Driver'i wireless ile bağlıyken görmedi sonra bir kabloyla bağlayıp sağ ctrl'nin yanındaki "Fn" tuşu ile birlikte "B" tuşuna basarsan eğer geçiş yapıyor ve...
Anladım hocam siz söyleyince fark ettim evet bağlantı kopmuyor. Driver bende kablolu da çalışmıyor başka kablo denedim gene çalışmadı sanırım bilgisayarla...
Hocam iyi akşamlar lunor mk68 modelini satın aldım ben de. Dongle, kablolu, bluetooth hiç birinde driver çalışmıyor. Ayrıca kablosuz modlarda moda geçiş...
Bilgisayarı ilk açtığımda görüntü gelmiyor ve VGA ışığı yanıyor. Ayrıca klavye ve mouse ışığı ve fan ışıkları da yanıyor. İkinci açılışta ise her şey...
Klavye, mousepad, mouse üçlüsü bakıyorum. Buna benzer şekilde birbiriyle uyumlu şık bir setup yapmak istiyorum. Sizce bu üçlü alınır mı? Veya önerileriniz...
Asıl sen PC'de donanım kullanmayı bildiğine emin misin? DualSenseX ile kablosuz açtığın o 'adaptive trigger' özelliği oyunun motoruyla falan haberleşmiyor...
PlayStation Store üzerinden 2.999 TL'ye satın almış olduğum LEGO® Batman Legacy of the Dark Knight'ta DualSense kontrolcüsünün dinamik tetik (adaptive...
Hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisi Expedition hatta JRPG türünün zirve noktasıdır. Mekaniklerine çoğu jrpgye göre ısınması daha basit. Youtube'a...