desphe isimli üyenin son içerikleri

1. desphe

Lego Batman Legacy Of The Dark Knight'ta Donanıma Zarar Veren Kusurlu İçerik Var

PlayStation Store üzerinden 2.999 TL'ye satın almış olduğum LEGO® Batman Legacy of the Dark Knight'ta DualSense kontrolcüsünün dinamik tetik (adaptive triggers) mekanizmasına doğrudan müdahale eden ve donanıma fiziksel/fonksiyonel zarar veren çok ciddi bir yazılımsal hata (bug) bulunmakta. Oyunu...
  2. desphe

Yardım Expedition 33 Nasıl Oynanır

Devil may cry 5 bakabilirsiniz hack and slash seviyorsanız.
  3. desphe

Baldur's gate ile bambaşka oyunlar o crpg bu jrpg. Ben Expedition gibi Jrpgleri severim mesela baldur's gate gibi crpgleri hiç sevmem.
  4. desphe

Hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisi Expedition hatta JRPG türünün zirve noktasıdır. Mekaniklerine çoğu jrpgye göre ısınması daha basit. Youtube'a Expedition 33 rehber yazarsanız istemediğiniz kadar anlatım çıkıyor onlara bakıp öğrenebilirsiniz.
  5. desphe

Niye bazı oyunlar PC de bulanık?

Playstation oyunları 4k'ya çekip tüm ayarları fullesem bile ps5'deki kadar iyi gözükmüyor niye bilmiyorum. TLOU2, Horizon Forbidden west, Ghost of Tsushima hepsinde böyle.
  6. desphe

Yurtiçi kargo İhtirazi kayıt belgesi?

Yurtiçi param güvendeyle gönderdiğim kasayı kırmıştı alıcı da iade istedi. Hem kasamdan hem de paradan oldum. Neymiş paketleme yaparken videoya çekicekmişim kasanın her yerini de o zaman hakkımı arayabilirmişim.
  7. desphe

Yardım Expedition 33 mü arc riders mı

Expedition 33 bence
  8. desphe

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Hocam ben enebadan vpn kullanmadan oyun alamıyorum neden acaba? 1773416778 Vpn kullanınca da sağlam komisyon alıyor.
  9. desphe

RTX 5070 için 1080p işlemci önerisi

i5 14400f kullanıyorum 5070 ile darboğaz yapmıyor.
  10. desphe

Resident Evil Requiem key uygun fiyatlı nereden alınır?

GreenManGaming olabilir. Ben şahsen steamden aldım direk paycell cashback ile fiyatını hakediyor zaten.
  11. desphe

Yardım Resident evil requiem oynarken fg 4x acamıyorum

5070 ile oynuyorum bende açılıyor bilemedim.
  12. desphe

Oyun Yasakları ne olur Sony tarafında Beyler

Dijital oyunlar yüklenince kalıcı oynanabiliyor kutulu zaten sil yükle yapabiliyorsunuz istediğince. Ben önlemimi aldım ne olacağı belli olmaz...
  13. desphe

RTX 5070 Darboğaz Yapmayan İşlemci Önerisi

İ5 14400F'e geçtim artık %98-100 ekran kartı kullanım değerleri fps de arttı.
  14. desphe

İ5 14400F alıyorum öyleyse.
  15. desphe

MSI PRO H610M-E DDR5 sıkıntı çıkarır mı hocam?
Geri