Aslında birazda sizin ne istediğiniz önemli ben kendim olsam bütçe sıkıntısı yoksa birinci seçenek olan oled modeli tercih ederdim görüntü kalitesi çok değişiyor ama tercih meselesi
Paylaştığınız laptop modellerinin arasından tuf modeline bakmanız daha iyi olabilir içerisindeki işlemcinin değeri diğer ürüne göre daha iyi sadece ilerde takviye olarak ram ekleyebilirsiniz.
O bütçe aralığında çok model var ayrıyetten beyaz olmasını istemişsiniz tavsiyemde rog strix 1000p white versiyonu olabilir gen5 profilli güncel olan serilerden
Biraz daha bütçeyi arttırabilirseniz 9060xt 16gb olan versiyonlara yönelebilirsiniz o bütçe bandında 5060lı paketler var ama fiyat farkı yakınken performansı göz önünde bulundurursanız 9060xt olan model daha mantıklı anakart olarak b650m-r modeli yeterli olur 16gb ddr5 ram başlangıç için...
Seçtiğiniz tuf anakart modeli gayet güzel vrm sayısıda yüksek görüntü olarakda baya güzel duruyor lakin attığınız gskill marka ramlerin expo desteği yok diye biliyorum ama diğer attığınız patriot markada expo desteği var işlemci konusunda da bütçe varsa direk 7800x3d bakmanız daha iyi olabilir.