desphe isimli üyenin son içerikleri

1. desphe

Yardım İ5 14400f Tam Performans Alamama

Sanmıyorum hocam benchmarklar ile aynı zaten fps'im. Benim sistemde bi sorun yok demiştim zaten.
  2. desphe

Msi Pro H610M-E ddr5 kullanıyorum ben de
  3. desphe

i5 14400f + Rtx 5070 sorunsuz internetteki fpsleri alıyorum. İtopyadan almıştım soğutucum da cooler master halo black.
  4. desphe

RTX 5070 12gb Ventus Nasıldır Sizce ?

Oyun stüdyoları pcye oyun portlarken artık optimizasyon yapmıyorlar. Son zamanlarda oynadığım AC black flag, Elden ring, FF7 Rebirth gibi oyunlar optimizasyonlu olduğu için ps5'de kat ve kat daha akıcı çalışıyor. 007 first light, Resident Evil Requiem gibi yeni çıkan oyunlar güzel çalışıyor...
  5. desphe

RTX 5070 12gb Ventus Nasıldır Sizce ?

1 yıldır felan kullanıyorum ben evet dlss 5 gelicek ama yeni çıkan oyunları oynamaksa amacınız tavsiye etmem fat kasa ps5'im bile daha iyi oynatıyor yeni çıkan oyunları.
  6. desphe

Yardım Nays Kapanacak YouTube ve Amazon Prime İçin Öneri?

Üyeliklere cashback alacak kart kalmadı ortada. Tam fiyat ödüyorum artık...
  7. desphe

MSI Mag244f Monitör Alınır mı?

Hocam fiyat iyiymiş. Daha mı iyidir?
  8. desphe

Sony mi, Xbox Mu Alınmalı?

Xbox alınmaz şuan şirket batışta ne olacağı belli olmaz. Playstation alınır ama alternatifi olmadığından o da.
  9. desphe

MSI Mag244f Monitör Alınır mı?

Sizce bu monitör alınır mı fiyatı nasıl? Uzun araştırmalar sonucunda almayı düşündüm.
  10. desphe

5500tl Monitör Önerisi

Coil whine sorunu olmayan, gsync özellikli, va panel(ips glowdan ötürü sevmiyorum) 1080p yüksek hzli bir monitör almak istiyorum. Ayrıca sinyal yakalaması da kuvvetli olsun istiyorum yoksa anakartım vga white led yakıyor bazı monitörlerde.
  11. desphe

❌İndirim Bitti! I5 12600kf / RTX 5060 Ti 8gb / 16gb Ddr5 / 500gb M.2 SSD / OEM Paket 37.999tl

Hocam H610 bu işlemciyi kaldırır mı?
  12. desphe

Gravion Vexor Mekanik Klavye 1350 TL !

Anladım hocam siz söyleyince fark ettim evet bağlantı kopmuyor. Driver bende kablolu da çalışmıyor başka kablo denedim gene çalışmadı sanırım bilgisayarla alakalı bir sıkıntı var. Bu ışık yanma olayını da bluetooth ile bağlayarak çözdüm, klavyeyi o moda alırken basılı tuttum pairinge geçti...
  13. desphe

Gravion Vexor Mekanik Klavye 1350 TL !

Hocam iyi akşamlar lunor mk68 modelini satın aldım ben de. Dongle, kablolu, bluetooth hiç birinde driver çalışmıyor. Ayrıca kablosuz modlarda moda geçiş olan tuşlar kopma yapıyormuşçasına belirli aralıklarla 2 kere yanıp sönüyor.
  14. desphe

I5-14400f & RTX 5070 Sistem Açılırken Görüntü Gelmiyor ve Vga Işığı Yanıyor

Bilgisayarı ilk açtığımda görüntü gelmiyor ve VGA ışığı yanıyor. Ayrıca klavye ve mouse ışığı ve fan ışıkları da yanıyor. İkinci açılışta ise her şey sorunsuz, saatlerce kullanabiliyorum bilgisayarı. i5 14400F CX750 PSU Gigabyte RTX5070 WD Green 512 GB M2 Corsair Vengeance 16 GB DDR5 RAM
  15. desphe

4.000 TL'ye Uyumlu ve Güzel Klavye, Mouse ve Mouse Pad Önerisi

Klavye, mousepad, mouse üçlüsü bakıyorum. Buna benzer şekilde birbiriyle uyumlu şık bir setup yapmak istiyorum. Sizce bu üçlü alınır mı? Veya önerileriniz neler? Olabildiğince uygun fiyatlı ve kaliteli olsun istiyorum. Bütçe 4.000 TL Max. Şimdiden sağ olun!
Geri