Belki de öyledir. Ben oemlere ve tek tek almaya baktığımda ekran karti, islemci, ram ve ssdyi birlestirdigim anda zaten gördüğüm oemlerle ayni fiyata...
O zaman yorum yapamıyorum. Bende de axes ve world var. Bugün istediğim oem ince hesaba gelmesine rağmen pesin taksitli yok diye alamadim. Parca konusunda...
Kral benim bildiğim oemler her türlü tek tek almaktan daha uyguna geliyor. Yani aşırı uygun bi indirimlerle almazsan tabi. Simdi en ucuz sistemden bakiyom...
Kral vatanda 55 56ya geldi 1tbli 5070oem, daha q hafta once 55e 245kf li 1tbli falan geldi de stok bitti sonra 245 ve 1tb ssdyi 225f ve 500gb olarak...
Yaklasik 1 aydir ne aliyim diye oemlere bakiyorum. Belli bi zorunluluğum yok tamamen aldıktan sonra fiyati düşecek, keske onun yerini sunu alsaydim deyip...
Laptop islerini hiç bilmediğim için soruyorum. 65e 5070li laptoplar var, neden full 5060li baktınız? Ornegin akakceden bakiyorum intel 7 240h işlemcili, r7...
Kral sigara gibi düşün, içinde 20 dal var buyuk ihtimal. Kargoyla bu fiyat diye satiyorlar. 20li paketlerin direkt aciklama kismina 20× diye yazıyorlar
Tek tek uğraşacağına oem beklemek daha mantikli degil mi? Sadece 0 ekran ksrti, islemci, ram 37 38 oluyor ssdyi de say 45. Kalanla 50yi geçiyor. O kadar...
En mantıklısı, ozellikle youtubesa oem videolarını izle. Kampanyalı oemler genelde öyle paylaşılıyor. Aşırı uygun olanlarda 1 gun içinde stok bitiyor...
50lere geldiysek baska. 55 çıkabilirsin 5070 en mantıklısı oem icin suan hepsiburadada 9 taksitle alma imkanin var yani guzel bi monitorle 60a gelir ama...
2.el piyasalarini bilmiyorum sadece 1 aydır sifir oem paketleri araştırıyorum. Daha dneeyimlileri bilmem ama 35 civarina en mantikl 0 oem 5060li set gibi...
3 gun önce kullanmadığım rx570 ekran kartını satıyım dedim. İlan açtım, video falan istediler video yükledim, fanlar %100 calisirken 10 dakikada 81 derece...