Şuan a9 plus kullanıyorum ben sensör yenilenmeden önce aldım şuan yenilemisler daha iyi olmuş 800 mah batarya benim beklediğimden gerçekten daha iyi zaman...
Adamlar teknolojinin suyunu sıkıp yine taş gibi oyun yapmış. Teknoloji özürlü insanlara laf anlatmaya uğraşmayın. R* oyunların 2026da nasıl görünmesi...
Pc portu yüksek ihtimal 1 seneye falan anca gelir ama laptopum var ve sene içinde yüksek ihtimal değişmem
Game garaj slayer x5t 5050
İ5 13500Hx işlemci
32...
Laptop piyasası gerçekten çok hızlı artıyor hocam biz 48k 6 taksit laptop aldık game garaj slayer x5t 5050 taksiti geçen ay bitti ve şuan ki fiyatı 68k 7...
Hocam şuan pek bir araştırmam yok ama tek bildiğim youtuberlerin sistemlerine kanmamaniz f/p olarak çoğu çöp itopya ve gaming gentr'den indirim kovalayıp...
Şuan aktif kardeşim kullanıyor kendisi oyun oynar laptoptan çok anlamam ama kendisi anlıyor ve dediğine göre soğutması fiyatına göre segmentinin en iyisi...
Güçlü bir laptop arıyoruz getir götürü iyi olsun diye hem valorant hem gta 6 oynamak istiyor alan kişi 6 taksite kadar iyi olur sistem toplamasının daha...