Arama sonuçları: *

1. E

Bu Hazır Sistem Mantıklı mı? (Ryzen 5 7600 / RTX 5060 Ti 16gb)

Evet islemcide amd daha iyi genel olarak ama bütçeye gore degisir işte. Ornegin 55 bine alabileceğin 5070li veya rx9070xtli oemlerde amd islemci varsa bile en uygun olarak r5 7500f koyarlar. Ilerde islemciye yukseltme yapacaksan , islemci değiştirmek istersen falan mantikli ama...
  2. E

Sınıfı Geçer Miyim ?

Yeni sistemleri bilmiyorum, liseyi 7 yil once falan bitirdim ben ama bizim dönemde ders sayısı önemsizdi. Istersen 5 dersten kal, yil sonu toplam karne ortalamasi üzerinden geciyordun. Bu kadar değişmiş mi sistem?
  3. E

Topladığım Kasa Sizce Nasıl, Aynı Fiyata Daha İyisi Olur Mu?

Pek bilgili degilim sadece 1 aydir inceliyor fiyatlari ve sen en anlamadigim şeyi yapmışsı. 90bine sirf kasa, power, soğutucu markalari alt sınıf diyerek 5070ti li oem paket almak istemeyip yerine 5060ti li dizmissin. Itopya gibi sirketler ürünlerini toplu alıyor ya piyasa değeri veya üstüne...
  4. E

Kral en ucuz sistem sitesinden bak direkt. 5070li oemler 55-60 arasi normal günlerde bulunuyor...
  5. E

Fiyati 57 bin. Ayni fiyata rtx 5070 li veya 9070xtli sistem bulunabilir. Daha dün ince hesapta rx9070xtli kadar vardi 58e. Bu fiyatlara çıkmışken 5060ti biraz saçma geldi
  6. E

110k Bütçe Sistem Nasıl Toplarım

Belki de öyledir. Ben oemlere ve tek tek almaya baktığımda ekran karti, islemci, ram ve ssdyi birlestirdigim anda zaten gördüğüm oemlerle ayni fiyata geliyor neredeyse. Ornegin bugün ince hesapta 58e satilan oem paketteki islemci, ram, ekran karti ve sadyi kaakcede en ucuzdan hesaplanan 4u 59bin...
  7. E

O zaman yorum yapamıyorum. Bende de axes ve world var. Bugün istediğim oem ince hesaba gelmesine rağmen pesin taksitli yok diye alamadim. Parca konusunda yorum yapamıyorum ama son bi önerim daha var. Hepsiburada n11 ve amazondaki oemlere de bakabilirsin. Bende parca oem karşılaştırması...
  8. E

Kral benim bildiğim oemler her türlü tek tek almaktan daha uyguna geliyor. Yani aşırı uygun bi indirimlerle almazsan tabi. Simdi en ucuz sistemden bakiyom. 78003xd ve 5070ti 16gb ramli olanlar 92den basliyor 32 gb olanlar 107 108e var. Tabi markalari farkli asus degil palit mesela. Bence bi...
  9. E

❌İndirim Bitti! Gaming Gecesi Tüm OEM Sistemlerin İndirim Oranları

Keske... ince hesapta pesin fiyatina taksit sadece parafa 3 taksit oluyor. Benim axes ve worlde pesin fiyatina taksit yok. Mecbur itopya veya hepsiburada n11 vs bekliycem. Umarım bayram indirimleri falan diye itopyada böyle bir sey çıkartır.
  10. E

3 taksit olsa ona bilr sey demiycem 9070xtli olanı 58 bence uygun ama bende world ve axess var onlara ince hesapta pesin fiyata taksit yok. Karne indirimlerini bekliyorum itopyaya geldi 50-55 arasi 5070 veya 55-60 arasi 9070xt r5 7500fli bi sistem gelse axess kartla 5 taksit alicam.
  11. E

İncede world veya axesse pesin fiyatina 5 6 taksit olsa şu rx9070xt 7500fli alacaktım. Umarım karne indiriminde iitopyada ayni fiyata bi sistem gelir
  12. E

Kara Cuma Benzeri Kampanyalar Bu Ay Karne Gunune Ozelde Oluyor Mu?

