erenoslik isimli üyenin son içerikleri

1. E

Pch School OEM Paketler Peşin 9 Taksit

Gayet mantıklı bence ho. 9 taksite satan bi yer yok zaten. Bazilari daha uyguna aldim, gaming gecesi falan diyordu onlar İncehesap sinerji gibi 3 taksitli yerler. Taksit İmkanı icin mantikli bi oem
  2. E

Vatan Bilgisayara İndirimli OEM Sistem Gelir mi

18 mayis ta geldi, sonra 2 hafta once 16gbli 5070 geldi, gecen hafta 32gb 5070 geldi en sonda gecen hafta karne hediyesi diyerek geldi. Yani 1 qydir boyle
  3. E

Pch School OEM Paketler Peşin 9 Taksit

Suan 16gb 9060xtli r5 7500fli oemler bile 52bin. 7500x3d ile değiştirsem 5bin farki koyar 57bin ki 57bine satilan oemler genelde sinerji, İncehesap falan 3 taksitle satiyor. 9 taksitle 59 gayet alinabilir bi fiyat. Ben 3 4 haftadır İncehesap gaming gecesinde 50binin altinda 16gb 5060ti veya...
  4. E

Sahibinden Param Guvende Yardım !

Ilk olarak kargoyu sakin hemen teslim alma. Kurye yaninda veya direkt şubeden şube icinde kontrol et çünkü içine taş koyup geri ksrgolasa bile para sana geçmeyecek. Elinde kanıt olsun, ona gore yargitaydan dava açabilirsin. Sikayetvsrdan kontrol edersen param guvendenin ne kadar ise yaramaz bir...
  5. E

Valorantta Rank Atlamak İmkansız mı? Yoksa Bende Sorun Mu Var?

Yav bosver rank kasıp napacan. Ust elolarda herkes ciddi oynuyor diye yeni car acip duruyorduk biz. Bazen 8 9 el oynayip birakirdik bazende 20ye kadar kasardik maksat elimizde bronz, demir hesap olsun cocuklarla takilalim diye. Sürekli gold3e atiyordu carlari. Demir brozn gümüş eğlenceli, sohbet...
  6. E

2 Sistem Arasında Kaldım.

U225f diğerinden daha iyi gozukuyor oyun testlerinde 1782677364 Fps farki deger mi veya ilerde islemci değiştirir miyim ve bu fiyata farkina deger mi diye dusun. Aralarında başka bi fark yok
  7. E

10 Dolar Altı Açık Dünya Uzun Süreli Oyun Önerisi

Valheim, subnautica, 7daystodie ve palworld. 4unude oynamayı cok severim. Suan fiyatlarını bilmiyorum
  8. E

70-75k Bütçe ile Ayrı Ayrı Ya Da Hazır Sistem Önerisi

Delta psu diye yapay zekaya arattigimda sunucular icin guc kaynağı üreten cok guvenilir bir firma olarak anlatıyor. Parca fiyatlarına bak, hangisi mantikli karar ver. Açıkçası 1 2 ay gece gündüz indirim arayan bi insan değilim ve parca fiyatlarına baktığımda kasa ve soğutucusu hariç kalanları...
  9. E

70-75k Bütçe ile Ayrı Ayrı Ya Da Hazır Sistem Önerisi

Egee urun satin almaduysan Sinerji de direkt rx9070xt r5 7500x3dli oem vardi 66bine. Aslına ona bakim ozellestirmelwrine bakıp sana uygun mu degil mi diye bakabilirsin.
  10. E

55-65 Bin TL Arası Tavsiye Hazır Sistem.

Açıkçası o oem icin stok yenilenecegini sanmıyorum ama mayis ayından beri 245kf ve 5070li 3 4 kere oem çıkardı vatan. Yani 18 mayıstan beri 4 tane çıktığını düşünürsek. Beklerim dersen, ilerde tekrar çıkaracağını düşünüyorum
  11. E

İnce Hesap 'freedom' Sistemi Alınır mı?

3 hafta once falan gaming gecesinde 16gb 5060ti lisini 49a satmislardi. O zaman mantıklıydı da şimdi 16yi 8 yapip 54e satiyolar. Şaka gibi
  12. E

🔥İndirim Samsung S26 Hepsiburada Satıcı 52.999tl Peşine 3 Taksit (Akbank Denizbank Ing)

Bende 4 yil once falan oppo reno 5 lite almistim, sonra satip s22 aldim. Hepsiburadada hicbi sorun olmadj
  13. E

🔥İndirim Samsung S26 Hepsiburada Satıcı 52.999tl Peşine 3 Taksit (Akbank Denizbank Ing)

Turkcel, vodafone gibi telefoncu olmayan ama telefon satan yerler kazıktır. Bu bilinen bi gerçek. 2.olarak hepsiburada kapalı kutu satar, toplama satan yerler "yenilenmiş telefon" satan yerler
  14. E

40.000 TL Bütçe Sistem Önerisi

Valo cs tarzi oynayacaksan her türlü yeter. Ben hikayeli oyun sevmem o yüzden cs, valo, palworld, valheim, 7daystodie, forest 1 ve 2yi indirdim oynuyorum hala 676 gb boş alan var. Eger yetmezse ve kablo derdin yoksa 2.el sata ssd alir takarsın. Bu tarz şeyler endiselenecek konular degil. Sadece...
  15. E

55-65 Bin TL Arası Tavsiye Hazır Sistem.

Normalde 55-60 arasina 5070 li oemler vardida bugün hepsinin stogu bitmis gozukuyor. 60in ustundekilerde pahali 65 falan. Bana gore bu fiyata en alinabilir 66ya 9070xtli olan...
Geri