Hocam https://www.idefix.com/lenovo-loq-15iax9-intel-core-i5-12450hx-8gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-156-fhd-83gs00pgtr-p-9378453?vendorId=669&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.13 bu model var 4060 ekran kartı var ama 8 rami var sonradan en kötü bir 8 daha ekleyip çift kanal ram yapabilirsiniz
Hocam vramse maalesef bulmaniz zor zaten 16 gb vramli bir bilgisayar çoğu oyunu açar ama o bütçeye bulamayabilirsiniz
1788291529
Hocam ben mühendislikten hiç anlamam ne gerekir falan tanidigimda yok maalesef yardımcı olamam
Hocam bütçeniz ne kadar esner bilmiyorum ama oyun için kurtaracak bilgisayar zor en azından günümüz oyunları için hemde hocam 16g ram mi vram mi çünkü 16 gb vram rtx 4080de falan bulunuyor baya maliyeti olan bir kart
Şuan a9 plus kullanıyorum ben sensör yenilenmeden önce aldım şuan yenilemisler daha iyi olmuş 800 mah batarya benim beklediğimden gerçekten daha iyi zaman tutmadım ama haftalarca şarj etmediğimi bilirim çok hızlı şarj oluyor uygulamasıda gayet stabil ve kullanıcı dostu almanızı öneririm
Pc portu yüksek ihtimal 1 seneye falan anca gelir ama laptopum var ve sene içinde yüksek ihtimal değişmem
Game garaj slayer x5t 5050
İ5 13500Hx işlemci
32 gb ram
Mfg ile falan oynatacaksa okeyim ben
Laptop piyasası gerçekten çok hızlı artıyor hocam biz 48k 6 taksit laptop aldık game garaj slayer x5t 5050 taksiti geçen ay bitti ve şuan ki fiyatı 68k 7 ayda 20k koydu seneye nolur siz düşünün naçizane tavsiyem ya bütçe arttırmak yada anlıyorsanız temiz bir ikinci el bulmak
Hocam şuan pek bir araştırmam yok ama tek bildiğim youtuberlerin sistemlerine kanmamaniz f/p olarak çoğu çöp itopya ve gaming gentr'den indirim kovalayıp iyi bir sistem yakalayabilirsiniz bütçeniz güzel sadece biraz sabır ister tabii ki yeterli arastirma ile kendiniz toplasaniz daha iyi olur ama...
Şuan aktif kardeşim kullanıyor kendisi oyun oynar laptoptan çok anlamam ama kendisi anlıyor ve dediğine göre soğutması fiyatına göre segmentinin en iyisi diyor şarjı 2 saat falan çok dayanmaz zaten ogun bilgisayarı game garaj slayer x5t 5050 diye aratırsanız bulursunuz ama bulamazsanız link...