5 Ddr5 Anakart Önerisi

Tavsiyem b850m-k modeli olurdu gen5 desteği var port sayısıda yeterli ayrıyeten biosu daha stabil
  10. D

Asus B650m-K ile Asus B850m-K Arasındaki Farklar Neler?

Bence aradaki farka değer çipset olarak daha güncel port sayısı olarakda daha fazla
  11. D

Asus Anakart Önerisi

Siyah düşündüğünüz için baktığınız fiyatlarda tuf b850 plus wifi modeli olabilir 17 fazlı
  12. D

Hangi Anakartı Almalıyım ?

İkisi arasından tercihim kesinlikle b850m-k olurdu b840 cok arada kalan çipset
  13. D

Msi B850 Vs Asus B850

Prime b850m-k olan modeli tercih edebilirsiniz
  14. D

7800x3d İşlemci İçin 360 Sıvı Soğutma Önerisi

Fiyat önemli değilse görüntü ve performans önemliyse rog ryuo IV 360 olabilir cfm ve basınç değerleri güzel
  15. D

Asus Tuf Gaming B650-E Vs Gigabyte B650 Eagle

İki üründe güzelde asusun anakartları stabilite açısından daha iyidir
Geri