Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ 5060 Tı R5 7500f Sistem Alınır mı

Fiyat olarak yüksek ekran kartı 16gb olan versiyonunu almaya bakın ayrıyetten zam muhabbetinden dolayı elinizi çabuk tutmanızda fayda olabilir
  2. D

Öneri Ryzen 9 9900x Anakart Önerisi

Bütçe olarak biraz daha çıkabilirseniz tavsiyem tuf b850-plus ıı modeli olurdu 17 faz yapısı var
  3. D

Gaming Gecesinde İndirime Girer mi ?

Bütçe biraz daha çıkarsa güncellik açısından b850m-k modeline yönelebilirsiniz
  4. D

RTX 5070 Uyumlu Anakart

Tercihen b850 almanız yeterli olacaktır 9700x güzel bir tercih anakart konusunda da tuf b850m-plus wifi modeli olabilir 17 faz yapısı var
  5. D

Almayı Düsündüğüm PC

Anakart olarak b650m-r olabilir veya bütçeyi arttırabilirseniz b850m-k modeline yönelebilirsiniz
  6. D

Öneri 2k +200hz Tercihen Fast Ips Monitör Tavsiyeleri

Aslında biraz daha yukarı çıksanız güzel oledler bulunur ama değer olarak yüksek özelliklerin fiyat aralıkları yüksek tavsiyemde baktığınız fiyatlarda tuf vg27aqml1a modeline bakabilirsiniz
  7. D

Sistem Yükseltme Planım Var, İncelerseniz Sevinirim.

Anakart güzel ama bütçeyi arttırabilirseniz atx olan modeline bakmanızı tavsiye ederim ram ve işlemci seçiminizde güzel ekran kartınıda 9070xt modelinde asus prime modeli en ucuzu olabilir kozmetik önemliyse daha farklı model bakabilirsiniz
  8. D

Asus Prıme B840m-K Vs Asus Prime B650m-K

B840 çipset olarak iyi değil b650 çarpan kilidi daha açık olur ben tercihen b650 alırdım ama biraz daha bütçe çıkarsa b850m-k modeline yönelirdim ben
  9. D

7000-8000 TL Gen5 Destekli R5 7500f İçin Anakart Önerisi

Bence fiyat olarak en mantiklı seçenek asus b850m-k modeli olabilir
  10. D

Asus B650 Mk mı B650mr mi

Arada fiyat farkı çok yoksa m-k modelini tercih edebilirsiniz
  11. D

Asus Rog Strix RTX 5070 Ti Alınır mı?

Fiyatı çok güzel hatta bütçe çıkıyorsa 5080 bile alınabilir
  12. D

Yardım Acil İtopyadan Monitör Önerisi

O fiyat bandından biraz daha yukarı çıkarsanız tavsiyem ips panelde tuf vg249q5a modeli olabilir fakat 27 inç monitör isterseniz 2k bakmanız görüntü kalitesi açısından daha iyi olacaktır [H3 id=''][/H3]
  13. D

Bilgisayar Kasası Seçimi - Raijintek & Asus

Ben tercihen proart olan modeli tercih ederdim malzeme kalitesi olarak çok iyi fiziksel olarak inceleme fırsatım oldu gayet kibar sizin isteklerinize uygun
  14. D

Ryzen 5 5600 İçin Anakart Önerisi

Bence bütçe olarak a520m-k modelinde kalın daha fazlasına çıkarsanız b550m-k modeli mevcut
  15. D

7800x3d İçin Anakart Önerisi

Tavsiyem fiyat performans olarak asus b850m-k olabilir
  16. D

Sistem Değerlendirme/Tavsiye

Sistem on numara diyecek söz bulamıyorum zaten rgb sevmediğinizi belirtmişsiniz proart ürünlerinin kalitesi çok iyi ayrıyetten sessiz bir sistem olacağını düşünüyorum
  17. D

Çözüldü✓ 2 Psu Arasında Kaldım

Attığınız iki üründe birbiriyle segment olarak muadil değiller zaten fiyat farkı yakınsa ileriye dönük asus daha mantıklı seçenek
  18. D

10.000 TL Bütçe ile Beyaz Atx Anakart Önerisi

Baktığınız bütçelerde tavsiyem b850 max gaming wifi w modeli olabilir
  19. D

Çözüldü✓ RTX 5070 mi Almalıyım RX 9070xt mi

Fiyat farkını düşünürseniz 9070xt prime modelini alabilirsiniz
  20. D

Öneri Ddr5 Anakart Alınır mı

Çipset olarak çok arada kalan bir model tavsiyem asus b650m-r modeline yönelebilirsiniz
Geri