Kral vatanda 55 56ya geldi 1tbli 5070oem, daha q hafta once 55e 245kf li 1tbli falan geldi de stok bitti sonra 245 ve 1tb ssdyi 225f ve 500gb olarak değiştirip tekrar 55e getiridler. 55e buluyorsun acaba 55in altina gelir mi veya 55e gelse bile 1tblisi bi ust model islemcilisi falan gelir mi...
  13. E

Kara Cuma Benzeri Kampanyalar Bu Ay Karne Gunune Ozelde Oluyor Mu?

Yaklasik 1 aydir ne aliyim diye oemlere bakiyorum. Belli bi zorunluluğum yok tamamen aldıktan sonra fiyati düşecek, keske onun yerini sunu alsaydim deyip pişman olmayacağım, 60in altinda, fp ve axess karta pesin taksitli bi sistem arıyorum. Fiyat skalasini şu şekilde kafamdan oluşturdum. Ddr5 ve...
  14. E

Çözüldü✓ Max 65k Bütçeyle Alınabilecek Laptop Modelleri

Laptop islerini hiç bilmediğim için soruyorum. 65e 5070li laptoplar var, neden full 5060li baktınız? Ornegin akakceden bakiyorum intel 7 240h işlemcili, r7 340, 13620h islemcili ama ekran ksrti 5070 olan asus, Acer, gigabayte, msi laptoplar var. Islemcisi cok mu kötü bunlara gore de 5070 varken...
  15. E

❌İndirim Bitti! 20 Adet Eti Crax Baharatlı Acılı Çubuk 50 Gram 63.12 TL (Fiyat Hatası Olabilir)

Kral sigara gibi düşün, içinde 20 dal var buyuk ihtimal. Kargoyla bu fiyat diye satiyorlar. 20li paketlerin direkt aciklama kismina 20× diye yazıyorlar
  16. E

Bu Sistemin Maliyeti Ne Olmalı

Tek tek uğraşacağına oem beklemek daha mantikli degil mi? Sadece 0 ekran ksrti, islemci, ram 37 38 oluyor ssdyi de say 45. Kalanla 50yi geçiyor. O kadar çıktıktan sonra 55e 5070li oem almak daha mantikli gibi bence. Hem 14 mayis falan gibi vatan 9060xt 16gbli kasayı 43.5e vermisti tek tek bu...
  17. E

50.000 TL Sistem Önerisi

En mantıklısı, ozellikle youtubesa oem videolarını izle. Kampanyalı oemler genelde öyle paylaşılıyor. Aşırı uygun olanlarda 1 gun içinde stok bitiyor güncelleyip fiyatlarını arttiriyorlar. Anlik yakalarsan ortalamaya gore daha uygun olur. Ozel kampanya gunlerinde yakalarsan cok cok daha uyguna...
  18. E

50.000 TL Sistem Önerisi

50lere geldiysek baska. 55 çıkabilirsin 5070 en mantıklısı oem icin suan hepsiburadada 9 taksitle alma imkanin var yani guzel bi monitorle 60a gelir ama çıkamam illa 45-50 arasi olsun dersen mecbur 5060ti 8gblik lik oemler kaliyor geriye. Suan en ucuzu itopyada dunya kupasında 5060ti li kasalar...
  19. E

50.000 TL Sistem Önerisi

2.el piyasalarini bilmiyorum sadece 1 aydır sifir oem paketleri araştırıyorum. Daha dneeyimlileri bilmem ama 35 civarina en mantikl 0 oem 5060li set gibi geliyor bana. Suan 36ya satılıyor. Islemciyi yükselten 36.800 yapar. Monitörü de 0 alucam dersen 3.5e 120 144hz bir sey alirsin 40a...
  20. E

Yardım RX 570 Fan Pinleri Nasil veya Nerden Tamir Edilir, Edilir Mj

3 gun önce kullanmadığım rx570 ekran kartını satıyım dedim. İlan açtım, video falan istediler video yükledim, fanlar %100 calisirken 10 dakikada 81 derece sabitti. Pg ile bi alıcı çıktı bende kabul ettim. İade oldu, urun 1 saat önce elime geldi, kasaya taktım. Fanlar dönmüyor. Ekran ksrtini...
Geri