Rx6000 serisi üzer. Çoğu modelde kronik arıza var bu piyango çıkmayabilir de ama 2. el alıcaksan satma sebepleri bu olacaktır. Nvidia yönelmeni öneririm ekran kartında, işlemci amd olabilir.
Pc ile Ps5 arasında oyun fiyatı olarak fark yok amacınız korsanlamak değilse.
Rx6700xt kronik sıkıntılı bir kart oyun esnasında siyah ekran yersiniz. 1080TI 2026'da alınacak bir kart değil. 5060 içinse Framegen ile performans arttırılmaz performansınız iyiyse daha iyi yapılır 2k 60 alıyosanız...
Yeni çıkan oyunları oynayacaksanız Pc almayın PS5 alın. Bende 5070 var yeni oyunlarda PS5 ona rağmen kıyaslanmayacak seviyede önde bahsettiğim fat kasa bu arada. Oyun geliştiricileri pcye optimizasyon yapmıyor artık 5080-5090 altı sizi götürmez yeni oyunlarda. Arkadaş 5060 önermiş yeni çıkan...
Anladım hocam ama boru bidona vermemiş suyu içinde kalmış kendim boşalttım. Yaşadığım yer çok nemli değil 1 bardağa yakın su çıktı acaba hortum konusunda neyi yanlış yaptım bilmiyorum. Şimdi ufak bi pet şişeye verdim hortumu yerde düz tutup umarım suyu şişeye boşaltır.
1786574563
Ben aldım...
Koçtaş'tan aldım onu da hocam. Bide klima ile toplam 500 tl puan birikti 750 lira üstüne geçerlli onunla da alışveriş yaptım mağazadan aklınızda bulunsun.
Klimayı teslim aldım yanına da pencere klima kiti aldım 1250 TL'ye sineklikle kullanmak istediğimden sinekliğe delik açtım camla uğraşmak istemedim o biraz vakit aldı. Şuan tam güçte çalışıyor 5-6 derece düştü ölçtüğüme göre. Boruyu tam takmak gerekiyor klimaya yoksa sıcak kaçağı olabiliyor...